kızlar göbüşüme bakın-tatlicadiarzu-
slm hanımlar birkaç gün girmeyince ipin ucu kaçıyor geri dönüp okuyayım dedim olmadı zuzumun doğum günü sanırım yeni yaşın kutlu olsun zuzuuuu burda hava kapalı kendimi hasta hissediyorum bulantı var çarpıntı gibi var .üst üste kötü haberler aldım istanbuldan heralde etkilendim. şimdi yasin okudum tüm şehitlerimize ve kuzum şu anda yusuf suresini dinliyor .uslu akıllı olsun inş. yavrularımız
Demetcim masallahin var ben gormemistim. bin kere masallah.
geçmiş olsun canım..inş çok önmeli diildir haberler..
bugun çanakkale şehitlerini anma yıl dönumu..ne güzel yasin okuyarak onları hatırlaman..Rabbim kabul eylesin inş..
ewt sabahtan beri gözümde iki damla yaş ağlamıyacam diye inat laşıyorum birde erkek annesi olucam şimdiden başladım senağlama
demet seninde ilk bebek gibi sade gbüş ne güzel en tombik hamile benim heralde aranızda birde sanırım derin
slm hanımlar birkaç gün girmeyince ipin ucu kaçıyor geri dönüp okuyayım dedim olmadı zuzumun doğum günü sanırım yeni yaşın kutlu olsun zuzuuuu burda hava kapalı kendimi hasta hissediyorum bulantı var çarpıntı gibi var .üst üste kötü haberler aldım istanbuldan heralde etkilendim. şimdi yasin okudum tüm şehitlerimize ve kuzum şu anda yusuf suresini dinliyor .uslu akıllı olsun inş. yavrularımız
demet sende çok zayıf görünüyosun cnm göbekde büyük değil
geçmiş olsun canım..inş çok önmeli diildir haberler..
bugun çanakkale şehitlerini anma yıl dönumu..ne güzel yasin okuyarak onları hatırlaman..Rabbim kabul eylesin inş..
ewt sabahtan beri gözümde iki damla yaş ağlamıyacam diye inat laşıyorum birde erkek annesi olucam şimdiden başladım senağlama
allah kabul etsin canım ne kadar gurur duysak azdır böyle ataların torunları olmaktan...
maşallah temmuz annelerine a.s.
Rabbim nazarlardan korusun demetcim sende çok tatlı görünüyorsun :1hug:
teşekkürler narcım valla 10 kg aldım bilmem sonunda ne halde olurum-tatlicadiarzu-
ama hiç takmıyorum kızım tekmeledikçe herşeyi unutuyorum canım sende takma sağlıkla bi doğsunlarda inşallah veririz hepsini ben oğlumda tam 20 kg almıştım ama verdim:lepi:
güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün nar ismi taa 17 sene evel yenğenim ismimi söyleyemeyip her dakika paşimde nar nar diye dolaşmasıyla ortaya çıktı bende severim narı bu aradacokacimcoook hadi hep beraber yiyelim .Teşekkür ederim Nar cımmm, ay yirim seni narı cok severim cokacimcoook. Geçmiş olsun bu arada cnm, kendine iyi bak içini de ferah tut lütfen :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?