sağolasın canım biraz daha iyiyim..........
kızım için iyi olmak zorundayım.cuma kalp ekosu çektirene kadar neşelenmem ve iyi olmam gerekir ki sa.sonuçlar iyi çıksın
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iğleşirler benim kızımda şimdi denizlide olmuş grip ananesi götürmüş hemen doktora .allah şifalarını versinler inşallahselam tatlı hamişler ve şeker kuzucuklarıŞeniz
bugün koşturmaca geçecek benim için..
oğlum grip olmuş babası okuldan aldı önce doktora sonra eve getirdi karnını doyurdum ilaclarını içirdim yatırdım çorba yapıyorum şimdide anneme geçicem ziraa o da kör kütük grip yatıyorrrrrkafamçokkarıştı
Allah yardımjcım olsun 2 aradaaaaabenneyaptımki
sizler nasılsınız bakalım dünden beri
banada doktorum şeker yüklemesi için 26 .hafta dedi ve magnezyum verdi yeni daha kullanıyorum yoksa kemik erimesi oluşabilirmiş dikkat etmek lazımkızlar kan Şekerİme baktırmıŞ benİm doktorum her ay baktırıyor.............o normal Çıktı............
Ama Şeker yÜklemesİ baŞla bİŞey sanırım...........onu 24. Hafta İle 26. Haftada yapacaĞız en garantİ sonuÇ o zaman dedİ...
Bİrde magnezyum desteĞİ alıyormusunuz...
Hangİ vİtamİnİ kullanıyorsunuz..
Ben gormedim Gamze'yiii.
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iğleşirler benim kızımda şimdi denizlide olmuş grip ananesi götürmüş hemen doktora .allah şifalarını versinler inşallah
teşekkürler tatlım kızın annende mi ay nasıl dayanıyorsunnnbenneyaptımki ben oğlumdan ayrı duramıyorum Rabbim ayırmasın 11 bitti 12 ye girecek ayrı kaldığımız gece sayısı ya 2 ya 3 dür onlarda mecburiyetten yoksa bırakamıyorum kuzucuğumu beb dayanamıyorum ne o ne de ben :1no2:
sizede çok geçmiş olsun tatlımŞeniz
hanimlar ya benim bir haftadir bir sikintim var. dilimin ucunde beyaz bir sey cikti hani bazen cikar ya kabarcik gibi ama dehset aci veriyor. konusamiyorum bile. ne yapmak lazim? eskiden cok acisa da kopariyordum. cok aciyordu ama geciyordu sonra. simdi bir tulru gecmiyor. gece gunduz acisini hissediyorum.
caresini bilen varsa yazsin ltf.
hanimlar ya benim bir haftadir bir sikintim var. dilimin ucunde beyaz bir sey cikti hani bazen cikar ya kabarcik gibi ama dehset aci veriyor. konusamiyorum bile. ne yapmak lazim? eskiden cok acisa da kopariyordum. cok aciyordu ama geciyordu sonra. simdi bir tulru gecmiyor. gece gunduz acisini hissediyorum.
çok saol canım bzim kız 3.5 yaşında ve nerdeyse bebekliğinden beri böle gider kalır bizide hiç aramaz bak hasta bi kere bile anne diye mızıklamamış biz alışkındık ama bu sefer çok özledim ama hafta sonu gelecekler inşallah biraz eğlensin burda eve tıkanıp kalıyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?