canm gozun aydın olsunn..hihoyyytKızlar eve ancak gelebildim. Kan testi sonucum 990 çıktı. Allahıma şükürler olsun hamileyim. Listeye beni de ekleyebilirsiniz artık. Ultrasonla karnımdan baktı doktor.Şuan 4+6 günlük. Kesemizi gördük. Bayağı bir uğraşı sonucu henüz nokta kadar olan bebeğimi de gördük. Doktor boş yada kimyasal bir gebelik değil normal bir gebelik dedi. 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahım bu bir mucize.
canım birşey olmamıştır sen rahat ol...kızlar ben bugün çok kötü oldum ya
6+3 üm bugün.
sabah çok rahat uyandım işe gelmek için .yola çıktım hiç bir şeyim yoktu.
tam otobüse bindim.bir mide kaılması ile bir halsizlik am sandım ki bayılıyorum.
saçımın içinden terler damla damla dökülüyordu.
pantolnoum
,sırtım,avuclarım terden ıslandı.pelte giib yapıştım direğe ayakta duramkta zorlandım.ama ölfüm yani.
en son dayanamadım.adamcaıız rica ettim oraya oturabilir miyim.dedim.sğaolsun teselnemdi.
birde terslenenelr var.ama çok kötü idim.ç
herkes yüüzme bakıyordu.
oturunca güç sarfetmediğim için bir nebze düzeldim.ama orda 1 yıl otur deseler otururum halim yok.ama canım çıkıyor sandım.
durakta seslenemedim.nasıl indim bilmiyorum.yürüyemdim.ayaklarımda derman kalmamış,
her yerim yaş,
rüzgar esiyor neremi kapatsam da buz gibi oldum.
naıl bir şeydi anlamadım.
işe geldim.dudaklarım şişimiş,zor konuşuyorum.yani daha yeni düzelir giib oldum.ancak hala halsiz ve başımda dönme var.midem de çok iyi değil, bunu yaşayan var mı.
hamileleik ile i ilgili
ya inanılmaz bir şey di ,hala sırtım ,göğsüm yaş içinde.
kortkum bebeği mi bir şey oldu diye
inşallah olmamaıştır.
[/B]
canm gozun aydın olsunn..hihoyyyt
ınsallah bızde doktora gıttıgımızde senın gıbı mutlu haberlerle donerız.bende doktora 2 hafta sonra gıdecem.kese ıcın cagırmadı doktorum dırek kalp atıslarına ve keseye bakıcak sanırım.aslında ıcım hıc rahat degıl baska bır doktora gıdıp keseyı gorsek mı?kaydirigubbakcemile
Kızlar eve ancak gelebildim. Kan testi sonucum 990 çıktı. Allahıma şükürler olsun hamileyim. Listeye beni de ekleyebilirsiniz artık. Ultrasonla karnımdan baktı doktor.Şuan 4+6 günlük. Kesemizi gördük. Bayağı bir uğraşı sonucu henüz nokta kadar olan bebeğimi de gördük. Doktor boş yada kimyasal bir gebelik değil normal bir gebelik dedi. 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı. Allahım bu bir mucize.
kızlar bu sabah çok korktum ve hala korkuyorum. Kan geldi kanama demişyorum çünkü az miktarda kahverengi değildi sanki adet yeni başladığında olur ya öğle. Hemen doktorumu aradım panik yapma dedi progestan yazdırdı aldım günde 3 defa al dedi. perşembe cuma da muayneye çağırdı. İş yerimdeyim ve şu an sanki bi reflex gibi kendimi sıkılıyorum sanki sıkarsam bebeğim benimle kalacak gibi. çok korktum sweethome seni okuyunca çok anladım. inş kimsenin bebğine bişi olmaz herkez kavuşur bebğine. Allah yardımcımız olsun. Kızlar tutamıyorum kendimi panik iindeyim ne bu?
kızlar bu sabah çok korktum ve hala korkuyorum. Kan geldi kanama demişyorum çünkü az miktarda kahverengi değildi sanki adet yeni başladığında olur ya öğle. Hemen doktorumu aradım panik yapma dedi progestan yazdırdı aldım günde 3 defa al dedi. perşembe cuma da muayneye çağırdı. İş yerimdeyim ve şu an sanki bi reflex gibi kendimi sıkılıyorum sanki sıkarsam bebeğim benimle kalacak gibi. çok korktum sweethome seni okuyunca çok anladım. inş kimsenin bebğine bişi olmaz herkez kavuşur bebğine. Allah yardımcımız olsun. Kızlar tutamıyorum kendimi panik iindeyim ne bu?
canım birşey olmamıştır sen rahat ol...
progestan kullanıyormusun ben günde 6 tane içiyorum ama bana çok ağır gelmeye başladı baş dönmem hiç geçmiyor uyku halimde hep mevcut hep bir yere kıvrılıp uyur vaziyetteyim...acaba sanadamı ilaç dokunduki kullanıyorsan...
QUOTE]
yok canım hiç bir şey kullanmıyorum bne.
sadece folik plus
doktor devam et dedi bnir de kan şurupları içiyorudm onalra da devam et dedi.o kadar.
kalp atışlarını gördüğümüzde inşallah test felan vercekmiş.öyle dedi.
ama baş dönmeelrim oluyor.birde artık yemek adını duymak bile bulantı yapıyor
Sevgili temmuz anneleri, ben ve bebeğim 7.haftamıza girdik. İlk hamileliğim. Çok heyecanlıyım. Aslında çok farklı duyguları bir arada yaşıyorum. Bir günde 4 mevsimi yaşıyor gibiyim. Bu çok mu normal bilmiyorum. Ama bu durum beni çok rahatsız ediyor. Bir kaç gün öncesine kadar kendimde bazı değişiklikler hissediyordum. İçimde birşeyler oluyor gibiydi. Ama iki gündür hamilelik öncesine döndüm sanki. Ağrı,sancı, mide bulantısı hiçbirşey yok. Moralim çok bozuk. Eşimden de yeterli desteği göremiyorum. Lütfen bana yardım edin. Kafam çok karışık.
[/B]
canm gozun aydın olsunn..hihoyyyt
ınsallah bızde doktora gıttıgımızde senın gıbı mutlu haberlerle donerız.bende doktora 2 hafta sonra gıdecem.kese ıcın cagırmadı doktorum dırek kalp atıslarına ve keseye bakıcak sanırım.aslında ıcım hıc rahat degıl baska bır doktora gıdıp keseyı gorsek mı?kaydirigubbakcemile
Canım yaa. Nasıl kötü bir sonuç ? Merak ettim. Anlatırmısın . Neden kaynaklı olmuştu. Ne olmuştu. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?