2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhablar bende 1 kasımda 6 haftalık hamile ldugumu ögrendim çok mutluym çokkkkk...inşallh hayırlısıyla teemmuzda bebeklerimizi kucagımıza alrızz:)

tebrik ederim hurrem_s. bişey sorucam doktorun eleviti nasıl kullanmanı söyledi. yani günde kaç tane?

canım çoooooooooook teşekkür ederim,inşallah bebeğim bana tutunur ve farkında olmadan ona zarar vermiş olmamışımdır,herşey gönlünce olsun

Canım ben idrar testini dün yaptım. Kan testini p.tesi yaptırıcam. Belki keseyide görürüm diye birkaç gün daha beklemek istedim.

öncelikle tebrik ederim canim .. ve hic tedirgin olma .. bende hamileyken sacimi boyatmistim ve sigarada icmistim .. allaha sükür gayet saglikli bir oglum var.. heleki sigarayi birakacaksan hic bise olmaz kaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekkür ederim verdiğin moral için,hamile olduğumu dün akşam öğrendim ve çok karmaşık duygular yaşadım,herşeyden önce inanamadım hamile olduğuma çünkü benimki bi mucize oldu,bizim eşimle 2,5 yıldır bebeğimiz olmuyor,hem eşimde sorun vardı hemde bana erken menepoz teşhisi konmuştu,ilk gittiğim dr ( onu Allah bildiği gibi yapsın inşallah) bana senin bu ay son şansın bidaha btüp bebek yapma şansın bile olmaz gel tüp bebek yapalım demişti haziran ayında ve gerçi tüp bebek şansında yok senin ,kıbrısta biz sana donör yumurta bulalım,hiç uğraşma demişti,çok yıkılmıştım ve sonra çok fazla araştırma yaptık,biçok dr a tüp bebek merkezine gittik eşimle,bütün dr lar senin öyle kötü bi durumun yok,ilk gittiğin dr çok abartmış demişlerdi ama ben o kadar çok etkilenmişimki hep benim hiç çocuğum olamıcak diye düşünüyordum,bunalımdaydım aylardır.en sonunda kadıköy acıbadem tüp bebekde cem demirel de karar kıldık eşimle,bir aşılama denemesi yaptık eylülde olmadı ama cem beyden allah razı olsun bana hep sen hamile kalacaksın,sen kendiliğinden bile hamile kalabilirsin diye moral veriyordu,herşey beyinde bitiyor,kendine inan diye telkin ediyordu,hatta negatif sonuç alınca 2 ay dinlen ara verelim sonra yüksek doz ilaçla micro yapalım sana demişti,ve reglim 1 gün gecikince arkadaşım zorla test yaptırdı bana,ikinci çizgi silik çıktı,bitane daha yaptım hemen inanamadım yine vardı ikinci çizgi ve ben bunada inanmadım,hemen hastaneye gidip kan ile test yaptırdım bhcg 972 hamilesin dediklerinde ben yine inanamadım,halada inanamıyorum aslında,çünkü bende erken yumruta yetmezliği var.bebeğim olacağına hiç umudum olmadığı içinde yediklerime içtiklerime hiç dikkat etmedim,çok sigara içtim,saçlarımı boyattım,bebeğime zarar vermişimdir diye o kadar çok korkuyorum ki,beni anlayabilirmisiniz bilmiyorum ama şu anda o 4 haftalık minik şey benim hayatımın mucizesi,o kadar imkansız diye düşünüyordumki kendi kanımdan kendi canımdan bi bebeğe sahip olmayı,o kadar mutsuzdumki anlatamam,Allahıma şükürler olsunki beni çok uğraştırmadan,daha fazla yıpratmadan verdi bana bebeğimi,çok şükürler olsun,bana mucizemi verdi yüce rabbim,binlerce kere şükrediyorum ve tek dileğim Allah isteyen herkese versin,isteyenleri evlat sahibi yapsın yüce rabbim.:Saruboceq:
çok uzun yazdım özür diliyorum kızlar ama duygularımı anlatamam,ne desem boş,çok mutluyum,inşallah bebeğim sağ salim doğar ve tabi tüm annelerin bebeklerini sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip edern Allah.bu arad bugün hemen sigarayı bıraktım,ama 4 hafta içmiş olsun,Allah korusun artık mucizelerimizi

