açlıktan ölücem sımdı esım hala gelmedı yaaaasenağlama
canım biraz bişeyler atıştır bebişinde açtır cokacimcoook
ya kızlarrrrr bende yarın doktora gidecem tam bir ay oldu görmeyeli.kıpır kıpır bir aydır kendini hep hissettirdi sağolsunda .görmek te bi başka artı bolbol çikolata yiyecemde göstersin artık dimi
canım allah korusun elde bebısın kayma ıhtımalı var bende banyo kuvetı ve fılesı alıcam zaten yazın fazla usumezlera.s
teker teker teşekkür ederim kızlar
sweetcim idrara sıkışıktım karından gördü .bademin durumunu anlattım genelde ikiz gebeliklerde sıkça görünüyor o dedi .
bebeğimde 437 gr olmuş bu gidişle 4 kilo doğar kaydirigubbakcemile3
Doğuma Giderken Yanınıza Almanız Gerekenler…
Hastane Çantası
Doğumunuza 1 ay kala artık acil durumlar için bile hazır bir hastane çantası bulundurmanız gerekecektir. Normal olarak 37 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir, bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. En iyisi 1 ay önceden sakince çantanızı hazırlamanız.
şu sezeryandada sondo olayı var galiba.bende ondan korktum
ya ozaman bende rica ederim bayıldıktan sonra takın diye
normal doğumda sondatakılmıyor Gaydın
sezaryende siz daha ayılmadan takılıyor ( laparoskopi ameliyatı oldum , sezaryenden farksız benneyaptımki , ordan biliyorum ) , ama normal doğumda da takıyorlar diye biliyorum , ıkınırken yada acıdan vs. gelebiliyormuş idrar , o yüzden takabilirler .. ayıkken takılması nasıldır bilmiyorum ama çıkartılırken içiniz bi tuhaf oluyor , acı değil kesinlikle ..benide korkutuyo bu .peki çıkarken acıyormu?
Ben birgün doktoruma muayeneye gittigimde bir bayan sedyede gidiyodu, hamileydi, sanırım sezaryen olcaktı, nasıl aglıyodu ama iki gözü iki çeşme, eşi yanında elini tutuyodu sonunda o da bıraktı ikisi de aglamaya basladılar, e bende agladım sora tabe, cok dokunaklı bi sahneydi, ordan da cok etkilendim sanırım... Sevinc vemerak gözyaşları yanyanaydı, uzun bi yolculugu tamamlıyo olmanın verdigi rahatlık, 1saate kadar anne-baba olmanın vereceği heyecan, darısı hepimizin başına dostlarımmm :Saruboceq:
Eeeeee noldu sora... Yoksa????? senağlama
kızlar şu buhar makinalarından almayı düşünüyormusunuz
Hadi ya ilk defa duydum bunu bazı doktorlar reçeteye bile yazmışlar ya özellikle kışın kesinlikle petekler den dolayı çalıştırmak gerekiyomuş bi arkadaşımda kullandı çok memnun bebeğinin bi rahatsızlığı yoktu hala kullanıyomuş oğlu 1 yaşında :uhm:
merhaba kızlarrr..
bugün nasılsınız..
ben doktorumu değiştirmeye karar verdim bugün 3 doktor ismi aldım şimdi araştırıyorum birini seçip bundan sonra ona gidecem ..
umarım doğru bir seçim yapabilirim
trabzondayım burdan kimse yok galiba topik de ama karar verdim sanırım özel hastaneye gidecem..sadece sezeryan üzretini öğrenmem lazım onu da telefonda söylemediler yüzyüze görüşücem
ebru şallı gibi desen süper bişe.ya bu bebekler böle iyi kiloyla doğuyosa bu doktorlar niye kızıyolar 10 dan aşağı olmasın diye anlamıyorum
slm güzel annecikler.doktordan yeni geldim.3 kilo almışım bir ayda doktorum kızdıayda bir kilo alacaksın dedi.bebeğim çok iyi gelişmiş.önceki muaynede başında kist görülmüştü.kist kaybolmuş çok mutluyumhihoyyyt.
hanımlar bebişlerinize isim düşündünüzmü ben İpek koyuyorum Rabbimin izniyle...
kızlar merhaba bugün sizden ayrı geçirdim biraz arkdaşıma gtittim 5 saat felan kaldım muhabbet ettik dertleştik bol bol eşim almaya geldi birazda dışarda dolaştık ama yine yağmur vardıneyse eve geldim yemek yedik anca oturdum şimdide dizim başlıcak canım ailem onu izlicem:asigim:
ben kızımı ilk kucağıma aldığımda böyle gıdığından öptüm ilk çok güzel kokar orası mis gibi allahım sanki tekrar o kokuyu içime çektim :asigim:
dilara hüzün yılı ipek tetanoz aşısını oldunuzmu siz benim çok ağrı ve şilik yaptı parmaklarıma kadar sancıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?