2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Eeeeee noldu sora... Yoksa????? senağlama

ben saĞlıklı bebeklerde....buhar makınasının kullanılmasının gereksız olduĞunu duydum...astıma yol aÇıyormuŞ.......onun yerıne peteklere nemlı havlu veya su kabı koymak daha saĞlıklıymıŞ...........
Ben almayı dÜŞÜnmÜyorum............
Alınsabıle gÜnde 1 saatten fazla ÇalıŞtırılmaması gerektıĞını duydum

Doktora danıŞılmadan almayın bence............
Tabı herkezın fıkrı ama ben kendı adıma gerekmedıĞı sÜrece almayı dÜŞÜnmÜyorum.............
Üstelık Çok ÇalıŞtıĞında bakterı ÜretıyormuŞ..
ıyıce araŞtırın kızlar

evet arkadaşlar çok etkiliyo böyle diziler filmler bende takılıp kalıyorum sonra ayy oynadı aman oynamadı.. neredeyse saat tutucam hep hissetmek istiyorum sanki bebeğim hiç uyumuyormuşta sürekli oynasın annesine ben burdayım desin istiyorum biraz oynamadımı panik oluyorum özellikle sabah kalktığım zaman o oynayana kadar tedirgin tedirgin dolaşıyorum offfffff

Hadi ya ilk defa duydum bunu bazı doktorlar reçeteye bile yazmışlar ya özellikle kışın kesinlikle petekler den dolayı çalıştırmak gerekiyomuş bi arkadaşımda kullandı çok memnun bebeğinin bi rahatsızlığı yoktu hala kullanıyomuş oğlu 1 yaşında :uhm:

bilmem ki gaydın bi araştırın ben duyduklarımı ve netten okuduklarımı paylaştım sadece..doktora sormadım..........
ama doğal yolla buhar sağlamanın daha ağlıklı olduğunu duydum ..peteklere takılan su kalıplarını deneyin.........
bide gogle de..........buhar makinası sağlıklı mi.............yazın ve okuyun............

merhaba kızlarrr..
bugün nasılsınız..
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim bugün 3 doktor ismi aldım şimdi araştırıyorum birini seçip bundan sonra ona gidecem ..
umarım doğru bir seçim yapabilirim

offf neredeyse onbeş gündür ara ara idrar yaparken ve sonrasında yanma oluyor.. ufak yollu bir enfeksiyon sanıyorum.. doktorlar bunun için direk antibiyotik veriyorlar normalde hamilelikte kullanabileceğim bir ilaç olduğunu düşünmediğim için hiç gitmedim doktora.. eczaneden sıcak su torbası aldım doldurup doldurup ayağımın altına koyuyorum.. çok kötü bir rahatsızlık hissi veriyor insana bu yanma ..

Canım sen nerdesin bizde yardımcı olmaya çalışalım sana kaydirigubbakcemile5

Cnm hemen hemen foruma yazan gördüğün tüm arkadaşlar bende dahil olmak üzere idrar yolu enfeksiyonu geçirdik ve antibiyotik kullandık, gerektignde fitil kullandık. Sakın ihmal etme bence ciddi bir problem dogurabilir, cok cok geçmiş olsun bence bi an once doktoruna danış ve ilaç kullanmaya bak, cidden tecrübeyle sabit bu soylediklerim...a.s.

canım çok teşekkürler foruma son zamanlarda fazla giremeiştim tek bende oldu oda üşüttüğpümden diye düşünüyordum antibiyotik kullanılabildiğini hiç zannetmediğimden sormadım doktora önemsemedimde ama bugün yine tekrarlayınca birde size sorayım dedim.. madem öyle yarın doktoruma gitsem iyi olucak.. tekrar çok çok teşekkür ederim canım...

Evet serapcım 1 hafta Önce bende Çok zorlandım doktor tek doz bır ılaÇ verdı Şu suda erıyıp ıÇılenlerden bencede ıhmal etme ben geÇer dıye 1,2 hafta ıhmal ettım ama ılaÇsız atlatamadım sÜreklı acı ve yanma vardı bırde aŞaĞı doĞru bır basınÇ oluŞtu bı gece aklım Çıktı doktora gıttım sabahına ılerlemeden danıŞ doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…