Canım ben idrar testini dün yaptım. Kan testini p.tesi yaptırıcam. Belki keseyide görürüm diye birkaç gün daha beklemek istedim.
canım ınsalllah keseyı gorursun ben persembe gıttıgımde gozukmemıstı.henuz cok kucuk dedı doktorum.
pekı senın adetın kac gun gecıkmıs oldu sımdı?ıdrar testın koyu cıktıgına gore beta hcg buyuk ıhtımal yuksektır.

slm kızlar bişey soracağım 5 kasım çarsamba günü kan testi yaptırdım ve sonuç 121 çıkmıştı.4 haftalık hamılesin dediler. dün tekrar kan testıme baktılar beta hcg134.50 ıu/l çıktı normal değil mi bu değer yoksa bebeğim gelışmıyo mu doktor az dedi ama bılmıyorum kı daha doktorda secmedım ama salı günü doktora gidip soracağım.korktum ya.buarada ultrasonda baktı daha rahmıne düşmemiş dedi.daha küçük dedi ama

Son düzenleme:

canım ıcını ferah tut.ınsalallah bebısın bugun daha cok gelısmıstır.
pazartesı gunu tekrardan beta hcg ye baktır canım.bırde folık acıd ıcıyormusun?

dün doktor verdi canım acılen bir kadın doğumcuya gittik hemen.ama ben başka doktora gitmek istıyorum.bugün başladım.3tane aç karnına içip yemek yıyorum

Canım dün adet günümdü. Bir gün geçti bugün itibariyle. Bende şaşırdım aslında. 2. çizgi 1. çizgiye yakın bi renkti ve hemen çıktı 1-2 dakika içinde. Silik çıkmadı. Senin kaç gün geçti? Sen göremediysen ben hiç göremem ozaman. Erken döllenme diye düşünüyorum ama.

kızlar bişey soracağım kafam o kadar karıştı kı doktor secımınızı nasıl yaptınız her doktor için ıyı ve kötü bir şey söylenıyo nasıl sececeğim.

Allahın takdiri canım çok sevindim tebrik ederim..
bende hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce saçımı boyattım canım onun bir zararı olmaz...sen en azından sigarayı bırakmışsın kendini kötü hissetme bence ben hala bırakamadım çünkü..
kızlar bişey soracağım kafam o kadar karıştı kı doktor secımınızı nasıl yaptınız her doktor için ıyı ve kötü bir şey söylenıyo nasıl sececeğim.

canım valla öle kolay değil dr seçmek ben ilk dr hiç memnun kalmamıştım güler yüzlü olsun seni aydınlatsın inşallah ilk seferde bulursun ben şimdi çok memnunum doktorumdan...

çok duygulandım arkadaşım gerçekten ağlattın beni.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

canım dun adet gunun olup oyle koyu cıkması bencede erken dollenme oldugunu gosterıyor.benım adetım pazartesı gunu 1 hafta gecmıs olucak.
eger doktora gıtmek ıstıyorsun ıcın rahat edıcekse gıt canım..ben goremedım ama doktora gıtmek ınsanı cok rahatlatıyor.

teş.ederim rosem benimde kasık agrılarım başladı daha dogrusu belirginleşti progeston kullanıyorum 7 haftamdayım biraz kahverengi bi kanamam olmuştu geçen hafta bu hafta kontrole gitcem.hep tedirginim yaa nedenini bilmiyorummmm

ya kızlar ben 6 haftalık oldum şimdiye kadar kasık ağrılarım vardı bir gündür yok,korkuyorum:çok üzgünüm:
6 haftalık olupta böyle benim gibi aniden ağrıları kesilen var mı???
normaldir inş bu durum:Saruboceq:

canım cok dogal tedırdın olman artık ıkı canlısın cunku.
ınsallah bır sorun cıkmaz canım,hersey yolunda gıder..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…