- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
gÖrÜmcemİn bİr arkadaŞı hamİlelİĞİnde 7 kİlo almıŞ.............
50 kİlo İle kalmıŞ 57 İle doĞum yapmıŞ............
3500 kg bebek doĞmuŞ......sÜper dİmİ.................
ilk hamileliğimde bende 50 kiloyla hamile kaldım 59 la doğıuma gittim bebeğim 2770 gr doğdu ama çok çok sağlıkllıydı halende öyle çok şükür.. ama şimdi 5 ayda 7 kilo aldım((
gÖrÜmcemİn bİr arkadaŞı hamİlelİĞİnde 7 kİlo almıŞ.............
50 kİlo İle kalmıŞ 57 İle doĞum yapmıŞ............
3500 kg bebek doĞmuŞ......sÜper dİmİ.................
canım ya iştahınmı yoktu yoksa şartlandırdınmnı kendini onu yememeliyim bunu yemeliyim felan diye yoksa hareketmi çok fazlaydı merak ettim kusura bakma
yok canım ne kusuru :) ilk üç ay çok güzel geçti hiç bir şikayetim yoktu 3. aydan sonra aşermeler başladı 9 aya kadar sürdü ne yediysem çıkardım :bbo:
slm güzel annecikler.doktordan yeni geldim.3 kilo almışım bir ayda doktorum kızdıayda bir kilo alacaksın dedi.bebeğim çok iyi gelişmiş.önceki muaynede başında kist görülmüştü.kist kaybolmuş çok mutluyumhihoyyyt.
ya benim 4 cü ayıma kadar hep çıkardım 6 kilo verdim ama şimdi son bir ayda 2 kilo almışım
canım gozun aydın cok sukur bebısın ıyıymıs masallah:1hug:
slm güzel annecikler.doktordan yeni geldim.3 kilo almışım bir ayda doktorum kızdıayda bir kilo alacaksın dedi.bebeğim çok iyi gelişmiş.önceki muaynede başında kist görülmüştü.kist kaybolmuş çok mutluyumhihoyyyt.
benim bu hamileliğimde de 4 ayıma kadar sürdü normal ilk üç ay sürekli çıkardım gece gündüz 4. ayımda sadece sabahları devam etti ona rağmen 5 ayda 7 kilo aldım senin 2 kilo alman çok normal...
gördünmü bak bişi olmaz demiştik sana allahın izniyle yok olmuş işte çok sevindim.insan ister istemez sitres yapıyo tabi.neyse atlattığınıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?