2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[/B] canm gozun aydın olsunn..hihoyyyt
ınsallah bızde doktora gıttıgımızde senın gıbı mutlu haberlerle donerız.bende doktora 2 hafta sonra gıdecem.kese ıcın cagırmadı doktorum dırek kalp atıslarına ve keseye bakıcak sanırım.aslında ıcım hıc rahat degıl baska bır doktora gıdıp keseyı gorsek mı?kaydirigubbakcemile

canım birşey olmamıştır sen rahat ol...
progestan kullanıyormusun ben günde 6 tane içiyorum ama bana çok ağır gelmeye başladı baş dönmem hiç geçmiyor uyku halimde hep mevcut hep bir yere kıvrılıp uyur vaziyetteyim...acaba sanadamı ilaç dokunduki kullanıyorsan...

yaa niye iki hafta bekliyosun canım ya sen önce keseyi görseydin kalp atışını sonra duymaya yine gidersin bence sen git gör bebeğini...

merhaba kızlar ben 2008 temmuz annesiyim.hepinize rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Nilaycım bende başladım hayırlısıyla progestona inş çok tepki yapmaz bende zaten inanılmaz mide ağrısı ve bulantı var.

hayırlı olsun, tebrikler.:dance: allah tamamına erdirsin. seneye bu zamanlar sen de bebeğin gelişiminden bahsediyor olursun burda inşallah.

meltemlılıc gozun aydın tebrık edrım canım.artık sende bızımle berabersın :))hosgeldın..

rosemcım nılaya katılıyorrum bence sende bekleme cunku beklemek gercekten zor beklerken kafanda bır suru soru ısaretı olusuyo ve sıkıntıya sokuyo ınsanı ,tedırgın oluyosun ıstemeden dolayısıyla bebegınde etkılenıyo gıt baska doktora kafan rahat olsun tatlım.gene kendın bılırsın ama ınan o keseyı gormek bıle ınsanı rahatlatıyo canıma.s

kızlar bu sabah çok korktum ve hala korkuyorum. Kan geldi kanama demişyorum çünkü az miktarda kahverengi değildi sanki adet yeni başladığında olur ya öğle. Hemen doktorumu aradım panik yapma dedi progestan yazdırdı aldım günde 3 defa al dedi. perşembe cuma da muayneye çağırdı. İş yerimdeyim ve şu an sanki bi reflex gibi kendimi sıkılıyorum sanki sıkarsam bebeğim benimle kalacak gibi. çok korktum sweethome seni okuyunca çok anladım. inş kimsenin bebğine bişi olmaz herkez kavuşur bebğine. Allah yardımcımız olsun. Kızlar tutamıyorum kendimi panik iindeyim ne bu?

Sakin ol canım. Mutlaka kötü birşey olacak diye şartlama kendini. Bir arkadaşım paçalarından akacak kadar kanama yaşamıştı. Kesin gitti bebek dedik ama meğer rahimde bir zedelenme olmuş ve içeride birikmiş kan, sonra birdenbire boşalmış. Bebeğe hiçbirşey olmadı. Şimdi maşallahı var tosuncuğun.

Progestan kullandığın süre içinde kanamalarını takip et. Ben özellikle ped kullanmamıştım miktarını tam olarak anlayayım diye. Progestan kanamalarını azaltırsa hiç korkma, zamanla düzelecektir. Ama azaltmazsa o zaman dikkat edilmesi lazım

Geçmiş olsun canım. Sen güçlü ol ki bebeğin de olsun

Arkadaslar merhaba. Benim de gecen hafta iki kez kan degerime bakildi - sonuc pozitif. Insallah bu cumartesi gidip keseyi de gorecegiz. Kesin olmamakla beraber internetteki hesaplayicilara gore bebisin dogum tarihi 9 Temmuz olarak cikiyor. Yani ben de araniza katildim. Allah hepimizinkini saglikla tamamina erdirsin...

CANIM BENİM SENDE BEBEĞİNDE ALLAHA EMANETSİNİZ HİÇ BİŞEY OLMAZ İNŞALLAH CİDDİ GÖRSEYDİ DOKTORUN HEMEN ÇAĞIRIRDI İÇİNİ FERAH TUT:teselli:

rosem canım benim progseton kullanıyorum azaldı kahverengi kanamam geçti ara ara oluyo dr aradım endilenme dedi kırmızı gelirse ara dedi çok şükürr..

