2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gamzecım maŞŞallah.tosuncuk olmuŞ annesı.bende yarın gÖrÜcem.bakalım bızımkı kaÇ olmuŞ

Benımde eŞım adana ceyhanlı.ama ben hıÇ adanaya gıtmedım.bundan sonrada gıdemeyız herhalde.bır kayınvalıdem vardı.oda vefat ettı.

size bi süprizim var değişiklik olsun size göbişimle karşılayım hemde çıplacık:roflol: :roflol:
aşağı bakınn ne görceksiniz:roflol:

maşallah diloşşşşşş cesur hamiş seniiiiiii:lepi: çok şeker görünüyor göbüşünnnnn:sm_cool:

EVET BUDA BENİM GÖBÜŞÜMÜN SON HALİ.BAKIN NE KADAR KİLO ALMIŞIM.

selsin canım hiçte öyle 10 kilo almuış gibi görünmüyorsun göbüşün gayet güzel duruyor maşallah canımmmmŞeniz

bence çok yakışmış ikiside ben beğendim canım sağlıkla gelsin inşallah prensinŞeniz

benimde yarın 9 da randevum.oğlumu görücem.inşallah iyidir dua edin.sonrada aşı olucam.yarın için izin aldım.işe gelmicem.ben artık cmtesi fırsat bulursam yazarım size.

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar ikinizde aynı saatte gidiyorsunuz dönünce yazın bizede merak etmeyelimŞeniz
hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

GÜNAYYYYYYYYDINNNNNNNNNNN

İzmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:

günaydın tatlımmmŞeniz
izmirde kar mı:1shok:
süper valla aç tülleri izleeeeee:lepi:
bu arada battaniyeyi ne yaptın canım ilerledi mihihoyyyt

sanırım eylül olacak kızım çok alıştı kırmıcam onu çok üzülür canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin herşey güzel çıkacak

bence eylül çok güzel canım
sağlıkla gelsin prensesin:1hug:
benim oğlumda aybalayı istemiyor kendi seçecekmiş inşallah gidipte kezban olsun demez-tatlicadiarzu-

haklısın canım hem ağırlaşıcaz hemde o sıcaklarda o halde düşünemiyorum nasıl oluruz-tatlicadiarzu-

güzel haberlerle dönersin inşallah canımmmmmm:lepi:Şeniz

BAKIN KIZLAR BEBEK ODASI HALILARI BEĞENDİM.SİZ HANGİSİNİ BEĞENDİNİZ.

ben ikisini çok beğendim tatlım tabi mobilyana uymasıda önemlia.s

güzel haberlerle dönersin inşallah sibelcim

canım bende söylemiştim size hem istediğiniz modelde oluyor hemde istediğiniz yerlerini değiştirebiliyorsunuz yaptırınca ayriyetende çok çokk uyguna geliyor:lepi:
kızkardeşime öyle bir oda yaptırdık ki gören markasını soruyor markası yok ben çizdim ordan burdan modelleri değiştirerek mobilyacımız yaptı:lepi:hemde çok sağlam oluyorsositososito

Bende Şu altta tablolarımız varya.onu ay olarak yapmak İstİyorum ama yapamadım.

selsincim bende o yüzden değiştirdim bak bu sitede ay olarak çıkıyor dene istersen tatlım

MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers

eyetkiner canım seninde fizik süper :lepi:
fazla kilo almamıssın sanırım sen
çok güzel görünüyo:CüvCüv:

selsin mehtap hnm 5 temmuz diyo ama bakalım aslında ben normal istiyorum normaldede allah bilir ne zaman gelir kısmet gerçi daha doktorlada konuşmadım bakalım o ne diyicek belkide sezeryanı önericek bilemiyorum.

Canım maşallah oğluşuna kocaman olmuşşşş

selsin eytkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişlerherkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten
delikafadulden

cnm sende tekire çık orda vardır . eşim adanalı cnm çok iyi bilirim adanayı

doğru yukarı taraflarda vardır:1no2:keşke cnm ama iş olunca vakit ayıramıyorsun maaleseff bi pazar var ondada ancak temizlik-aile ziyaretleri-misafirler- vs.vs

oyy desene bir tosuncuk geliyor maşallah subhanallahhhh
sağlıkla gelsin inşallahhhh

Demet hanİ kızının yenİ cİcİlerİnİ koyucaktın

tatlım dün hiç fırsatım olmadı annem bi yanda hasta oğlum bi yanda biliyorsunuz bugünde aynı ama fırsat bulmaya çalışıcam bugün canım anneme bi bakıp gelicem birazdan birşeye ihtiyacı varmı sonra oğlumda uyursa çekerim resimleri.
benim oğlum azcıkın kıskanıyo da teyzeleri-tatlicadiarzu-

selsin mehtap hnm 5 temmuz diyo ama bakalım aslında ben normal istiyorum normaldede allah bilir ne zaman gelir kısmet gerçi daha doktorlada konuşmadım bakalım o ne diyicek belkide sezeryanı önericek bilemiyorum.

ay banada 6 temmuz dedi.ben sezeryan istiyorum.gerçi konuşmadık birde bende bant varya.bant olduğunda sezeryan diye duymuştum.bir bakmışsın aynı gün doğum yapmışız.odalar yan yana.görüşürüz artık

ay çok normal canım kıskanması.bu arada çok geçmiş olsun.benim kuzenim 13 yaşındaydı.kardeşi oldu.kocaman çocuktu genede kıskanmıştı

Gamzecim maşallah paşana ne güsel kocaman olmuş süper gidiyo bebişler tombalak olcak bunlar yaww
eytkiner canımcım seninde göbüşün çok güsel maşallah sanada

sağoll canımm teşekkür ederimm.. hepimizee maşallahhhh

eyetkiner canım seninde fizik süper :lepi:
fazla kilo almamıssın sanırım sen
çok güzel görünüyo:CüvCüv:

sağoll canımm ne güzell motive ettin beniiii..... sağolll...a.s.
aslında çok aldımm ben 8 kilo falan almışım.. sağlık ocağı yediklerimi falan yasaklamıştı 1 ay öncesine kadar... bakalım 26 sında 2. doz için gitttiğimde ne dicekk...

selsin eyetkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişlerherkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten
delikafadulden

sağoll canımm

doğru yukarı taraflarda vardır:1no2:keşke cnm ama iş olunca vakit ayıramıyorsun maaleseff bi pazar var ondada ancak temizlik-aile ziyaretleri-misafirler- vs.vs

doğru cnm haklısın çalışınca nerde o keyif çok özledim adanayı ora cafede bici bici yemeyi, baraja karşı manzara izlemeyi , misisde sıkma yemeyi çok özledim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…