2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba arkaşlar allah kısmet ederse ben de temmuz 2009 annesi olcamm :) bunu söylemek de duymak da çook güzellmişş yavv

rosem hadi gözün aydın canım
bebişine maşallah güzel gelişiyo
ultrasonda değerin 1500 olana kadar gözükmez
yani biraz daha bekliycen annesi...

nilay sadece sen varsın sanırım burda nasıl gidiyo hamilelik belirtiler var mı

hayırlı olsun canım bebişin..
benim sadece ara sıra sabah bulantılarım ve bazen kasık ağrılarım oluyor onun dışında Allahıma sükür iyiyim..senin nasıl gidiyor hamileliğin canım?

kızlar ben çok yemek yiyorum şu sıralar şimdiden kilo alımları başlarsa halim ne olcak yaaaa... benim gibi şu sıralar fazla yemek yiyen varmıııııı? cokacimcoook

rosem hadi gözün aydın canım
bebişine maşallah güzel gelişiyo
ultrasonda değerin 1500 olana kadar gözükmez
yani biraz daha bekliycen annesi...
canım tesekkur ederım.
cok sukur ALLAH ıma..:Saruboceq:
buarada bana dun doktorum elevıt verdı gunde bır tane ıcılecekmıs.sızler hangı ılacı kullanıyorsunuz?

Ben şu an 6+2 yim sadece folik acid verdi doktor günde 3 tane onu kullanıyorum. Ya aybike benimde iştahım acaip açıldı çok yemek yiyorum. Nolcak böyle bilmem. Gerçi daha hiç kilo almadım ama böyle devam ederse sonum kötüüü : (

canım pekı kac zamana kadar folık acıd ıceceksın.bana elevıt verdı ama sımdılık baslamayı dusunmuyorum bende folık plusa devam edeyım ıstıyorum.

Rosemcim 2 hafta önce doktora gitmiştim Folic acidi o zaman verdi bana.Bu arada kullan 2 hafta sonra gel dedi.Yani ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ama sanırım 7-8 hafta olduktan sonra bi anlamı olmuyomuş. Pazartesi günü doktora gidicem o zaman sanada bilgi veririm.

ben de folik aside başlasam iyi olacak sanırım.
kızlar benim de iştahım açıldı sanırım yani devamlı karnım acıkıyo ama ne tatlı ne tuzlu hiçbişey çekmiyo canım. yine de yiyorum tabi. mide bulantım yok şuan.
bi de ben beslenme ile ilgili makaleler okumaya başladım değişik sitelerden.yemem gereken şeyleri not ediyorum şimdilik. ve tabi yemeye başladım yavaş yavaş. aldığım vitaminler mineraller doğal olsun istiyorum..
siz ne gibi değişiklikler yaptınız beslenmenizde?

canım bende doktora gıdene kadar folıc acıd ıceyım kontrolden sonra elevıt e geceyım dıyorum..

Kizlar merhaba .....

Hep dua ediyordum bari temmuz annesi olayim diye.. :)

adetime 2 gün var ancak ben evde test yaptim ateşim yüksek seyredince dedim yapayim ve 2. çizgi çok silikde olsa görünüyor.... Hamile olabilme ihtimalim var.... Kan testi yaptirinca neticelenecek ...
Kizlar bana da dua edin olurmu araniza gelebilmek için can atiyorum :)

canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıktıysa buyuk ıhtımal hamılesın benımkıde oyle olmustu adetten 2 gun once test yaptım sılık cıktı adet gunu kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı.sımdıden tebrıkler canım..Şeniz

Ay canim inşallah şu an o kadar sancim varki adet olcam zannediyorum.... Inşallah kanda da çikar da rahatlarim ....
Hep beraber sonuna kadar gideriz kizlar... Rabbim kucaklarimiza almak nasip etsin

Ay canim inşallah şu an o kadar sancim varki adet olcam zannediyorum.... Inşallah kanda da çikar da rahatlarim ....
Hep beraber sonuna kadar gideriz kizlar... Rabbim kucaklarimiza almak nasip etsin

canım sancılar normal.bende de olmustu.bende senın gıbı heran adet olucam sanmıstım hıc korkma..fazlada heyeacan yapma sakın..

inş sen de girmişsisndr aramıza şimdiden hoşgeldin. telaşlanmana gerek yok sancı için ben de yaklaşık 10 gün sancı çekmiştim. hamilelik beklemiyordum hatta kesin adet olacağım diyordum. geciktikten sonra bile devam etti benim sancılarım. şimdi de kasık ağrılarına döndü.

Kızlar benim bugün adet günüm. 1 saat önce test yaptım. 2. çizgi 5 dakika geçmeden ve koyu bir şekilde çıktı. İnşallah hamileyimdir ve bende aranıza katılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…