2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkese günaydınnnn buralar çok soğuk yaa dışarı çıktım neye uğradığımı şaşırdım.Martı bitiriyoruz artık ama hem soğuk hem rüzgar :bbo: .Sizler nasılsınız bi geçmişe bakıp geliyorum dün bakamadım hiç

evet gaydın aslında bende cıft ısmı sevıyorum ama cevrede soylenmıyo malesef bu yuzden kararsız kaldık bızde fazlalık olmasın dıyorum ben

Ben de çif ismi seviyorum açıkcası ama babamız istemiyor çift isim sınavlarda kodlama yaparken zorlanırmış :roflol: . Sınavlarda kodlama kaldı sanki her şey bilgisayarla şim di. Ne alaka...

selsin hepsi çok tatlı ama ben mobikyamızı beyaz istiyorum tüm aksesuarlarınıza pastel mavi istiyorum bu mavilileri tuttum çok hoşlar
nereden beğendin özelden at bakam canımcıma.s.

selsincim valla hepsi birbirinden guzelmis. ben de internetten hali modellerine bakiyordum. bana da ozelden atarmisin linkini lutfen. dolap kapaklarimizin kulplari ayicikli oldugundan ayili biseyler bakiyorum ben de.

Selsİn Çok hoŞ halılar...ama Çnce mobİlyanı al halı ve nevresİmİ uyku setİnİ falan odaya uygun al

TABİKİ CANIM.ŞU ANDA BEN ZATEN BAKIYORUM.ODASINI ALİM.ODASI ZATEN BÜYÜK BİR İHTİMAL BEYAZ OLUCAK.MAVİLER OLABİLİR.KOYMUŞTUM FOTOSUNU ASLINDA NASIL BİRŞEY İSTEDİME DAİR.GÖRMEDİN SEN SANIRIM BAK TEKRAR KOYUYORUM.BU TARZ BİRŞEY OLUCAK.SADECE DOLABI VE YATAĞI OLUCAK AMA.TAM TAKIM ALMICAM BEN.YERİM MÜSAİT DEĞİL ÇÜNKÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…