2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.

canım hamıssın ıste..daha ne olsun..tebrıkler canım..:teytey::teytey:
ne gusel bır gun ıkı tane hamıs var..:Saruboceq:

selam hanımlar benimde bugün 16:30 da doktorla randevum var .
iştahınızın açılmasına çok sevindim geçen hafta benimde iştahım çok açıktı ama şimdi bulantıdan yemek yemeyi geçtim su bile içemiyorum işe zor gelip gidiyorum hiç gücüm yok aman yiyebiliyorken bol bol yiyin

hergün aramıza yeni birileri katılıyor ne kadar güzel..
herkes istediğine kavuşsun Rabbim herkese hayırlı evlatlarını versin sağlıkla inş.

çok güzel haberlerle gelirsin inş.
bulantı aslında hamileliğin bi parçası olmazsa olmazmış gibi geliyo bana. tabi kendimde yokya rahat konuşuyorum. inş en kısa sürede geçer bulantıların ve tabiki herkesin bulantıları..

aramıza yeni katılan ve katılcak olan arkadşlar şimdiden tebrik ediyorum. İşlerim yoğun biraz tek tek saymaya vaktim yok kusra bakmayın. hoşgeldiniz.

selam kızlar yeni hamişler var aramızda hoş geldiniz ve hayırlı uğurlu olsun bebişlerimizi hep birlikte sağlıklı bi şekilde kucaklarmıza alırız inşallah hoşşş geldinizz..:)hihoyyytkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

slm kızlar 2 gün önce hamıle olduğumu öğrendım 5 haftalık.düngece okadar ateşim çıktıkı.evde düşüremedik ateşi..acile gittik ilaç kullanma dediler.ılık duşa girdım.sırkelı su yaptı teyzem.ama sabaha kadar düşmedi.sabah özel hastaneye gittim serum taktılar suan iyiyim.bundan sonra çok dikkat etmem gerekecek haftaya da doktorumu secmemlazım.bebeğim için sabahlara kadar ateşler içinde yattım.annelık serüvenı başladı sanırım.canım bebeğim atlatıcaz hersey güsel olacak.sende güçlü ol annen gibi.doktor bana folik acid verdi günde 3 tane alıyorum kızlar böyle işte.:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canım kesin hamilesin hayırlı olsun:))
Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.
aramıza katılmışsın bile canım sende artık temmuz annesisin:)))

çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine dinlenmene bak...

kızlar merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama şoktayım resmen,son regli tarihim 10 ekim,dün adet olmam gerekiyordu,olmayınca yakın arkadaşım illaki idrar tahlili yaptırdı,ikinci çizgi çok hafif silik çıktı,tabi be şok oldum,hemen kan tahlili yaptırdım ve tahlil sonucum beta hcg 973,66 çıktı,kesinlikle hamilesiniz en az 4 haftalık dedi bana hemşire bayan ama inanamıyorum,hiç beklemiyordum,üzüleyimmi sevineyimmi şaşırdım,bu bebeği çok istiyordum aslında ama daha sigara içmeyi bırakmamıştım,ve üstelik hiç ummadığım için geçen hafta saçımı boyatmıştım,ya inşallah bi zararı olmamıştır,hem çok mutluyum hem çok endişeli,sizce ben kaç haftalık hamileyim kızlar,beta hcg den anlayan varmı aranızda

taze anne adaylarını tebrik ederim. allah tamamına erdirsin inş. ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben de ilk gittiğimde beta hcg 523 idi ve 4 haftalıktı. silik çıkmasının sebebi de gebeliğinin yeni başlasından dolayı gebelik hormonunun düşük olması. eğer bebeğin hala seninle ise endişe etme bence ama hemen sigaradan uzaklaş ve içilen ortamda bile durma! endişeden uzak durup tadını çıkarmaya bak! başlangıçta uzun da gelse bi gün bitiyor.bu sebeple doya doya yaşa. yeniden tebrikler:CüvCüv:

