nilay sadece sen varsın sanırım burda nasıl gidiyo hamilelik belirtiler var mı
merhaba arkaşlar allah kısmet ederse ben de temmuz 2009 annesi olcamm :) bunu söylemek de duymak da çook güzellmişş yavv
canım tesekkur ederım.rosem hadi gözün aydın canım
bebişine maşallah güzel gelişiyo
ultrasonda değerin 1500 olana kadar gözükmez
yani biraz daha bekliycen annesi...
Ben şu an 6+2 yim sadece folik acid verdi doktor günde 3 tane onu kullanıyorum. Ya aybike benimde iştahım acaip açıldı çok yemek yiyorum. Nolcak böyle bilmem. Gerçi daha hiç kilo almadım ama böyle devam ederse sonum kötüüü : (
canım bende doktora gıdene kadar folıc acıd ıceyım kontrolden sonra elevıt e geceyım dıyorum..Rosemcim 2 hafta önce doktora gitmiştim Folic acidi o zaman verdi bana.Bu arada kullan 2 hafta sonra gel dedi.Yani ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ama sanırım 7-8 hafta olduktan sonra bi anlamı olmuyomuş. Pazartesi günü doktora gidicem o zaman sanada bilgi veririm.
canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıktıysa buyuk ıhtımal hamılesın benımkıde oyle olmustu adetten 2 gun once test yaptım sılık cıktı adet gunu kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı.sımdıden tebrıkler canım..ŞenizKizlar merhaba .....
Hep dua ediyordum bari temmuz annesi olayim diye.. :)
adetime 2 gün var ancak ben evde test yaptim ateşim yüksek seyredince dedim yapayim ve 2. çizgi çok silikde olsa görünüyor.... Hamile olabilme ihtimalim var.... Kan testi yaptirinca neticelenecek ...
Kizlar bana da dua edin olurmu araniza gelebilmek için can atiyorum :)
Ay canim inşallah şu an o kadar sancim varki adet olcam zannediyorum.... Inşallah kanda da çikar da rahatlarim ....
Hep beraber sonuna kadar gideriz kizlar... Rabbim kucaklarimiza almak nasip etsin
Ay canim inşallah şu an o kadar sancim varki adet olcam zannediyorum.... Inşallah kanda da çikar da rahatlarim ....
Hep beraber sonuna kadar gideriz kizlar... Rabbim kucaklarimiza almak nasip etsin
Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?