2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bencede eşin haklıymışta keşke annene kızmasaydın galiba seni sıkanda bu olmuş.gönlünü alırsın sen canım sıkma canını

canım eğer hastanede fazla işi yoksa uzun sürcek gibi değilse sen git yanında hem senin içinde hava değişimi gelçi hastane ama olsun kimse yoksa gidecek yanında sen git kendini iyi hissedersen

bencede eşin haklıymışta keşke annene kızmasaydın galiba seni sıkanda bu olmuş.gönlünü alırsın sen canım sıkma canını

evet canım benım canımı sıkan bu oldu aslında hepsı dayımın şerefsızlıgı
neysekı esım halletmıs yarın esım goturup bırakıcakmıs kuzenımle gelırkende otobusle gelcekler artık

canım eğer hastanede fazla işi yoksa uzun sürcek gibi değilse sen git yanında hem senin içinde hava değişimi gelçi hastane ama olsun kimse yoksa gidecek yanında sen git kendini iyi hissedersen

canım ben gıderım gıtmesıne ama hastane okadar buyukkı kosusturmam gerek sureklı evrak ıcın kan alıncak bılmem nolcak o kosusturmaya dayanamam ben

onlarda ehliyeti olmayan birine niye söylerlerki

dayımın dusuncesızlıgı kendı arabasıda var ama yarın servıse cıkıcakmıs
bende dedım dayım bızım arabayla gıtsın kuzenım servıs ceksın
ama ehlıyetı yok dıye ya yakalatırsa dıye korkuyolar
sankı bızımkı yakalanmıcak dusunceye bak ya

canım haklısın ama bunu senin değil onların düşüncesizliği küçük değillerki erişkin insanlar herhalde tepki verceksin ben olsam bende izin vermezdim eyliyetsiz birine araba teslim edilmezmirmirmirmir

ya hıcbırı umrumda degıl araba falan ben ananemı kırdıgıma uzuluyorumsenağlama
nasıl alıcam gonlunu yaa esım dıyo gıt sarıl op falan ben öle seyler yapamam huyum degıl
ama bu gece sabaha kadarda asla uyuyamam
senağlama

en iyisi yatırım yapmak o zaman .. yada doğumda ne çıkar ne çıkmaz bilemezsin , kenara atmak lazım atabildiğince yerimseniben

ben eltimin fototerapideki cıbıldak kzıını alıyordum kucağıma kedi yavrusu gibi :)))
ay bi de erken doğduğu için tüyleri dökülmemiş , böyle omuzlarında siyah siyah apolet gibi kaydirigubbakcemile3
annesi alamıyordu , battaniyeye-havluya sarıp veriyordum kucağına , bense sanki 9 tane doğurmuş gibi hooop deyip alıyordum .. bakalım klendi çocuğumu da bu kadar rahat alır mıyım :asigim:

dizide reklam arası oh maşallah bebişlerin kuvetleride hazır benim var kızımdan kalan iyiki 2. çocukta fazla masraf olmuyo allahtan 2. de kız bu krizdede bişey alamazdım fazla zaten:1no2:

senin kız halden anlıyor desene yerimseniben

iyi akşamlar hanımlar bakıyorum eksikler baya tamamlanmış.tatlı telaş bunlar ne güzel .dilara dizi başladı. yarın ayrıntılı ultrasona giricem heycan var nasıl uyuyacağım artık bilmem .

ya delircem ben hakkaten .. benim dr. 4 d usg için ayrıntılı bu daha ayrıntılısı yok dedi , e doppler dedim , doppler başlığı da var bunda dedi .. ama 4d usg ye giren herkes ayrıntılı denen icada da giriyor , ne iş sengözlerimebaksanab :sm_confused:
fark ne olakki ayrıntılıyla 4 boyutlu arasında :uhm:

benim İst.daki kendi evim olsa hayyatta alamazdım böyle bi şeyi .. 90 metrekare ev , kçücük banyoya o küvbeti bile sığdıramazdım da , şimdi İzmirde tuttuğumuz ev bayaa geniş , banyoya o şekilde fazla fazla sığar diye heveslendim , yoksa küçük banyolu olsaydı evim düşünmezdim bile kaydirigubbakcemile5

Nur valla ben de akşamları girip bakıyorum. Arık geçmişi de okuyamaz oldum.
O yüzden bişey diyemeyeceğim. Ama Stardust'tan aldığım bilgilere göre bi yaramazlık yok.
Rutin şeyler.

bütün gün yatıp akşam okuyunca hepsini ortaya karışık bir şeyler çıkartıyorum bebişim senin için , böyle daha konsantre olmuyor mu , hem naaapıyorsam sen yorulma diye :))))

canım aaa sende hee yapma allah aşkına öyle yapamazsan çık konuş izah et sende şöyledir böyle gibi ne diyim elbet oda anlayış gösterir hiçmi gönül almadın bişeyler de bence eşin haklı ama kafana takıpta üzme illaki sorun ederim dersen çık konuş gönlünü al bi şekilde:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…