2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın

melekcim tam seni sakinleştirecek bi yazı buldum sabah ekledim dikkat etmedin galiba bu sabah yazdım bak sitersen

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iğleşirler benim kızımda şimdi denizlide olmuş grip ananesi götürmüş hemen doktora .allah şifalarını versinler inşallah

banada doktorum şeker yüklemesi için 26 .hafta dedi ve magnezyum verdi yeni daha kullanıyorum yoksa kemik erimesi oluşabilirmiş dikkat etmek lazım
ama ben sende asıl bu kan hapını içmeme sebebini merak ediyorum bana doktorum kanın nekadar iyi olursa olsun o kan hapı içilmeli dedi vitamin iyi beslendiğini düşünüyosan almayabilirsin ama kan hapını mutlaka alman lazım dedi bebeğin gelişi için miş

gaydincim paşanda maşallah ne kadar büyümüş beeee.bizim gibi onlarda bu aydan sonra hızlı kilo alıyolar galiba .41 kere maşallah canım hep böle güzel haberlerini alın canım

canim burada fiyati 440 dolar. ama Tr de internetten baktim degisiyor. 1250 ye olan var. 990 a satan var. Normal magazalarda daha da uygundur. Hatta Eminonunden bebek arabasi satan yerler varmis. orada daha uygundur. mesela 2008leri varsa 2007leri daha uygun oluyor, bulabilirsen 100-150 oynuyor. peg perego switch diye bir bak istersen benim cok arastirma sansim olmadi. isin kotusu car seat icinde olsa yine bir sey degil. o ustundeki portbebemi deniyor ne deniyor bilmiyorum o haric malesef. O da ancak kendi modeli uyuyor. o da burada 230 dolar civari. iste Tr de de hepsini utune koyunca 2 civarina satiyorlar. delirmisler.

Tabi Tr de fiyatlar zaten ucmus oldugu icin bu belki size normal gelir ama ben ABD sartlari ile dusununce bana cok geliyor. Tr de zaten bir bebek odasi takimi 2.5 -3 civari, aldiginiz esyalar kiyafetler cok pahali. ben cok uyguna aliyorum heralde Tr ye gelince 1 sene falan fiyatlara alismakta zorluk cekecegim.

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iğleşirler benim kızımda şimdi denizlide olmuş grip ananesi götürmüş hemen doktora .allah şifalarını versinler inşallah

teşekkürler tatlım kızın annende mi ay nasıl dayanıyorsunnnbenneyaptımki ben oğlumdan ayrı duramıyorum Rabbim ayırmasın 11 bitti 12 ye girecek ayrı kaldığımız gece sayısı ya 2 ya 3 dür onlarda mecburiyetten yoksa bırakamıyorum kuzucuğumu beb dayanamıyorum ne o ne de ben :1no2:

sizede çok geçmiş olsun tatlımŞeniz

demetçim geçmiş olsun anneciğine ve oğluşuna sende kendine dikkat et tamam mı kapma şifayı bol c vitamini al

Gamzecim simdi gordum masallah manken gibi olmussun. Ya bizim temmuz anneleri mi cok guzel, kk bayanlari mi? valla herkes birbirinden guzel.

hanimlar ya benim bir haftadir bir sikintim var. dilimin ucunde beyaz bir sey cikti hani bazen cikar ya kabarcik gibi ama dehset aci veriyor. konusamiyorum bile. ne yapmak lazim? eskiden cok acisa da kopariyordum. cok aciyordu ama geciyordu sonra. simdi bir tulru gecmiyor. gece gunduz acisini hissediyorum.

caresini bilen varsa yazsin ltf.

çok saol canım bzim kız 3.5 yaşında ve nerdeyse bebekliğinden beri böle gider kalır bizide hiç aramaz bak hasta bi kere bile anne diye mızıklamamış biz alışkındık ama bu sefer çok özledim ama hafta sonu gelecekler inşallah biraz eğlensin burda eve tıkanıp kalıyo yoksa

canım benim bildiğim kadarıyla gargaralar var sürekli ondan yap biz öle yapıyoruz geçmiş olsun

kibelecim benim ilk aylar çok oluyordu su bile içemiyordum hatta ağzımı açıp konuşamıyordum bile acısından ama vitamin eksikliğinden oluyormuş sanırım:sm_confused:
çaresine gelince ben hiçbirşey yapmadım valla 1 haftada falan geçti canıma da okudu:1no2:
geçmiş olsun tatlım:teselli:Şeniz

Canım en iyi çare karbonat sürmek.Ben de çok çıkıyor özellikle sinirlendiğim ve üzüldüğüm de...Beyaz aftları diyosan yani karbonat sür acıyor yakıyor ama geçiriyor kısa süre sonra...Normal de İlacı var sürülen ama şimdi zararlı olabilir diye düşünüyorum

Canim ya ben d eoyle buyudum biliyor musun? hep anneannemdeydim, onla yatardim. bende 1.5 yas kucuk bir kardesim var. sanirim annemin de isine geldi. bir de ben 5.5 yasindayken 3. kardesim dunyaya geldi. okula basladim. alt komsumuz ogretmendi. ben de Allah'tan kucuk mucuk demedim, guzel okudum ama simdi dusunuyorum da cocuklugumda anneme dair cok bir sey yok. hatirladigim tum hatiralar anneannemle.

yani ne bileyim simdi ne kadar cok sevsem de annemi boyle bir sey var. arada hani bazi anne kizlar vardir samimidir. ben de herseyimi anlatirim, bir problemimiz yok ama basklasinda gordugum o anne kiz iliskisi de yok. ne bileyim boyle bir sogukluk var. ha cok severim ama belli edemem anneme karsi, baskalarina oyle degilim.

yani insallah kizinla ilsikileriniz cok iyi gider.

kizlar sagolun. hemen deneyeyim karbonati.

Tr de bu cikinca bemix C diye bir vitamin var B vitamini onu iciyordum. o hemen geciriyodu. demek ki B vitaminim eksik. ekmek mi yesem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…