2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Midem boğazıma kadar asit içmiş giib yanıyor.dün başladı ve geçmiyor..
çıldaracağım.nerden çıktı bu ya .
Bu derce olmaz ki çok fena halde hemde

canım arada benimde oluyor gaviscon şurup verdi doktor zorda kjalınca içiyorum daha içerken etkisini gösteriyo geçiyo midem..

Saolun kızlar inş. benim oğlumda ismi gibi olur şayet esmer erkek çok hoş gelir gözüme bide boylu yiğit olursa süperr heryere birlikte gideriz dans ederiz gezeriz oğluşumla ahh ahh hihoyyyt

Canım aynen bugün çok fenayım bende midem yemek borum berbat durumda süt içtim kesmedi akşama olmadı ilaç alıcam çok fenayım bende:bbo:

geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.hamillikte oluyormuş.reflü oluşuyormuş.mideden asit kaçağı olduğu için yanma ondan kaynaklanıyor.

Saolun kızlar inş. benim oğlumda ismi gibi olur şayet esmer erkek çok hoş gelir gözüme bide boylu yiğit olursa süperr heryere birlikte gideriz dans ederiz gezeriz oğluşumla ahh ahh hihoyyyt

Allah gönlüne göre bir oğluş versin.İnşaallah bu dileklerini yerine getirebilirsin..:1hug:

Aminnn canımcım Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli vatana millete bağlı ailesine bağlı evlatlar nasip etsin inş...

TeŞekkÜr ederm kızlar.Çok fena .
Ama yarın hastaneye gıdeceĞım doktour gÖrebılım ınŞallah.bunların hepısnı soracaĞım ınŞallah.

Bazen benimde oluyo canım,çok fena bilirim.Ben mısır patlatıyorum hemen eve gidince.İş yerinde olunca kötü oluyo .Mısırı dene derim

canımcım ben senin yerinde olsam yeni bir oda almam , onun yerine pusete-anakucağına ayırırdım parayı fazlasıyla , bebiş 2-3 yaşına kadar hep onların tepesinde olacak nasıl olsa

rica ederim canım :)
evet canım , madecassol çatlakları gidermekte kullanılıyor ama
gebelikte kategorisi : A ve gebelik - emzirme döneminde kullanılmasının herhangi bir riski olduğunu düşündürecek bulgu yoktur .. ( minoset de gebelikte A kategorisinde bir ilaç )
ben dr.uma danışıp kullanıyorum . kokusu keskin biraz , güya dr.um giysilerine bulaşır dedi ama genelde siyah atlet giyiyorum ve hiç bir leke felan olmadı şimdiye kadar :sm_confused:

canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama keşke içinin sineceği , kendini rahat hissedeceğin bir yer bulabilseydin ..
bu mucizeyi kimbilir belki hayatımızda 1 kere yaşıycaz , keşke hep iyi dr.lar , modern ve tam teşekküllü hastanelerde dünyay getirebilsek yavrularımızı ...

ne güssselllllllllllll
dr.dan sağlıklı haberlerle , mutlu dönmene sevindim canım :1hug:

sorma canım ya az kaldı 100 günden geri sayım başlarsa inşallah günlerimiz çabuk geçer kaydirigubbakcemile5

kıskandım diloş hanım seniiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile
şaka şaka kocaman maaaşlah canım sana da kızına da

ben kullanıyorum canım 2 senedir felan , gayet de memnunum .. yorgan-battaniye vb. için battal boyunu kullanıyorum .. slikon yastıklar için de kullanıyorum .. kışlıkları da kaldırıyorum .. kış gelince de kışlıkları çıkartıp yerine yazlıkları koyup vakumluyorum .. bazam müthiş rahatladı .. kullanması çok pratik ve büyük rahatlık .. hatta bazı vakumlanmış poşetleri dolabın üstüne de koydum ..
vakumlanıp kaldırılcak bir çok şey için uyguladım .. eşim bir ara demişti ki " sen yakında beni de spaceler koyarsın bi kenara " kaydirigubbakcemile3

babanız adına sevindim canım , çok mutlu olmuştur ..
bizim babiş de hissetsin yaaa ,:asigim:
üzülüyorum onun için , küçük danam bana kıpraşıyo kıpraşıyo , babasını çağırınca sanki mahsus yapıyor kaydirigubbakcemile3
tık yok veletten yaaa klava:

Kıslar şuan oğluşum göbeğimin üst tarafında tekmeleyip duruyo maşallah her yeri geziyo bu paşa yaaa tüm organlarımla pek samimi oldu gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

benimki de hala alt karında ve solda ikamet ediyor , pek belledi yerini , niyeti yok pek dolanmaya galiba .. ama sizin minişlere göre daha küçük benim oğluşum gamyoncuiremsu :asigim:

aynen dılosum sana katılıyorum sımdıye kadar kıme sorduysam bez degısıklıgı pısık yapıyo dedı bıde en ıyı bez prımaymısa.s

eşim marketing sektöründe çalışıyor ve dış piyasayı da biliyorlar bu yüzden . prima bizde çok tüketiliyor .. yurt dışıda bezde dünya devi huggies miş . bez kalitesi yönünden en iyi malzeme onda kullanılıyormuş ..
prima bizde huggies gelene kadar en iyi bezdi , yılların alışkanlığını bir anda kırmak kolay değil tabi , ama huggiesi de düşünün kızlar .. eltim 2 çocuğunu da huggiesle büyüttü büyütüyor da .. hatta denize bile girdi kızı , özel bezi var denize-havuza girmek için , gram su çekmiyor dışarıdan ..
ben de huggies düşünüyorum ,
bir arkadaşım da primanın pudralısını kullandı , o da primadan çok memnundu mesela .. aslında ne ile başlarsanız bebek ona alışıyormuş .. yalnız canbebe-molfix de sorun yaşayanlar var , mesela benim yeğenim , yada ilk başladığı beze alıştığı için kullanamadılar bu bezleri :sm_confused:

kızlar şu alt açma minderleri sizce kullanışlımıdır.siz almayı düşünüyormusunuz.

çok pofidik , polar malzemden olmadığı sürece ve muşambalı cinsten olursa hem taşıması hem kullanması daha pratik olur sanırım ..
kesinlikle kullanışlı , olası taşmalar vb. bu alt açmanın üzerinde oluyor ve kolay yıkanabilen bir malzemeden olursa aslında hayat kurtarıcı bile denebilir ..
kendiniz de yapabilirsiniz , istediğiniz bir kumaşla , içine biraz elyafla , oldu bittiiiiii yerimseniben

çok şükür
sevindim canım güzel haberlerle dönmene ve kuşkularının gitmesine ..

Ben yemek yiyeceğim. Sonra kendi kendime yazmaya devam edeceğim. Artık siz de burada olursanız deliliğime şahitlik yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…