öncelikle tebrik ederim canim .. ve hic tedirgin olma .. bende hamileyken sacimi boyatmistim ve sigarada icmistim .. allaha sükür gayet saglikli bir oglum var.. heleki sigarayi birakacaksan hic bise olmaz kaydirigubbakcemile5

askitocum senin bebeğine bişey olmaması başkaısnın bebeğine de olmucak demek değildir.
bence sigarayı bırakın doktorum iş yerindeki arkadaşlarına söyle içmesinler dedi düşün artık senin içmen değil maruz kamak bile zarar verebilir.

nette hamile iken sigara içen ve doğan bebklerin fotolarını görmüştüm çok kötü görüntülerdi. aslında sigarayı bırakmak hiçte zor değil ben 5 yıldır 1 tane bile içmedim mesela ve hiç te aramıyorum çok zor bişi değil.Hamile anneler lütfen sigara içmeyin.

SELAM HANIMLAR DÜN DEDİĞİM GİBİ GİTTİM DOKORA GÖRDÜM BEBEĞİMİ DARISI HENÜZ GİTMEYENLERİN BAŞINA HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR FOLİK ASİTİ BIRAK DEDİ VİTAMİN (ELEVİT) VERDİ. BEBEĞİM 6+3 MÜŞ DOĞUM 2 TEMMUZMUŞ 2 AY SONRA YENİDEN GEL 3LÜ TESTİNİ İSTİYCEM DEDİ.SİZİNDE HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLARkaydirigubbakcemile5

canım ben artık 3 lü dğil 4 lü test yapıyorlar diye biliyorum. benim doktorum dedi canım artık dörtlü diye. bilmek istersin belki.

canım herseyın yolunda gıtmesı ne gusel..masallah dıyelım..
senın doktorun senı ne zaman cagırmıstı 6 haftalıkken mı gel dedı?benım doktorum 6,5 -7 haftalık arası gelmemı ıstedı.
bana doktorum elevıtı ılk gıdısımde verdı canım.ama ben henuz kullanmadım.henuz 4+ 5 iz.folıc plus ıcıyorum..acaba elevıt mı kullanmam gerekıyor?

Rosemcim sana bişey sorucam. Senin bebeğin son adet tarihine göre mi 4+5 yoksa döllenme gününe göre mi?
Bir de idrar testinde silik yada koyu çıkması ne ile ilgili?

Rosemcim sana bişey sorucam. Senin bebeğin son adet tarihine göre mi 4+5 yoksa döllenme gününe göre mi?

sorun bana değil ama yine de denk gelmişken ben söyleyim. bebeğin haftası son adet tarihine göre belirlenir. son adetten sonra atılan yumurtanın gelişimini ifade ediyor. tahlilin silik ya da koyu çıkması, bildiğim kadarı ile, sahip olduğun gebelik hormonunun miktarına bağlı olarak değişiyor. eğer başlangıçta isen bu hormon henüz artışta olduğu için daha silik oluyor ama ilerleyen zamanlarda gayet belirgin oluyor.

canım en son rosem yazdığı için hemen cevap alabilmek adına ona sordum. Cevapladığın için teşekkür ederim. Ben adet günümde idrar testi yaptı. Hemen ve rengi koyu bir şekilde çıktı. Genelde burdaki arkadaşlarden duyduğum kadarıyla adete bir iki gün kala, adet günü, adeti bi gün geçince silik çıkıyormuş. Benimki çok netti. Kafama takıldı da.

canım netten cıkmıstım sen mesaj yazmısın.son adet tarıhıne gore kac haftalık oldugu belırlenıyor canım.idrarda koyu cıkmasında beta hcg nın yuksek oldugunu gosterıyor.
bende adet gunumde yaptıgımda ıkıncı cızgı vardı ama o kadar kırmızı degıldı..
sen kana hıc baktırmadınmı?

canım tebriklerrrr!!!çok sevindim senin adına,umarım sorunsuz bir gebelik dönemi geçirirsin...saç boyası için de endişelenme...allah korur bebeğini...dua et sen...bak gördün mü mikroya gerek kalmadı ...süper ya mucize gibi bişey yaşadın...herşey gönlünce olsun ...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…