iyiyiz canım sen nasılsın yerimseniben[/QUO
teşekkür ederim canım biraz heycanlıyım ben ... yarın kızımı görecem umarım bu kez sırtüstü uyumuyordurda doktor amcmız iyice inceliyebilir bebişimi
iyiyiz canım sen nasılsın yerimseniben[/QUO
teşekkür ederim canım biraz heycanlıyım ben ... yarın kızımı görecem umarım bu kez sırtüstü uyumuyordurda doktor amcmız iyice inceliyebilir bebişimi
Canım girmeden süt iç tatlı bişiyler ye ama 10 dk önceden yemeye başla ancak tesir eder sonrasında gelsin taklalar
selsin bizde mayıs gibi alıcaz nisanda bakmaya başlıcaz modokoya gidicez bu mağazaya bakmayı düşünüyorum fiyatları söylemiştim sana sen 2 parça alıcaksan dahada uygun olur canımcım bende gökyüzü temalı ayıcıklı istiyorum duvarlarına ay yıldız bulut gibi ahşaptan süslerini aldık dolapları içinde ay yıldız 2 tane kulp aldık ama oda daha yok ortada kafamızda beyaz diye netleşince alındı diye düşündük :roflol:
oğluşun ismiyle büyüsün canım..iki isimde çok güzel geldi bana..[COLOR="#0000ff" .!.:selsin[/COLOR];5795683]Bu arada kızlar oĞlumuzun kesİn İsmİne karar verdİk.Şİmdİ ben aslında 2 İsİm İstemİyorum.ÇÜnkÜ benİm 2 İsmİm var.ve zorluĞunu yaŞadım hep.ama eŞİmle bİr tÜrlÜ anlaŞmaya varamadık.bİzde orta yoL bulduk.İkİmİzİn İstedİĞİ İsmİ koymaya karar verdİk.ben ÇaĞın İstİyorum oda bera İstİyor.sonuÇta oĞlumuzun adı ÇaĞın bera oldu.
slm kızlar nasılsınız bugün bizde yazdan kalma günler yaşıyorduk ama bugün bir yağmur yağıyor bi güneş açıyor bu şehirde yaşamanın güzelliklerinden aynı gün hem karanlık- yağmurlu; hem sıcak ve aydınlık
[sıze="2"]maşallah göbüşler yine harika :cüvcüv::cüvcüv:
Son ayda nasıl olcaz bakalım -tatlicadiarzu-[/sıze]
[sıze="2"]oğluşun ismiyle büyüsün canım..iki isimde çok güzel geldi bana..[/sıze]
[sıze="2"]adanada mı oturuyorsun demek delikafadulden
ay çok sevindim..ailem adanada çok güzel bi yer..
Yamurdan sonra o güneşte yürümek ne tatlı oluyordu kaydirigubbakcemile
kışın bile yazı yaşıyorsun orada ..
Canım sen ne tarafta oturuyorsun ?[/sıze]
[sıze="2"]halıların hepsi birbirinden güzelll...
Geçende bende gezinirken üzerinde sayırlar ve hartfler olan bi halı görmuştüm..
Bebişime öğretirken oyunlarla kolay olur diye aklımdan geçirmiştim..
O yüğzden hem eylenceli şirin ve öğretici bişeyler olsun istiyorum..
[/sıze]
çok teşekkür ederim canım.sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız
bebek bakım cantaları buna bayıldım:asigim:
günaydın hanımlar
selsin ve dilara göbüşleriniz çok güzel maşşallah :CüvCüv:
maşallah göbüşler yine harika :CüvCüv::CüvCüv:
son ayda nasıl olcaz bakalım -tatlicadiarzu-
[/COLOR][/SIZE]
bu daha kullanışlı olur sanki..
yan ceplerinden kolayca alınıverir bebişimizin eşyaları ..
Kızlar bİzİm burda kar baŞladı.çok cılız bir şekilde.seyrantepede yanİ
bizimde odamız mart sonunda gelecek..ben mayısın ilk haftası izne ayrılacağım......
Mayısta odasını hazırlarım yavaş yavaş..çünkü boya ve dekorasyon yapmak istiyorum....
Sonra mobilyaları yerleştiririz misler gibi.........
Eşyalarını yıkayıp ütüleyip özenle yerleştiririm ayy ne güzel...
Birde kızlar mobilyayı kurduktan sonra en az 3-4 hafta kapaklarını açıp camları açıp havalandırmalıyız...yoksa çok kötü mobilya ahşap kokusu oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?