2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim gördüm bunu ama almadan belki başka bişey beğenirsin...
ama bu çok hoş bence de artık yavaş yavaş alınmalı odalar..biz aldık haftasonu...
çilekten aldık..çiçek ve kelebek aksesuarlı...
halısıda öyle avize ve gece lambasıda çiçekli...
ayy bi yerleştirsek odamızı............

Bende ya.bır an Önce zaman gelsın.odasını alım.kıyafetlerını yerleŞtırım ıstıyorum.ben mayıs sonu gıbı alıcam.eŞyalarını.hazırandada ızne ayrılıcam zaten.kısmetse yıkayıp yerleŞtırırız tosunumun eŞyalarını.sonrada onu beklerız.ay geÇsın zaman.onu gıdısından koklucam.allah hepımıze o gÜnlerı gÖstersın ınŞallah

Tabı olabılır.daha gezmedık oda fılan sadece ınternetten baktıklarım.bunlar.bakalım gezelım.gerÇı eŞımle kavga ederız kesın.onun beĞendıĞını ben beĞenmem benım beĞendıĞımı o beĞenmez.evlenırken Çok komıktı.Öyle olursa yandık yanı

Selsin bizde mayıs gibi alıcaz nisanda bakmaya başlıcaz modokoya gidicez bu mağazaya bakmayı düşünüyorum fiyatları söylemiştim sana sen 2 parça alıcaksan dahada uygun olur canımcım bende gökyüzü temalı ayıcıklı istiyorum duvarlarına ay yıldız bulut gibi ahşaptan süslerini aldık dolapları içinde ay yıldız 2 tane kulp aldık ama oda daha yok ortada kafamızda beyaz diye netleşince alındı diye düşündük :roflol:

canım modokoyu gezince banada haber verirsin fiyatlar hakkında.

maşallah göbüşler yine harika :CüvCüv::CüvCüv:
son ayda nasıl olcaz bakalım -tatlicadiarzu-

oğluşun ismiyle büyüsün canım..iki isimde çok güzel geldi bana..

adanada mı oturuyorsun demek delikafadulden
ay çok sevindim..ailem adanada çok güzel bi yer..
yamurdan sonra o güneşte yürümek ne tatlı oluyordu kaydirigubbakcemile
kışın bile yazı yaşıyorsun orada ..
canım sen ne tarafta oturuyorsun ?

halıların hepsi birbirinden güzelll...
geçende bende gezinirken üzerinde sayırlar ve hartfler olan bi halı görmuştüm..
bebişime öğretirken oyunlarla kolay olur diye aklımdan geçirmiştim..
o yüğzden hem eylenceli şirin ve öğretici bişeyler olsun istiyorum..

çok teşekkür ederim canım.sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız

Bızımde odamız mart sonunda gelecek..ben mayısın ılk haftası ızne ayrılacaĞım......
Mayısta odasını hazırlarım yavaŞ yavaŞ..ÇÜnkÜ boya ve dekorasyon yapmak ıstıyorum....
Sonra mobılyaları yerleŞtırırız mısler gıbı.........
EŞyalarını yıkayıp ÜtÜleyıp Özenle yerleŞtırırım ayy ne gÜzel...
Bırde kızlar mobılyayı kurduktan sonra en az 3-4 hafta kapaklarını aÇıp camları aÇıp havalandırmalıyız...yoksa Çok kÖtÜ mobılya ahŞap kokusu oluyor...

adanada mı oturuyorsun demek delikafadulden
ay çok sevindim..ailem adanada çok güzel bi yer..
yamurdan sonra o güneşte yürümek ne tatlı oluyordu kaydirigubbakcemile
kışın bile yazı yaşıyorsun orada ..
canım sen ne tarafta oturuyorsun ?

evet canım adanada yaşıyorum huzurevleri tarafında evim, organizedede çalışıyorum
kesinlikle burda kış yaşamıyorsun ki ;bizim kışımız başka şehirlerin yazı gibi...
çok seviyorum bu şehri trafik sorunu yok,hep sıcak ve aydınlık yarım saatte şehrin bir ucundan diğer ucuna gidebiliyorsun.

evet kesinlikle o boya kokusunun çıkması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…