Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.
selam hanımlar benimde bugün 16:30 da doktorla randevum var .
iştahınızın açılmasına çok sevindim geçen hafta benimde iştahım çok açıktı ama şimdi bulantıdan yemek yemeyi geçtim su bile içemiyorum işe zor gelip gidiyorum hiç gücüm yok aman yiyebiliyorken bol bol yiyin
canım kesin hamilesin hayırlı olsun:))Kizlar merhaba .....
Hep dua ediyordum bari temmuz annesi olayim diye.. :)
adetime 2 gün var ancak ben evde test yaptim ateşim yüksek seyredince dedim yapayim ve 2. çizgi çok silikde olsa görünüyor.... Hamile olabilme ihtimalim var.... Kan testi yaptirinca neticelenecek ...
Kizlar bana da dua edin olurmu araniza gelebilmek için can atiyorum :)
aramıza katılmışsın bile canım sende artık temmuz annesisin:)))Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.
slm kızlar 2 gün önce hamıle olduğumu öğrendım 5 haftalık.düngece okadar ateşim çıktıkı.evde düşüremedik ateşi..acile gittik ilaç kullanma dediler.ılık duşa girdım.sırkelı su yaptı teyzem.ama sabaha kadar düşmedi.sabah özel hastaneye gittim serum taktılar suan iyiyim.bundan sonra çok dikkat etmem gerekecek haftaya da doktorumu secmemlazım.bebeğim için sabahlara kadar ateşler içinde yattım.annelık serüvenı başladı sanırım.canım bebeğim atlatıcaz hersey güsel olacak.sende güçlü ol annen gibi.doktor bana folik acid verdi günde 3 tane alıyorum kızlar böyle işte.:ecrin_bebek:
kızlar merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım resmen,son regli tarihim 10 ekim,dün adet olmam gerekiyordu,olmayınca yakın arkadaşım illaki idrar tahlili yaptırdı,ikinci çizgi çok hafif silik çıktı,tabi be şok oldum,hemen kan tahlili yaptırdım ve tahlil sonucum beta hcg 973,66 çıktı,kesinlikle hamilesiniz en az 4 haftalık dedi bana hemşire bayan ama inanamıyorum,hiç beklemiyordum,üzüleyimmi sevineyimmi şaşırdım,bu bebeği çok istiyordum aslında ama daha sigara içmeyi bırakmamıştım,ve üstelik hiç ummadığım için geçen hafta saçımı boyatmıştım,ya inşallah bi zararı olmamıştır,hem çok mutluyum hem çok endişeli,sizce ben kaç haftalık hamileyim kızlar,beta hcg den anlayan varmı aranızda
kızlar merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım resmen,son regli tarihim 10 ekim,dün adet olmam gerekiyordu,olmayınca yakın arkadaşım illaki idrar tahlili yaptırdı,ikinci çizgi çok hafif silik çıktı,tabi be şok oldum,hemen kan tahlili yaptırdım ve tahlil sonucum beta hcg 973,66 çıktı,kesinlikle hamilesiniz en az 4 haftalık dedi bana hemşire bayan ama inanamıyorum,hiç beklemiyordum,üzüleyimmi sevineyimmi şaşırdım,bu bebeği çok istiyordum aslında ama daha sigara içmeyi bırakmamıştım,ve üstelik hiç ummadığım için geçen hafta saçımı boyatmıştım,ya inşallah bi zararı olmamıştır,hem çok mutluyum hem çok endişeli,sizce ben kaç haftalık hamileyim kızlar,beta hcg den anlayan varmı aranızda
SELAM HANIMLAR DÜN DEDİĞİM GİBİ GİTTİM DOKORA GÖRDÜM BEBEĞİMİDARISI HENÜZ GİTMEYENLERİN BAŞINA HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR FOLİK ASİTİ BIRAK DEDİ VİTAMİN (ELEVİT) VERDİ. BEBEĞİM 6+3 MÜŞ DOĞUM 2 TEMMUZMUŞ 2 AY SONRA YENİDEN GEL 3LÜ TESTİNİ İSTİYCEM DEDİ.SİZİNDE HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLARkaydirigubbakcemile5
Rosemcim sana bişey sorucam. Senin bebeğin son adet tarihine göre mi 4+5 yoksa döllenme gününe göre mi?
Bir de idrar testinde silik yada koyu çıkması ne ile ilgili?
sorun bana değil ama yine de denk gelmişken ben söyleyim. bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. son adetten sonra atılan yumurtanın gelişimini ifade ediyor. tahlilin silik ya da koyu çıkması, bildiğim kadarı ile, sahip olduğun gebelik hormonunun miktarına bağlı olarak değişiyor. eğer başlangıçta isen bu hormon henüz artışta olduğu için daha silik oluyor ama ilerleyen zamanlarda gayet belirgin oluyor.
canım netten cıkmıstım sen mesaj yazmısın.son adet tarıhıne gore kac haftalık oldugu belırlenıyor canım.idrarda koyu cıkmasında beta hcg nın yuksek oldugunu gosterıyor.Rosemcim sana bişey sorucam. Senin bebeğin son adet tarihine göre mi 4+5 yoksa döllenme gününe göre mi?
Bir de idrar testinde silik yada koyu çıkması ne ile ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?