canım kasık ağrısı oluyo
merak etme bence doktorun sana bilgi vericekk.
ben de 5 haftalık hamileyimm kalp atışını duymayı çok istiyorumm
doktora gittim geçen hafta ama kese daha gözükmemişti.ben de şimdi bekliyorumm kalp atışını duymak için gidicem
kızlar bu progestan ne oluyor ne işe yarıyor?
benim aklım karışık biraz hamilelikte alınan bu takviyelere karşı.
mesela ben folik asit kullanmadım bu zamandan sonra kullanmam gerekiyor mu yada işe yarar mı?.. yada ellevit diyorlar sanırım folik asitle birlikte bazı vitaminleri içeriyormuş kafamçokkarıştı
sonra bana sağlık ocağındaki ebe hepatit,anti hepatit testi falan verdi yaptır 1 aya kadar dedi. şimdi netten baktım hepatit testi hamilelğin son aylarında yapılır diyo.
gunaydın kıslar.nasılsınız?
ben bugun yenıden beta hcg yaptırcam.ınsalah degerım yukselmıstır.
dunden berı kasıklarımda agrı var.gece uykumdan bıle uyandırdı.
sızde de olmusmuydu?cok korkuyorum..senağlama
bugun doktoruma sorucam ama ogleden sonra gıdecem doktora.
lutfen yardım..
gunaydın kıslar.nasılsınız?
lutfen yardım..
progestan rahimin daha rahat açılmasını ve kesenin daha kolay yerleşmesine yardıncı oluyormuş canım..kızlar bu progestan ne oluyor ne işe yarıyor?
benim aklım karışık biraz hamilelikte alınan bu takviyelere karşı.
mesela ben folik asit kullanmadım bu zamandan sonra kullanmam gerekiyor mu yada işe yarar mı?.. yada ellevit diyorlar sanırım folik asitle birlikte bazı vitaminleri içeriyormuş
sonra bana sağlık ocağındaki ebe hepatit,anti hepatit testi falan verdi yaptır 1 aya kadar dedi. şimdi netten baktım hepatit testi hamilelğin son aylarında yapılır diyo.
tebrik ederim canımhihoyyytslm kızlar bende bugün hamıle olduğumu öğrendım 4 haftalık falan sanırım temmuz annesi olacağım bende değil mi çok heyecanlıyım ya öğrenmem gereken çok sey var.Allahım minicik bir can suan içimde çook mutluyum çooookkk.ama daha doktora gitmedim.bakalım haftaya gidebileceğim heralde.kaydirigubbakcemile3
gözün aydın darısı isteyen herkesin başına İnşallah...kıslar sizin kervana bende katıldım.... hamileyim :sm_cool: :dance:
4 hafta 5 günlük
benimde kasık ağrılarım oluyor dr çok normal dedi canım...gunaydın kıslar.nasılsınız?
lutfen yardım..
benim sesim çıktı canım dr gittim dedim ama kimse görmemiş herhalde...Küçük anneler.... :CüvCüv:
Nasılsınız bakim? sesiniz çıkmıyo? doktora giden varmı?
nasılsınız güzel annelerim
merhaba canım..bız ıyıyız cok sukur.sen nasılsın?
bugun doktora gıttım ıkııncı kez beta hcg ıstedı.cok sukur degerım 147 den 323 e yukselmıs..
ultrasondan baktı ama henuz hıcbırsey goremedı.20 gun sonraya randevu verdı.sızler ne zaman ılk kontrole gıttınız?20 gun gec mı acaba?
nasılsınız güzel annelerim
merhaba canım..bız ıyıyız cok sukur.sen nasılsın?
bugun doktora gıttım ıkııncı kez beta hcg ıstedı.cok sukur degerım 147 den 323 e yukselmıs..
ultrasondan baktı ama henuz hıcbırsey goremedı.20 gun sonraya randevu verdı.sızler ne zaman ılk kontrole gıttınız?20 gun gec mı acaba?
canım bizde iyiyiz çok şükür 20 gün geç gibi ama kalp atışlarınıda duyarsın benim 4
+4 iken gördük senin kalp atışlarınıda duyalım diye 20 gün demiştir
canım benım de doktorun cagırdıgı zamana yaklasık 7 haftalık oluyor..:ecrin_bebek:canım senin daha 4+3 erken görünmez ben 5+4 gittim gördük keseyi..
kalp atışları içinde 7 haftalıkken çağırdı dr..
a.s.sağol tatlım ben çok iyiyim sen nasılsın...
bütün anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah biz iyi olalımki bebeklerimizde iyi olsun...
inşallah canım 7 haftalıkken bebişinin kalp atışınıda duyarsın Allahın izniyle..sanırım o yuzden dedı canım.
canım benım de doktorun cagırdıgı zamana yaklasık 7 haftalık oluyor..:ecrin_bebek:ınsallah hersey o gune kadar yolunda gıder..:Saruboceq:
iyiyiz canım mide bulantılarım başladı onunla uğraşıyorum birada sancım var ama bebişim iyi olsunda ben ağrıyı çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?