2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kizlar ben cikiyorum, sizinle sohbet superdi bugun ama biraz ders calisayim kac gundur astim derslerimi ayrica icerden aciktim diye vuruyor terbiyesiz kizim. o kadar da tembih ettim, terbiyeli ol yemek saatini bekle, oyle her istedigin her dakika olmaz diye. ama yok dinlemiyor simdiden simardi.

hepinizi opuyorum, sevgiler.

kibele hamilelik yakışmış çıtıpıtı hamiş olmuşsun .elbisenin rengide tenine çok güzel olmuş MAŞALLAH resim nasıl ekliyoruz imageshcak değişmiş ördüklerimi koyucam cicilerin içine üşenmezsem

geçmiş olsun canım..inş çok önmeli diildir haberler..
bugun çanakkale şehitlerini anma yıl dönumu..ne güzel yasin okuyarak onları hatırlaman..Rabbim kabul eylesin inş..

kibelecim çok güzel çıkmışsın maşallah..kırmızıda çok yakışmış..Rabbim nazarlardan korusun inş :1hug:

demet seninde ilk bebek gibi sade gbüş ne güzel en tombik hamile benim heralde aranızda birde sanırım derin

demet seninde ilk bebek gibi sade gbüş ne güzel en tombik hamile benim heralde aranızda birde sanırım derin

teşekkürler narcım valla 10 kg aldım bilmem sonunda ne halde olurum-tatlicadiarzu-

ama hiç takmıyorum kızım tekmeledikçe herşeyi unutuyorum canım sende takma sağlıkla bi doğsunlarda inşallah veririz hepsini ben oğlumda tam 20 kg almıştım ama verdim:lepi:

Teşekkür ederim Nar cımmm, ay yirim seni narı cok severim cokacimcoook. Geçmiş olsun bu arada cnm, kendine iyi bak içini de ferah tut lütfen :1hug:

demet sende çok zayıf görünüyosun cnm göbekde büyük değil

teşekkürler canım valla gören doğum yakın heralde diyor bilmem artık:roflol:

Kızlar kusuruma bakmayın bugünlük muhabbetlere katılamıyorum fazla, sadece mesajlarınızı okuyorum arada ve dogumgunu mesajlarıma cevap veriyorummmm, seviyorum hepinisiiiiii, tombalakkk temmuz anneleriiiiiiii :hooray:

AYY HADİ YAAA MAŞALLAH NASIL MORAL OLDU BANA ANALATAMAM ŞİMDİDEN 12 KİLOCUK ALDIM NE YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM 20 YE KADAR YOLU VAR YANİ ÖYLE Mİ kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim Nar cımmm, ay yirim seni narı cok severim cokacimcoook. Geçmiş olsun bu arada cnm, kendine iyi bak içini de ferah tut lütfen :1hug:
güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün nar ismi taa 17 sene evel yenğenim ismimi söyleyemeyip her dakika paşimde nar nar diye dolaşmasıyla ortaya çıktı bende severim narı bu aradacokacimcoook hadi hep beraber yiyelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…