2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende olmayacam ikinciyi aşırı şişti ve kolum çok ağrıyo heralde bana alerji yaptı bu aşı daha evel olduğumdada aynısı olmuştu

yapılırken acımıyo korkma hüzün yılı sonra iraz ağrı yapması normalde bende aşırı oldu yarın doktora söyleyecem bakalım

Alerji yapar mı ki bilmiyorum. Ama ağır bir aşı. hemşire de demişti. Korkacak bişey yok. Daha doğum yapacaz canım onunla kıyaslanamaz herhalde. Hüzünyılı hele sen hiç kıyaslama.

resimdeki küvetler altaçmalar çok güzel ama sonra kaldıracak saklayacak yer bulamıyorusn kiradaysan dahada zor oluyor veya hemen bebği olacak birine vericeksin ben sadece küvetini alırım heralde sonrada oğluşum içinde oynar anca

Nur valla ben de akşamları girip bakıyorum. Arık geçmişi de okuyamaz oldum.
O yüzden bişey diyemeyeceğim. Ama Stardust'tan aldığım bilgilere göre bi yaramazlık yok.
Rutin şeyler.

canım sanırım alabiliyosun ben çalışmadığım için pek bilmiyorum ama sen bu adrese gir araştır sskgov tr gir bak istersen:1hug:

kızlar ben aşımı dün oldum dün acıö ağrım yoktu bugün başladı

hayır bu sefer dayıma ve anneanneme kızgınım
anneannemın yarın hastaneye gıtmesı gerek okmeydanına
esım sırketten araba aldıgı ıcın kendı arabamız musaıt kapının önunde bosta duruyo
kuzenım yarın bızım arabayla goturecek ama ehlıyetı yok
esımde bu yuzden ona guvenıp arabayı vermek ıstemıyo
bende kızdım bılıyosunuz kocamın huyunu neden ona goturtuyosunuz dıye ananeme soyledım
oda kızdı tamam ben yarın taksı tutar gıderım dedı ama yalnız nası gıdıcek yanında bırının olması lazım falan fılen iştesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…