Sevgili temmuz anneleri, ben ve bebeğim 7.haftamıza girdik. İlk hamileliğim. Çok heyecanlıyım. Aslında çok farklı duyguları bir arada yaşıyorum. Bir günde 4 mevsimi yaşıyor gibiyim. Bu çok mu normal bilmiyorum. Ama bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bir kaç gün öncesine kadar kendimde bazı değişiklikler hissediyordum. İçimde birşeyler oluyor gibiydi. Ama iki gündür hamilelik öncesine döndüm sanki. Ağrı,sancı, mide bulantısı hiçbirşey yok. Moralim çok bozuk. Eşimden de yeterli desteği göremiyorum. Lütfen bana yardım edin. Kafam çok karışık.

Canım doktoruna danıştın mı bu konuda? Moralini bozmak istemem ama bahsettiğin durumu ben de hemen hemen seninle aynı zamanlarda yaşamıştım ve benimkinin sonucu kötü oldusenağlama Tabii hemen panik yapma ama doktorunla bir görüş derim ben

Teşekkür ederim canım. Seninle aramızda bir gün var. Canım bence 2 hafta bekleme.Ben keseyi göremem belki de bakmaz bile düşüncesiyle kan tahlili için evime yakın bir hastaneye gittim. Kendi doktorumun haberi yok henüz. Ben doktorun yanına girdiğimde keseyi görmek için başka bir tarih verecek diye çok korkuyordum. Stresli bir durum çünkü. Doktor değerime bakarak şuan bebek görünmez ama yinede normal bir gebelik olup olmadığına bir bakalım dedi. Keseyi hemen gördük. Bebeği görmek için bayağı bir uğraştı. Doktorun her yüz ifadesinden bir anlam çıkardım. Olumsuz birşey söyleyecek diye öldüm öldüm dirildim valla. Birşey anlamasamda banada gösterdi bebeğimi. Dış gebelik yok normal bir gebelik deyince o kadar rahatladım ki anlatamam. Bu rahatlığı sende yaşamak istiyorsan hiç bekleme. Git ve bebeğini gör.

Canım yaa. Nasıl kötü bir sonuç ? Merak ettim. Anlatırmısın . Neden kaynaklı olmuştu. Ne olmuştu. ?

Ama noolur kendinde de olacak diye üzme kendini olur mu? Olmayacaksa da kendini çok üzersen bebeğin bundan olumsuz etkilenir bunu aklından çıkarma.

Ben 6-6,5 haftaya kadar sürekli dinlemiştim kendimi ve dediğin gibi sürekli yeni şeyler oluyordu vücudumda. Önce göğüslerim acımaya başladı, sonra kasıklarımda ağrı oldu, sonra uyku hali başladı vs. Ama o haftalarda göğüslerimdeki acı, karnımdaki şişlik azaldı. Ben normaldir diye düşündüm ve doktora birşey söylemedim. 2-3 gün sonra çok az kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gittim ve progestan verdi. Onu kullandım ama lekelenmem azalacağına daha da arttı ve 1 hafta süren kanamalarla bebeğim beni bırakıp gittisenağlama

Düşükten sonra tavsiye üzerine gittiğim bir doktor bana o mide bulantısı, şişkinlik vb. belirtilerin 12. haftaya kadar kesinlikle azalmayacağını, aksine artması gerektiğini söyledi. Oradan anlayabilirdin bir terslik olduğunu dedi.

Dediğim gibi canım, belki senin yanlışın vardır. Bir doktora görün bence

bende allah ızın verırse temmuz annesı olucam arkadaslar henuz doktora gıtmedım dun ıkı tane test yaptım ıkısıde pozıtıf reglemde gectı zaten
ınsallah saglıkla kucaklarımıza almak nasıp olur bebıslerımızı.

Burko'cumm. canım benim inan çok üzüldüm.. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Düşüncesi bile insanı çok kötü yapıyor. Yarın randevu aldım dr.a gideceğim. Allahım inşallah anormal bir durum yoktur. Sana bunları sorup, tekrar olanları hatırlattığım için çok üzgünüm. Canım benim inşallah bundan sonrası için herşey gönlünce olur. Kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…