hayır bu sefer dayıma ve anneanneme kızgınım
anneannemın yarın hastaneye gıtmesı gerek okmeydanına
esım sırketten araba aldıgı ıcın kendı arabamız musaıt kapının önunde bosta duruyo
kuzenım yarın bızım arabayla goturecek ama ehlıyetı yok
esımde bu yuzden ona guvenıp arabayı vermek ıstemıyo
bende kızdım bılıyosunuz kocamın huyunu neden ona goturtuyosunuz dıye ananeme soyledım
oda kızdı tamam ben yarın taksı tutar gıderım dedı ama yalnız nası gıdıcek yanında bırının olması lazım falan fılen iştesenağlama
bencede eşin haklıymışta keşke annene kızmasaydın galiba seni sıkanda bu olmuş.gönlünü alırsın sen canım sıkma canını
canım eğer hastanede fazla işi yoksa uzun sürcek gibi değilse sen git yanında hem senin içinde hava değişimi gelçi hastane ama olsun kimse yoksa gidecek yanında sen git kendini iyi hissedersen
onlarda ehliyeti olmayan birine niye söylerlerki
arabanmı var derdin var:ecrin_bebek:
ona öyle denmez yavrucum akrabanmı var derdın var denır-tatlicadiarzu-
diloş benım gözume uyku gırmez sımdı haksızmıyım ben ya tesellı etsene benı bıraz:mymeka:
canım haklısın ama bunu senin değil onların düşüncesizliği küçük değillerki erişkin insanlar herhalde tepki verceksin ben olsam bende izin vermezdim eyliyetsiz birine araba teslim edilmezmirmirmirmir
[
Doğru diyorsun da onlar da var. Pusetin içinde anakucağı var. O anakucağı aynı zamanda araba koltuğu da oluyor. Bambu sepetimiz var. Bir de mama sandalyesi. Başka birşey almak gerekir mi diye düşünüyorum. Bulamıyorum. Evdeki bebek odasına kıyamıyorum. Masiften yapılmış. Aynısı 2300 TL. Galiba ben yine evdekilerle idare edeceğim. Yeni alacağım eşyanın da parasını borsada değerlendiririm ileride okul masrafı olur. Bir tanıdığım oğlunun altını, bayram harçlığı ile borsadan 20 yılda 1 ev parası çıkarmıştı.delikafadulden
Doğum yaptıktan sonra en zor gelen ne olacak acaba?
Yeni doğan bir bebeği ben kucağımda tutamıyorum. Çok küçük oluyorlar. Bir tarafı kırılacakmış gibi geliyor. Acaba kızımı rahatça alabilecek miyim? Bir de biz bunlara nasıl banyo yaptıracaz? Bazı hastanelerde yol yordam gösteriyorlarmış. Bakalım o gün gelince ne yapacağız?
dizide reklam arası oh maşallah bebişlerin kuvetleride hazır benim var kızımdan kalan iyiki 2. çocukta fazla masraf olmuyo allahtan 2. de kız bu krizdede bişey alamazdım fazla zaten:1no2:
iyi akşamlar hanımlar bakıyorum eksikler baya tamamlanmış.tatlı telaş bunlar ne güzel .dilara dizi başladı. yarın ayrıntılı ultrasona giricem heycan var nasıl uyuyacağım artık bilmem .
resimdeki küvetler altaçmalar çok güzel ama sonra kaldıracak saklayacak yer bulamıyorusn kiradaysan dahada zor oluyor veya hemen bebği olacak birine vericeksin ben sadece küvetini alırım heralde sonrada oğluşum içinde oynar anca
Nur valla ben de akşamları girip bakıyorum. Arık geçmişi de okuyamaz oldum.
O yüzden bişey diyemeyeceğim. Ama Stardust'tan aldığım bilgilere göre bi yaramazlık yok.
Rutin şeyler.
inşallah güzel ve sağlıklı haberlerinizle dönersiniz ...
çok saolasın canım artı diğer cevaplarınıda okudum hepsi için çok teşekkürlera.s.
rica ederim canımcım, herrrr zaman Şeniz
kızlar ben aşımı dün oldum dün acıö ağrım yoktu bugün başladı
benim de ilk gün yoktu pek bişey , 2. gün ağrıdı baya , 3. gün eh işte .. ama o kolumun tarafına yatamadım :1no2:
dizinin son saynesi neydi öylee:asigim:
bence çok güzel oldu :asigim:
star_dust:1ninca: :1ninca:
yes baby yerimseniben sengözlerimebaksanab
ya hıcbırı umrumda degıl araba falan ben ananemı kırdıgıma uzuluyorumsenağlama
nasıl alıcam gonlunu yaa esım dıyo gıt sarıl op falan ben öle seyler yapamam huyum degıl
ama bu gece sabaha kadarda asla uyuyamamsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?