2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beylikdüzün dede yağyooodelikafadulden hemde bayağı ama tuzmam sanmam

selsincim gidince ben bilgi veririm sana ben birde modokoda mağazalara iş veren imalatçı buldum istediğin gibi özel yapıyomuş hemde daha uygun fiyata ona bakıcam arkadaşım ona yaptırmıştı herşeyiyle çok memnun canımcım

sibel25;5799339 evet canım adanada yaşıyorum huzurevleri tarafında evim .!.:
bize çok yakınsın canım..bizde sülayman demirel bul.sonunda oturuyoruz...ay ne güzell hihoyyyt
kısmet olursa adanaya geldiğimizde görüşelim inş..kaydirigubbakcemile5

merhabalarrrr.....

ne güzell halılarr ve uyku setlerii öylee walla birden temmuzda olmak istedimm...

günaydınnnnnnnn
hava burada da kapalı içimi sıktı
bahar gelse günlük güneşlik ne güzel

günaydın tatlı annişler ben sabahın 8 30 undan beri çarşıdayım ödemeler vardı desenize biz gher sabah öyle yollara düşüyoruz.bankaları yatırdım ödemeler vardı ordan pazara girdim bir iki bişi aldım ama ödüm koptu ilk defa çanta taşıdım duas ederek geldim hep eşimle alışverişe çıkıyordum neyse allaha emanet dedim artık

kızlar göbüşünüz çok güzel görünüyor
benim kide iyice büyüdü kendim denedim güzel olmadı
artık kocişimimi evde görürsem çektiririm
eklerim bende

Neslı konyada yapıcam doĞumu falan demıŞsın geÇen gÜn hayrola yolun nasıl buralara dÜŞecek aılen mı var yoksa

Sılacım gözün aydınnnn .Nihayet öğrendin canım hadi artık alışveriş zamanı :dance:

bende kıskandım hemen çekip koydum göbüşümü ev kıyafetlerimle

Maşallah göbüşüne canım çok şeker

Çok geçmiş olsunnn,canına gelmemiş ya canım allah korusun korkusu yetmiştir eminim

size bi süprizim var değişiklik olsun size göbişimle karşılayım hemde çıplacık:roflol: :roflol:
aşağı bakınn ne görceksiniz:roflol:

Oy oy oyyyyyy dilaraya bakııııınnnnn,dilara çıplak kaydirigubbakcemile3 . Çok tatlısın ya maşallahh nazar değmesin canım

EVET BUDA BENİM GÖBÜŞÜMÜN SON HALİ.BAKIN NE KADAR KİLO ALMIŞIM.

Selsincim maşallah göbüşüne öyle çok kilo görünmüyor canım boyda var sanırım güzel olmuşsun

bunu çok beğendim bennnnnnnnnnnnn :asigim:

SaĞol ÇıÇekcım.boyum Öyle uzun deĞıl.164 canım.sadece gÖbek olduĞu ıÇın gÖrÜnmÜyordur kılom.sızlerı gÖrdÜkten sonra ben bayaĞı aldım.sızler ıncecıksınız

nerede bu imalatçının yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…