2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar merhaba bugün sizden ayrı geçirdim biraz arkdaşıma gtittim 5 saat felan kaldım muhabbet ettik dertleştik bol bol eşim almaya geldi birazda dışarda dolaştık ama yine yağmur vardı neyse eve geldim yemek yedik anca oturdum şimdide dizim başlıcak canım ailem onu izlicem:asigim:

canım biraz bişeyler atıştır bebişinde açtır cokacimcoook

sinir oldum hatta sinirden ölücem
esım 1 saat once aradı askım bıraz gecıkıcem haberın olsun dedı tamam dedım
ha gelır ha gelmez dıye 1 saat bekledım hala yok dedım yoldadır heralde bı arayayım
aradım hala cıkmamıs şirketten sınır oldum sinirrrrrrrr
az önce yedım bıseyler ölucektım açlıktan yaaa nıye demıyokı sen yemegını ye bekleme benı dıye

ya kızlarrrrr bende yarın doktora gidecem tam bir ay oldu görmeyeli.kıpır kıpır bir aydır kendini hep hissettirdi sağolsunda .görmek te bi başka artı bolbol çikolata yiyecemde göstersin artık dimi

inşallah güzel ve sağlıklı haberlerinizle dönersiniz ...

canım allah korusun elde bebısın kayma ıhtımalı var bende banyo kuvetı ve fılesı alıcam zaten yazın fazla usumezlera.s

ben de şöyle bi şey almayı düşüşnüyorum .. hem alt açma ünitesi , altı da küvet .. üstelik atık su aktarma yeri de var borusu da varmış , aşağıya koyduğunuz kovaya su iniyor hortum marifetiyle :))))

bunun içinde bir aparat var , dışı havlu çarşaf kaplamalı bi şey , onu da ek olarak almayı düşünüyorum .. bir diğer gitmem de onun daresmini çekerim .. Joker mağazalarında var merak edenlere yerimseniben

karından bakılması ne güzel , inşallah benim de bundan sonraki ölçümlerimi karından yaparlar ya :bbo:
kızına kocaman maşallah canımmm

saol canım , işe yarayacak herşeyi listelemişsin kaydirigubbakcemile5

şu sezeryandada sondo olayı var galiba.bende ondan korktum

ya ozaman bende rica ederim bayıldıktan sonra takın diye

normal doğumda sondatakılmıyor Gaydın

benide korkutuyo bu .peki çıkarken acıyormu?
sezaryende siz daha ayılmadan takılıyor ( laparoskopi ameliyatı oldum , sezaryenden farksız benneyaptımki , ordan biliyorum ) , ama normal doğumda da takıyorlar diye biliyorum , ıkınırken yada acıdan vs. gelebiliyormuş idrar , o yüzden takabilirler .. ayıkken takılması nasıldır bilmiyorum ama çıkartılırken içiniz bi tuhaf oluyor , acı değil kesinlikle ..

benim de boğpazım düğüm düğüm oldu burda yaw benneyaptımki

Eeeeee noldu sora... Yoksa????? senağlama

mustafa steteskopla dinlerken zarifenin karnını bitiverdi dizi .. bence haftaya mustafa kalp atışını duyacak , duysun yaaaaaaaaa benneyaptımki

kızlar şu buhar makinalarından almayı düşünüyormusunuz

ben şimdiden aldım çok işe yarıyor .. peteklerdeki suluklar bize bile yetmiyor , odayı yeterince nemlendirmiyor bir de .. zaten bir çok dr. da tavsiye ediyor .. bir arkadaşım buhar makinesi almak yerine kettleda su kaynatıp kaynarken kapağını açıp 3-5 dak bebişin odayı nemlendiriyordu ..

trabzondayım burdan kimse yok galiba topik de ama karar verdim sanırım özel hastaneye gidecem..sadece sezeryan üzretini öğrenmem lazım onu da telefonda söylemediler yüzyüze görüşücem

canım Katü'de tıp fakültesi var diye biliyorum , neden oraya gitmiyorsun , oradan bir dr.un mutlaka özeli vardır , yada üni.ye git sadece , orada sonuçta 4d usg vardır bence yerimseniben

ebru şallı gibi desen süper bişe.ya bu bebekler böle iyi kiloyla doğuyosa bu doktorlar niye kızıyolar 10 dan aşağı olmasın diye anlamıyorum

benim bir arkadaşım 8 kilo bir diğer arkadaşım 4,5 kilo aldı ve o 36. hafta biter bitmez doğurdu .. o arkadaşım mecburdu 4,5 kilo almaya , tedaviyle hamile kaldı ve tedavi den önce kortizon ilaçları kullanmış ve troidi varmış .. bebiş 3 kiloya yakın doğmuş , benim hamilelik haberimi alınca konuştuğumuzda 3 aylıktı ve açığı fazlasıyla kapatmış oğluşu

sağlıklı haberler duymak hepimizi mutlu ediyor .. çok çok sevindim canım kistin kaybolduğuna :1hug:

hanımlar bebişlerinize isim düşündünüzmü ben İpek koyuyorum Rabbimin izniyle...

bizimki de Aras olacak inşallah :asigim:
yada Levent Aras ... Levent dr.umuzun ismi yerimseniben

ben de izliicem başlamış olmalı artıkın hihoyyyt

Doğum yaptıktan sonra en zor gelen ne olacak acaba?
Yeni doğan bir bebeği ben kucağımda tutamıyorum. Çok küçük oluyorlar. Bir tarafı kırılacakmış gibi geliyor. Acaba kızımı rahatça alabilecek miyim? Bir de biz bunlara nasıl banyo yaptıracaz? Bazı hastanelerde yol yordam gösteriyorlarmış. Bakalım o gün gelince ne yapacağız?

dizide reklam arası oh maşallah bebişlerin kuvetleride hazır benim var kızımdan kalan iyiki 2. çocukta fazla masraf olmuyo allahtan 2. de kız bu krizdede bişey alamazdım fazla zaten:1no2:

ben kızımı ilk kucağıma aldığımda böyle gıdığından öptüm ilk çok güzel kokar orası mis gibi allahım sanki tekrar o kokuyu içime çektim :asigim:

iyi akşamlar hanımlar bakıyorum eksikler baya tamamlanmış.tatlı telaş bunlar ne güzel .dilara dizi başladı. yarın ayrıntılı ultrasona giricem heycan var nasıl uyuyacağım artık bilmem .

dilara hüzün yılı ipek tetanoz aşısını oldunuzmu siz benim çok ağrı ve şilik yaptı parmaklarıma kadar sancıyor ya

Konudan konuya atlayacağım. Bugün arkadaşım SSK'dan doğum parası alınmıyor diyor. Hani bir dönem burada konuşulmuştu 2000 tl doğum yardımı alınıyor diye. Bu gerçek mi acaba? Dilara sen tecrübelisin belki bilgin vardır

dilara hüzün yılı ipek tetanoz aşısını oldunuzmu siz benim çok ağrı ve şilik yaptı parmaklarıma kadar sancıyor ya

Dr ikinci doza gerek yok dedi. Ben de olmadım. Ama ilk vurulduğunda acıyor. Bende şişlik olmamıştı ama kolumda ağırlık oldu. 3 gün kadar da yukarı kaldırırken acıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…