- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
Yağız olucak kısmetse oğlum adı
Ece tuba gÖzÜn aydın .saĞlıkla kucaĞına alırısn İnŞallah bebeĞİnİ
Midem boğazıma kadar asit içmiş giib yanıyor.dün başladı ve geçmiyor..
çıldaracağım.nerden çıktı bu ya .
Bu derce olmaz ki çok fena halde hemde
Çınar, Berrak çok güzel isimler ... sağlıklı, hayılı olsunlar inşallah ...
Saolun kızlar inş. benim oğlumda ismi gibi olur şayet esmer erkek çok hoş gelir gözüme bide boylu yiğit olursa süperr heryere birlikte gideriz dans ederiz gezeriz oğluşumla ahh ahh hihoyyyt
Aminnn canımcım Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli vatana millete bağlı ailesine bağlı evlatlar nasip etsin inş...
Kızlar bu arada ben 2 gündür foruma giremedim. Atladığım eminim birsürü şey vardır. Lütfen kusura bakmayın. İşlerim vardı. Masko'dan bebek odası falan baktık. Aslında evde bir tane var. Yiğenime ait. Onu boyatıp mı kullansam yoksa yenisini mi alsam karar veremedim. İyi birşey yaklaşık 1750 - 2000 TL. Eşimle artık bir çaresine bakacaz.
canım benim çok saolsın cevabın için.şimdi bu mustelayı duydum ben ama zannedersem daha yeni bi ürün.kesinirliği ne acaba daha önce kullananlardan araştırdınmı sen.bide bu madecassol krem oluşmuş çatlakları gidermek için değilmi ben mi yanlış hatırlıyorum.ki eğer öyleyse bebeğe bi zararı olmazmı sonuçta hücre yenileyiciler ve bisürü şey var yani
star dust canım bende senin gibi düşünüyorum ama seçtiğim hastanenin doktorları pek farklı değil birbirinden bekli hastanemi değiştiricem bende
burda nedense hastalara sömürülmesi gereken kişiler olarak bakıyorlar detaylı ultrasona da 400 lira verdim ikiz olduğu için varmı böyle bi uygulama amniyosentezimi bile öyleyapmadılar bi fark ödedim tabiki ama iki katı değildi..Allah onlarsız da bırakmasın ama benim rastladıklarım hep fazla maddiyatçı idi inşallah daha beterini görmem..sırf daha deneyimli oldukları için ve yeni doğan bölümü iyi bulunduğu için doğum hastanesini seçtim ama özel hastanelerin ilgisi de bi başka oluyo
Günaydın güzel anneler ve mini mini bebekleri :CüvCüv: Dün akşam gittim ultrasonuma girdim bebegimi gordum rahatladım, yerim ben doktorumu ya o kadar iyi niyetli o kadar ilgili bi adam ki anlatamam, cok utanıyorum bazen boyle haftada 1 kapısını aşındırmaktan ama saolsun her seferinde güler yüzle karsılıyo beni, yine bi ton salak saçma soru sordum eminim eğitimini alan insanlar için benim tıbbi olmayan garip sorularım cok komik kacıyodur kaydirigubbakcemile3
Gelelim bebegime cok iyi kendileri cok hareketli, şansıma uyumuyodu da cin gibiydi hatta gözleri acıktı, gözbebegini bile görebildim nereye bakıyosa zavallım kapkaranlık yerde, 1-2 haftaya insallah bende hissedicem, o içerde oynasın ben bunu biliyim de hissetmesem de olur dedim sonunda kaydirigubbakcemile2
sorma canım ya az kaldı 100 günden geri sayım başlarsa inşallah günlerimiz çabuk geçer kaydirigubbakcemile5
Ya kizlar alakasiz olacak ama evinde space bag yani vakumlu saklama postlerinden kullana var mi yorgan, yastiklar icin vs?
alacagim ama yorumlari okuyorum kimisi iyi diyor kimisi kotu. marka ve nereden aldiginizi yazar misiniz memnun arkadaslar varsa?
günaydınnnn.....
bugün burada süperr güneş var harikaa....
umarım hepimiz için çook güzell bi gün olurr..
veeeeeee............. dün akşam kocam da hissetti bebeğimi allah ım bu ne kadar güzell bişey onun da hissetmesii çok mutlu oldukk....
Kıslar şuan oğluşum göbeğimin üst tarafında tekmeleyip duruyo maşallah her yeri geziyo bu paşa yaaa tüm organlarımla pek samimi oldugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
neden benim göbeğimin üstüne hiç çıkmıyor bu kız.
yükseklik korkusu mu avr acaba
hep aşağıda ve kasıkta deli olacğaım.
not aldım doktorumuza sorcağım.
bakalım küçük hanım neden aşağıda
aynen dılosum sana katılıyorum sımdıye kadar kıme sorduysam bez degısıklıgı pısık yapıyo dedı bıde en ıyı bez prımaymısa.s
kızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.
biss geldik ... bebişimiz çok şükür iyiymiş kızlar . haftaya ayrıntılı ultrasyona gireceğim. yine poposu dönüktü bize göremedik yüzünü .akıntım için fitil verdi .rahim ağzım kapalıymış .kansızlık için hapı sabah aksam olmak üzere ikiye çıkarttı.
canımcım ben senin yerinde olsam yeni bir oda almam , onun yerine pusete-anakucağına ayırırdım parayı fazlasıyla , bebiş 2-3 yaşına kadar hep onların tepesinde olacak nasıl olsa
Doğru diyorsun da onlar da var. Pusetin içinde anakucağı var. O anakucağı aynı zamanda araba koltuğu da oluyor. Bambu sepetimiz var. Bir de mama sandalyesi. Başka birşey almak gerekir mi diye düşünüyorum. Bulamıyorum. Evdeki bebek odasına kıyamıyorum. Masiften yapılmış. Aynısı 2300 TL. Galiba ben yine evdekilerle idare edeceğim. Yeni alacağım eşyanın da parasını borsada değerlendiririm ileride okul masrafı olur. Bir tanıdığım oğlunun altını, bayram harçlığı ile borsadan 20 yılda 1 ev parası çıkarmıştı.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?