MERAK ETMEYİN KIZLAR ALLAH NASİP EDERSE BEN BURDAKİ Bİ ÇOK KİŞİDEN ÖNCE YAPICAM DOĞUMU TEMMUZUN 2 Sİ GELİR SİZE ANLATIRIM kaydirigubbakcemile3 BİRDE BENİM NORMAL DOĞUMDAN KORKMAYIŞIMIN NEDENİ YENGEM MAŞALLAH KADIN İKİ KEZ DOĞURDU HEMDE EVDE HASTANEDE FALAN DEĞİL BİZ DIŞARDA MERKATN ÖLÜRKEN KADININ HİÇ SESİ ÇIKMADI DOĞURDU İÇERİ Bİ GİRDİK ÖYLE KIKIR KIKIR GÜLÜYOR BEBEĞİNE ZATEN HİÇTE KORKMAZDI DOĞUMDAN BÖYLE GÜZEL DOĞUMLARI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRİN BENDE ŞİMDİ DİYORUM KEŞKE O GÜN GELSEDE DOĞURUVERSEM DİYE :)
kızlar şu buhar makinalarından almayı düşünüyormusunuz
canım ben aldım eminönünden doğbanktan aldım orası çok uygun
kızlar ben geldimmmmmhihoyyyt bebeğim çok iyiydi ama int sorun vardı giremedim dünden beri çatladım ama bilkiyorum beni merak ediyosunuz neyse herşey çok güzel geçti hemen dr bey kalp atışı varmı dedim baksana oynuyor dedi niye bu kadar evhamlısın yapma böle dedi eski ultrason olduğu için pek anlayamadım ama sonradan yavrumun ellerini gösterdi, tek tek heryerini gösterdi dışarıda herkez çatlamış niye uzun sürdü diye çok ilgilendi drum ben rahatlayayım diye sonra benden kaşıntı ve akıntılar için kültür aldı alttan ödüm koptu dr bey acayacakmı dedim ypok yok dedi hakikattende acımadı ama o doğum masası korkutuyor insanı işte sonra bana sancılardan bahsetti 15 dk bir gelip 10 15 sn süren ritmik olarak devam eden sancıların olursa haberim olsun dedi allah korusun onlar doğum sancısı oluyormuş allaha emanet inş hepimiz vakti gelincebebeklerimizi kucağımıza alırız:dance::teytey:
Kıslar hangi markanın aldınız buhar makinesini ben sunny düşünüyorum penguen modelli çok tatlı su hacmide yüksek bana mantıklı geldi suyu çabuk bitmez
resmini koymaya çalışıcam
Elveda Rumeli de nolduki, ben dün akşam izlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?