ay iyiki seyretmemişsin. zarife 6 aylık hamileydi ya bebeği hissetmemeye başladı falan zaten bademin olayından sonra iyice hassaslaştık hepimiz. böle şeyler seyredince dayanamıyoruz. annem, babam, eşim hemen kanal değiştridiler ama nafile ben ağladım durdum valla:CüvCüv:
melekçim bend tam dersi astımlı çocuklara bunu verdiklerini duymuştum ama işte herkezin duyduğu farkılı
merhaba kızlarrr..
bugün nasılsınız..
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim bugün 3 doktor ismi aldım şimdi araştırıyorum birini seçip bundan sonra ona gidecem ..
umarım doğru bir seçim yapabilirim
offf neredeyse onbeş gündür ara ara idrar yaparken ve sonrasında yanma oluyor.. ufak yollu bir enfeksiyon sanıyorum.. doktorlar bunun için direk antibiyotik veriyorlar normalde hamilelikte kullanabileceğim bir ilaç olduğunu düşünmediğim için hiç gitmedim doktora.. eczaneden sıcak su torbası aldım doldurup doldurup ayağımın altına koyuyorum.. çok kötü bir rahatsızlık hissi veriyor insana bu yanma ..
Cnm hemen hemen foruma yazan gördüğün tüm arkadaşlar bende dahil olmak üzere idrar yolu enfeksiyonu geçirdik ve antibiyotik kullandık, gerektignde fitil kullandık. Sakın ihmal etme bence ciddi bir problem dogurabilir, cok cok geçmiş olsun bence bi an once doktoruna danış ve ilaç kullanmaya bak, cidden tecrübeyle sabit bu soylediklerim...a.s.
Eeeeee noldu sora... Yoksa????? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?