2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Off mide yanması ve yemek borusu yanması bende de var ve doktorum hamilelikten oluyo yaşıcaksın bunu dedi ileriki dönemlerde daha çok olucak mide iyice yukarı çıkacağı için:bbo:

Off mide yanması ve yemek borusu yanması bende de var ve doktorum hamilelikten oluyo yaşıcaksın bunu dedi ileriki dönemlerde daha çok olucak mide iyice yukarı çıkacağı için:bbo:

İleri ki dönemlerde daha çok olacak demk nedemek yaa senağlama daha çok mu daha çoğunu düşünemiyom.Çok canım yanıyorrrr...

Ben eşime bu derdimi anlatamıyorum zaten hiç böle bişeyden haberi olmamış...

kızlaaarrr nasılsınız?bgn ogrencılerıme hamiş olduğumu soledım nasıl sevındıler kız mı erkek mı hemen sormaya basladılar karnımda yenı yenı bellı olmaya baslıyor daha saklayamazdım onlardancok sevındıler ama

kızlar ya benım kafam durdu acaıp bır sekılde sımdı ben 24.haftayı bıtırınce artık 7.ayımamı baslamıs olcam?
karıstırdım ya
gulmeyın nolur

Gaydın bişi olmas canım kullanırsın fitili .bende 6 gündür kullanıyorum biras zor giriyor ama napalım:)

Gec gosterenler hep kiz cikti. masallah kizina. canim tebrikler.

bi haber aldım canım çok sıkıldı tüm tadım kaçtı ya

Melekcim ya kim neden anlatiyor bu olaylari sana bilmiyorum ki, ben dinlemiyorum bunlari. bana anlatmayin diyorum. anlatan da zaten dusuncesizdir. ben kizarim boyle seylere, hamilesin sen.

bebegimin beyninde kist var,bir kez acip okumadim neymis ne degilmis diye. millet acar okur internetten doldurur kafasini olmadik seylerle. cunku internet felaket tellali, insanlar da oyle. sizle paylastim cunku pozitifi yaklasiyoruz burada hepimiz ayni yolun insaniyiz.

canini sikma, mujde bebegim oldu kismina git birseyler oku. bu olaylar cok nadir, Allah mkim senin basina vermesin ama moralini bozma. bak sonra cok huysuz, kendisine kuskun, bir kizin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…