Gamzecİm maŞŞallah.tosuncuk olmuŞ annesİ.bende yarın gÖrÜcem.bakalım bİzİmkİ kaÇ olmuŞ
Benİmde eŞİm adana ceyhanlı.ama ben hİÇ adanaya gİtmedİm.bundan sonrada gİdemeyİz herhalde.bİr kayınvalİdem vardı.oda vefat ettİ.
selsin seninle ne kadar çok ortak noktamız var dimikaydirigubbakcemile5
Bu arada kızlar oĞlumuzun kesİn İsmİne karar verdİk.Şİmdİ ben aslında 2 İsİm İstemİyorum.ÇÜnkÜ benİm 2 İsmİm var.ve zorluĞunu yaŞadım hep.ama eŞİmle bİr tÜrlÜ anlaŞmaya varamadık.bİzde orta yoL bulduk.İkİmİzİn İstedİĞİ İsmİ koymaya karar verdİk.ben ÇaĞın İstİyorum oda bera İstİyor.sonuÇta oĞlumuzun adı ÇaĞın bera oldu.
yarın doktora gideceğim.....................
üniversitede bir profesöre..........kalp ekg sini çekecek..sabah saat 9 da randevum..........
işim bitince gelirim yine...işe....
cumartesi günü de kendi doktoruma gideceğim allahın izniyle doya doya izliyeyim kızımı çok özledim ya.........
benimde yarın 9 da randevum.oğlumu görücem.inşallah iyidir dua edin.sonrada aşı olucam.yarın için izin aldım.işe gelmicem.ben artık cmtesi fırsat bulursam yazarım size.
GÜNAYYYYYYYYDINNNNNNNNNNN
İzmire tipi şeklinde kar yağıyor :1shok: :1shok: :1shok:
sanırım eylül olacak kızım çok alıştı kırmıcam onu çok üzülür canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin herşey güzel çıkacak
hafta sonu oğlusuma alısverıse cıkıcam
banyo kuvetı ve esyaları
hastane cıkısı
bıberon emzık tarak setını falan alıcam
bebek arabası ve park yatagını 2 hafta sonra alıcam
artık yavas yavas kalan eksıklerı tamamlamak ıstıyorum
cunku yururken zorlanıyorum bayagı agırlastım
yazın saıcaklarda dahada zor olucak
günaydınnnnnn güzel anneler ve tatlı bebişleri ŞenizŞeniz
bugun çokk güzel bi günnn oğluşumu görecemmmmm hihoyyythihoyyyt
inş sizlerde iyisiniz:1hug
bi geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız :içelim:
iyiyiz canım sen nasılsın yerimseniben
teşekkür ederim canım biraz heycanlıyım ben ... yarın kızımı görecem umarım bu kez sırtüstü uyumuyordurda doktor amcmız iyice inceliyebilir bebişimi
beylikdüzün dede yağyooodelikafadulden hemde bayağı ama tuzmam sanmam
selsincim gidince ben bilgi veririm sana ben birde modokoda mağazalara iş veren imalatçı buldum istediğin gibi özel yapıyomuş hemde daha uygun fiyata ona bakıcam arkadaşım ona yaptırmıştı herşeyiyle çok memnun canımcım
Bende Şu altta tablolarımız varya.onu ay olarak yapmak İstİyorum ama yapamadım.
kızlar ben geldim doktordan
hem oğluşumu gördüm çok iyi maşallah
hemde şeker yüklemesine
kan verdim iki kere iki gün sonra sonuçlarını alıcam
oğlum kocaman olmuş inanamadım ya 760 gr
herşey çok güzel dedi bi sorunumuz yok allaha şükür
cnm sende tekire çık orda vardır . eşim adanalı cnm çok iyi bilirim adanayı
kızlar ben geldim doktordan
hem oğluşumu gördüm çok iyi maşallah
hemde şeker yüklemesine
kan verdim iki kere iki gün sonra sonuçlarını alıcam
oğlum kocaman olmuş inanamadım ya 760 gr
herşey çok güzel dedi bi sorunumuz yok allaha şükür
Demet hanİ kızının yenİ cİcİlerİnİ koyucaktın
selsin mehtap hnm 5 temmuz diyo ama bakalım aslında ben normal istiyorum normaldede allah bilir ne zaman gelir kısmet gerçi daha doktorlada konuşmadım bakalım o ne diyicek belkide sezeryanı önericek bilemiyorum.
oyy desene bir tosuncuk geliyor maşallah subhanallahhhh
Sağlıkla gelsin inşallahhhh
tatlım dün hiç fırsatım olmadı annem bi yanda hasta oğlum bi yanda biliyorsunuz bugünde aynı ama fırsat bulmaya çalışıcam bugün canım anneme bi bakıp gelicem birazdan birşeye ihtiyacı varmı sonra oğlumda uyursa çekerim resimleri.
Benim oğlum azcıkın kıskanıyo da teyzeleri-tatlicadiarzu-
güzel haberlerle dönersin inşallah sibelcim[/B]
teşekkür ederim canım benim inşallahhh:1hug:
Gamzecim maşallah paşana ne güsel kocaman olmuş süper gidiyo bebişler tombalak olcak bunlar yaww
eytkiner canımcım seninde göbüşün çok güsel maşallah sanada
eyetkiner canım seninde fizik süper :lepi:
fazla kilo almamıssın sanırım sen
çok güzel görünüyo:CüvCüv:
selsin eyetkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişler herkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten delikafadulden
doğru yukarı taraflarda vardır:1no2:keşke cnm ama iş olunca vakit ayıramıyorsun maaleseff bi pazar var ondada ancak temizlik-aile ziyaretleri-misafirler- vs.vs
Denedİm canım yapamadım demetcİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?