Off mide yanması ve yemek borusu yanması bende de var ve doktorum hamilelikten oluyo yaşıcaksın bunu dedi ileriki dönemlerde daha çok olucak mide iyice yukarı çıkacağı için:bbo:
canım bende tek kullanımlık toz içecek kullanmıştımm.. fitili duymadımm ama bende yapamammm..... -tatlicadiarzu-
kızlar ya benım kafam durdu acaıp bır sekılde sımdı ben 24.haftayı bıtırınce artık 7.ayımamı baslamıs olcam?
karıstırdım ya
gulmeyın nolur
yok canım daha 7. ayına var 22 haftalıkken 6. aya giriliyor
selam gusel temmuz annelerriia.s.
bugun doktora gittim ve nihayet ogrendimmmdelikafadulden benim de '' KIZIM'' olcakmis teyzeleriihihoyyythihoyyythihoyyyt cok mutluyumm.... bebisimin sagligi da cok iyi. 20+6 yiz su an. 467 gr olmus kizim masallahkaydirigubbakcemile3
yok canım daha 7. ayına var 22 haftalıkken 6. aya giriliyor
oleyyyy o zaman ben 6. ayımdayımm... heyoooo...
soranlara hep 5 aylığım diyordum da....
bi haber aldım canım çok sıkıldı tüm tadım kaçtı ya
bir arkadaşım şu an hastanede ikiz bekliyor biraz sancısı var birkaçgündür hastanede...yaklaşık 8 aylık............
hastanede çok kötü bi olay olmuş...yarın sabah sezeryan olacak bi hastanın yatışı falan yapılmış.......
9 aylık hamile...ağlama feryat sesleri olmuş...bebeğin kalp atışları durmuş anne karnında.............çoooook üzüldüm ya bebeği kaybetmiş düşünsenize..doğuma gidiyor kadıncağız başına gelene bak.............bütün kanım çekildi yine çok kötü oldum bennnnnnnnn
bende ole cnm ya hep dıyorumkı bu hafta 5.ayım bıtıyor halbukı 6,5olmusum hep sasırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?