2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derin çok sevindim bebişinin iyi olmasına
sıra bende cumartesi gideceğiz bizde çok merak ediyorum oğlumu.hele şu son üçgündür çektiğim ağrıdan çok korkmuştum doktor bakaym da demedi sadece uzan dinlen dedi hoş geçti ağrım ama bebeğimi merak ediyorum. dün birde elvada rumeli seyredince salya sümük oldum iyice.

ya hakkatende süpermiş allah herkeze böle bi nefesta doğurmayı nasip etsin inşallah

Allah normalde olsa, sezaryende olsa hepimize saglıklı ve güzel, bir çırpıda geçecek bir doğum nasip etsin umarım, Hürremin anlattıgı gibi :CüvCüv:

öylee böyle ne farkeder sonuçta
doğum kaçınılmaz
doğumdan korkmaya yoktur
ama farkındamısınız hepimiz bianönce doğurmak
istiyoruz:CüvCüv: bebeklerimize kavuşalımda boşverin
buda geçera.s

melekcim söylediklerine katılıyorum hayatım herkesin hamileliği nasıl farklı geçiyorsa doğumuda farklı olacak bünyelerimiz çok farklı birbirinden o yüzden tabikide paylaşımlarda bulunmalıyız çünkü doğumda 9 aylık dönemin en önemli parçası olmayacakmış gibi davranamayız anlatılanlardan ben hiç tedirgin olmadım hepimnizi farklı doğumlar bekliyor bunu biliyorum ama etkilenenlerde oldu o yüzden çokda detaya inmeyelim hepimiz için daha iyi olur sanırım sengözlerimebaksanab paylaşımlara devam arkadaşlar paylaştıkça bilgilenicez unutmayınız :lepi:

Derin hoşgeldinnn,çok sevindim bebişinin iyi olmasına :1hug:.Kültür almasıda iyi olmuş için rahatlar en azından.

Neler konuşulmuş doğumlar falan :bbo: . Ben şimdilik hiç düşünmüyorum bu konuyu,normal doğurabileceğimi sanmıyorum ama bakalım bekleyip görücez

Kıslar hangi markanın aldınız buhar makinesini ben sunny düşünüyorum penguen modelli çok tatlı su hacmide yüksek bana mantıklı geldi suyu çabuk bitmez
resmini koymaya çalışıcam

ben chıcco alıcam kullanan herkez cok memnun oldugunu söyluyo
fiyatı 135 tl

Chicco ıyonlu Soğuk Buhar Makinesi

ıyonlu Soğuk buhar makinesi,ortamdaki havayı nemlendirir ve negatif iyon yayarak temizler.
ınsan kulağının duyamayacağı (ultrasound)yüksek frekanslı titreşimler üreterek,soğuk suyu buharlaştırır.
Soğuk buharın yayılması,sağlık üzerinde faydalı etkiler yaratarak ortamdaki doğru nem oranını sağlar.
Su damlalarının havaya geçişinin iyonlaştırıcı etkisi vardır; negatif iyonlar,havadaki kirlilik yaratan partiküllere saldırarak,yere düşürür ve böylece sigara dumanını,polenleri ve tozları azaltır.
Tıbbi çalışmalar,negatif iyonların hem stres önleme fonksiyonları hem de solunum cihazlarına direkt etkileriyle,insanların fiziksel ve psikolojik sağlığı üzerinde pozitif etkisi olduğunu göstermiştir

Elveda Rumeli de nolduki, ben dün akşam izlemedim.

ay iyiki seyretmemişsin. zarife 6 aylık hamileydi ya bebeği hissetmemeye başladı falan zaten bademin olayından sonra iyice hassaslaştık hepimiz. böle şeyler seyredince dayanamıyoruz. annem, babam, eşim hemen kanal değiştridiler ama nafile ben ağladım durdum valla:CüvCüv:

Bende sahne o tarafa geliyodu anladım bilg. geçtim eşim seyretti ama mustafa gelmiş bakıcakmış orda bitmiş belki kötü olmaz sonu inş. yani benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…