2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ilk hamileliğimde bende 50 kiloyla hamile kaldım 59 la doğıuma gittim bebeğim 2770 gr doğdu ama çok çok sağlıkllıydı halende öyle çok şükür.. ama şimdi 5 ayda 7 kilo aldım ((

gÖrÜmcemİn bİr arkadaŞı hamİlelİĞİnde 7 kİlo almıŞ.............
50 kİlo İle kalmıŞ 57 İle doĞum yapmıŞ............
3500 kg bebek doĞmuŞ......sÜper dİmİ.................

ebru şallı gibi desen süper bişe.ya bu bebekler böle iyi kiloyla doğuyosa bu doktorlar niye kızıyolar 10 dan aşağı olmasın diye anlamıyorum

ilk hamileliğimde bende 50 kiloyla hamile kaldım 59 la doğıuma gittim bebeğim 2770 gr doğdu ama çok çok sağlıkllıydı halende öyle çok şükür.. ama şimdi 5 ayda 7 kilo aldım ((

canım ya iştahınmı yoktu yoksa şartlandırdınmnı kendini onu yememeliyim bunu yemeliyim felan diye yoksa hareketmi çok fazlaydı merak ettim kusura bakma

canım ya iştahınmı yoktu yoksa şartlandırdınmnı kendini onu yememeliyim bunu yemeliyim felan diye yoksa hareketmi çok fazlaydı merak ettim kusura bakma

yok canım ne kusuru :) ilk üç ay çok güzel geçti hiç bir şikayetim yoktu 3. aydan sonra aşermeler başladı 9 aya kadar sürdü ne yediysem çıkardım :bbo:

yok canım ne kusuru :) ilk üç ay çok güzel geçti hiç bir şikayetim yoktu 3. aydan sonra aşermeler başladı 9 aya kadar sürdü ne yediysem çıkardım :bbo:

ya benim 4 cü ayıma kadar hep çıkardım 6 kilo verdim ama şimdi son bir ayda 2 kilo almışım

napalım ya alsak ta veririz............
bebeklerimiz sağlıklı olsun da önemli olan o
ben de çok almak istemiyorum ama insan ne kadar dikkat etse de alıyor kilo 10-12 kilo arası ideal hedefim de o daha azında gözüm yok...........
birde hamileliğinde huzursuz olanlar,üzüntülü geçirenler sigara içenler............çok kilo alamıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem............
ben 20+2 yim 3.600 kilo aldım bakalım kaç olacağım sonundaaaaaa

slm güzel annecikler.doktordan yeni geldim.3 kilo almışım bir ayda doktorum kızdıayda bir kilo alacaksın dedi.bebeğim çok iyi gelişmiş.önceki muaynede başında kist görülmüştü.kist kaybolmuş çok mutluyumhihoyyyt.

ya benim 4 cü ayıma kadar hep çıkardım 6 kilo verdim ama şimdi son bir ayda 2 kilo almışım

benim bu hamileliğimde de 4 ayıma kadar sürdü normal ilk üç ay sürekli çıkardım gece gündüz 4. ayımda sadece sabahları devam etti ona rağmen 5 ayda 7 kilo aldım senin 2 kilo alman çok normal...

gördünmü bak bişi olmaz demiştik sana allahın izniyle yok olmuş işte çok sevindim.insan ister istemez sitres yapıyo tabi.neyse atlattığınıza sevindim

Gözünaydın canım, ne mutlu sanaa :teytey:

çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah canım.........
kiloyu dert etme verirsin tatlım kaç kilo aldın toplamda...........
kistin kaybolmasına çok sevindimmmmmmhihoyyyt

Güzel annecikler benden yine bu kadar... Hepinise iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere inşallah... Ay benim vedamda televizyon programı gibi oldu yaın sabah görüşene dek esen kalınnnn :sm_cool:

benim bu hamileliğimde de 4 ayıma kadar sürdü normal ilk üç ay sürekli çıkardım gece gündüz 4. ayımda sadece sabahları devam etti ona rağmen 5 ayda 7 kilo aldım senin 2 kilo alman çok normal...

aslında şimdi bualntı ilaçlarıyla idare ediyorum çünkü halen ağır bi kokuda anında çıkarıyorum.ilac kullanmama rağmen yani düşün.bırakmayada korkuyom artık gına geldi artık her çıkardığımdan tiskindim bişe istemiyo canım aartık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…