2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gunaydın kıslar.nasılsınız?
ben bugun yenıden beta hcg yaptırcam.ınsalah degerım yukselmıstır.
dunden berı kasıklarımda agrı var.gece uykumdan bıle uyandırdı.
sızde de olmusmuydu?cok korkuyorum..senağlama
bugun doktoruma sorucam ama ogleden sonra gıdecem doktora.
lutfen yardım..

canım kasık ağrısı oluyo
merak etme bence doktorun sana bilgi vericekk.
ben de 5 haftalık hamileyimm kalp atışını duymayı çok istiyorumm
doktora gittim geçen hafta ama kese daha gözükmemişti.ben de şimdi bekliyorumm kalp atışını duymak için gidicem

tesekkurler canım.ıcımı ferahlattın.ogleden sonra doktora gıdecem bakalım ne dıcek..oyle tedırgın oldumkı..senağlama

Canım benim bebişimin kesesi biraz aşağıda doktorumda önceden tedbir olsun düşüğe karşı diye kullan dedi ama ben kullansam mı diye düşünüyorum ben folik asit kullanıyorum doktorum faydası var dedi

Canım benim hala kasık ağrım var merak etme üzme kendini

Hiç merak etme canım benim bir arkadaşım 3 ay kasık ağrısından kalkamadı hep yattı. Ama şu an 5,5 aylık oldu maşallah çok iyi. Doktor kontrolünde olman önemli.

Canım üzülme kötü bişi yoktur... doktoruna gidince sende görüceksin. Kasık ağrısı ilk aylarda çok normal hepimizde mutlaka oluyodur... kötü düşünme kendine dikkat et cnm...

progestan rahimin daha rahat açılmasını ve kesenin daha kolay yerleşmesine yardıncı oluyormuş canım..
folik asite bir an önce başla normalde 3 ay önce başlamak gerekiyor..yanındada başka vitamin verilmiyor diye biliyorum ben...
sağlık ocağındaki ebeye güvenme canım sen kadın doğumcun ne diyorsa onu yap...
tebrik ederim canımhihoyyyt
kıslar sizin kervana bende katıldım.... hamileyim :sm_cool: :dance:
4 hafta 5 günlük
gözün aydın darısı isteyen herkesin başına İnşallah...

benimde kasık ağrılarım oluyor dr çok normal dedi canım...
Küçük anneler.... :CüvCüv:
Nasılsınız bakim? sesiniz çıkmıyo? doktora giden varmı?
benim sesim çıktı canım dr gittim dedim ama kimse görmemiş herhalde...

2009 TEMMUZ ANNE ADAYLARI

MENEKŞEAK.........1 TEMMUZ
HURREM_S............2 TEMMUZ
YEŞİMNUR.............2 TEMMUZ
SCAARLET.............3 TEMMUZ
SWETHOME...........3 TEMMUZ
BEBİŞİMM..............3 TEMMUZ
NİLAYYY................4 TEMMUZ
DİLARA80...............4 TEMMUZ
AHUDUDULU..........5 TEMMUZ
GAMZE:)................5 TEMMUZ
NUR_84..................6 TEMMUZ
ANNEMBİRMELEK..7 TEMMUZ
NAZLI.....................8 TEMMUZ
AYBİKE..................8 TEMMUZ
DESİNG................11 TEMMUZ
GÜLÜM_12......... ..11 TEMMUZ
ROSEM.................13 TEMMUZ
MARCHANDİZE..........?

nasılsınız güzel annelerim

merhaba canım..bız ıyıyız cok sukur.sen nasılsın?
bugun doktora gıttım ıkııncı kez beta hcg ıstedı.cok sukur degerım 147 den 323 e yukselmıs..
ultrasondan baktı ama henuz hıcbırsey goremedı.20 gun sonraya randevu verdı.sızler ne zaman ılk kontrole gıttınız?20 gun gec mı acaba?

canım senin daha 4+3 erken görünmez ben 5+4 gittim gördük keseyi..
kalp atışları içinde 7 haftalıkken çağırdı dr..

canım bizde iyiyiz çok şükür 20 gün geç gibi ama kalp atışlarınıda duyarsın benim 4
+4 iken gördük senin kalp atışlarınıda duyalım diye 20 gün demiştir

canım bizde iyiyiz çok şükür 20 gün geç gibi ama kalp atışlarınıda duyarsın benim 4
+4 iken gördük senin kalp atışlarınıda duyalım diye 20 gün demiştir

sanırım o yuzden dedı canım.
canım senin daha 4+3 erken görünmez ben 5+4 gittim gördük keseyi..
kalp atışları içinde 7 haftalıkken çağırdı dr..
canım benım de doktorun cagırdıgı zamana yaklasık 7 haftalık oluyor..:ecrin_bebek:ınsallah hersey o gune kadar yolunda gıder..:Saruboceq:

a.s.sağol tatlım ben çok iyiyim sen nasılsın...
bütün anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah biz iyi olalımki bebeklerimizde iyi olsun...

iyiyiz canım mide bulantılarım başladı onunla uğraşıyorum birada sancım var ama bebişim iyi olsunda ben ağrıyı çekerim

sanırım o yuzden dedı canım.

canım benım de doktorun cagırdıgı zamana yaklasık 7 haftalık oluyor..:ecrin_bebek:ınsallah hersey o gune kadar yolunda gıder..:Saruboceq:
inşallah canım 7 haftalıkken bebişinin kalp atışınıda duyarsın Allahın izniyle..

iyiyiz canım mide bulantılarım başladı onunla uğraşıyorum birada sancım var ama bebişim iyi olsunda ben ağrıyı çekerim

ahh canım bendede var ağrı ama bebek için katlanılıyor herşeye dediğin gibi...
bulantıda çok kötü benim sabah bulantılarım oluyor sadece her sabah gözümü açtığımda bebeğim bana kendini hatırlatıyor...ben zaten onu hiç unutmuyorum ki:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…