2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kikoleyim yazını görmedim sanırım ben sabah.....................
Tekrar eklersen sevinirim tatlım...........

yok bizimki okadar değil.ölede olmasına izin vermem ilk göz ağrım benim o yaaa ama şimdi biz hep gurbetteyiz annemlere genelde 3 saat uzaklıktayız ve burlarda hiç komşuluk yok doğal olarakta çocuğumun hiç arkadaşı yok kreşede verme imkanımız yok burda kreşler 600 tl parklarda çok uzağımızda herzaman götüremiyorum evde bi çok uğraş ediniyoz beraber ama çocuk bu illaki paylaşmak istiyo.ama annemlerde bahçede oynuyo kumu böceği tanıyo artı bi sürü çocuk var orda ve ailemde üstüne titriyo keyfi iyi anlıcan .bende arada bi olsada böle rahatlasın istiyom onunda hakkı çünkü

Kan hapımı ıÇmıyorum................
Kan deĞerlerım ıyı dıye..............
Hem Çok kılo aldırıyo kan hapııııı

demetçim geçmiş olsun anneciğine ve oğluşuna sende kendine dikkat et tamam mı kapma şifayı bol c vitamini al

teşekkürler canım haklısın dikkat ediyorumŞeniz

Gamzecim simdi gordum masallah manken gibi olmussun. Ya bizim temmuz anneleri mi cok guzel, kk bayanlari mi? valla herkes birbirinden guzel.

temmuz annelerinin hepsi güzel maşallah bizeeeee:lepi:

Demetcim saol canım
Selsin saç değil :) ama öyle durmuş sanırım cihazın geçmediği yerler koyu kalıyo

selsin canım ultrasonda saç görünmüyor yeğenim emrenin doğmadan önce ki son ultrason resmi harikaydı tam bir vesikalıktı tek eksiği saçlar ve kaşlardıkaydirigubbakcemile3 dedik keltoş geliyor :lepi:
bir doğdu maşallah subhanallah saçları simsiyah ve taaensesinden aşağıda :asigim:Şeniz

kizlar sagolun. hemen deneyeyim karbonati.

Tr de bu cikinca bemix C diye bir vitamin var B vitamini onu iciyordum. o hemen geciriyodu. demek ki B vitaminim eksik. ekmek mi yesem:)

olabilir canım ben vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum sen yinede takviye yap istersen

Kan hapımı İÇmİyorum................
Kan deĞerlerİm İyİ dİye..............
Hem Çok kİlo aldırıyo kan hapııııı

valla dedimya doktorum kan değerin ne olursa olsun muhakkak içilmeli dedi ondan söledim canım doktorun bişe demedimi sana dediysede şimdi acaba hangisi doğruyu söylüyo ikilemde kaldım ama bu vitamin gibi değilmiş

Sağlık ocağına dün gittim aşımı oldum kolum ağrıyo ateş yapmadı şükür ama ağrı oldu bende çocukken de olmuştu 5 doz nasıl olucak bilmiyorum hiç keyfim yok tüm vücudum kırılıyo dün çok yoruldum ondan olabilir diye düşünüyorum gecede uyuyamadım kolumdan dinlenemedim anlıcanız.
Sağlık ocağında bi doppler vardı sadece kalp atışı dinleniyor dinledik paşamın kalp atışlarını bebeğide biz takip edicez ilk aşısını hastane vurur diğerlerini burda yaptırıcaksın demir hapını kan hapını burdan alıcaksın dedi ebe.
17 Nisanda 2. doz için gidicem :1no2:

kikoleyim ,kibele ,demet kızlar çok saolun ya
ne iyi oldu ben resim koydum
moralim yerine geldi öğlen tartıldım bi yarım kilo daha almışım
daha 1hafta oldu tartılalı
neyse oğluşum sağlıklı olsunda veririz kiloları:CüvCüv:

bende geçen hafta aşı oldum ilk gün hiç ağrım yoktu
ertesi sabah kolumu hissetmiyodum
ve iki gün ağrısını çektim

Yaa nurr tamam canım vurmayın bana daha ıyıyız kızım ve ben............
Ben Şu yazıyı bı okuyayımmm
kaldırın oklavaları bakımm bırazdan resmımı eklıcem

ya ben de haftasonu eklemistim kimse gormemis:) dur yeniden ekleyeyim:) kiskandim sincik. elbise ile kocaman duruyor. aslinda bu kadar buyuk degil. bu 20+6 iken.

slm hanımlar birkaç gün girmeyince ipin ucu kaçıyor geri dönüp okuyayım dedim olmadı zuzumun doğum günü sanırım yeni yaşın kutlu olsun zuzuuuu burda hava kapalı kendimi hasta hissediyorum bulantı var çarpıntı gibi var .üst üste kötü haberler aldım istanbuldan heralde etkilendim. şimdi yasin okudum tüm şehitlerimize ve kuzum şu anda yusuf suresini dinliyor .uslu akıllı olsun inş. yavrularımız

bende geçen hafta aşı oldum ilk gün hiç ağrım yoktu
ertesi sabah kolumu hissetmiyodum
ve iki gün ağrısını çektim

yaaa ağrımıyo diyenlerr bakın ağrıyomuş işteeeeeee:mymeka:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım üzülme hiç çünkü haftada yarım kg almamız gerekiyor artık bebiş için :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…