2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet ya düşünsene ne güzel olurdu gerçi olur olur belli olmaz tarihlerde yakın . bi dahaki gidişimde konuşucam doğum konusunu

Kizlar hepinize merhaba, bana gunaydin. bugun de erkenciyim. dun de erken yattim, erken kalktim. ama belim agriyor. acaba belim cok uyumaktan mi agriyor yoksa artik yavas yavas bu bel benim hamilelik problemim olacak mi diye dusunuyorum.

bu arada dilimdeki o beyaz yara gecti. vallahi supersiniz. karbonat birebirmis. girdim ciktim surdum. gecti.

selsin eytkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişlerherkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten
delikafadulden

ya evet daha geçen ay 350 gr dı şimdi 750
inanamadım zaten

ya evet daha geçen ay 350 gr dı şimdi 750
inanamadım zaten

Canım doktorun kilo çok almış bebek dikkat et felan dedimi
Bana dedi bebiş fazla almış bu aydan sonra hep alıcak sen biraz hamur işi tatlı ve şekerli meyveleri azalt dedi seni uyardımı tombik veya normal diye :uhm:

ay çok normal canım kıskanması.bu arada çok geçmiş olsun.benim kuzenim 13 yaşındaydı.kardeşi oldu.kocaman çocuktu genede kıskanmıştı

teşekkürler canım.
valla idare ediyoruz herşey onun istediği gibi oluyor çünkü psikolojisi bozulsun istemiyorum kıyamam ben oğluşumaaa:asigim:

sat 02.10.2008 canım oğlum çağın bera

canım bak bakalım beğenecekmisin

http://www.mytickerz.com/tickers/yrfl1uccq9gvi3p9.png

bu linki yapıştırdoğum takip e

günaydın tatlım bel ağrısı olması normal özellikle de zayıflarda daha çok oluyor vücudun dengesi değişiyor çünkü dikkatli yat ve kalk tatlım eğilirken falan da dikkat et oturduğunda da hep destekle belini geçmiş olsunŞeniz

yok canım çok normal dedi
bu ay 2 kilo aldım bem onada normal dedi
canım senin bebişin kaç kilo:CüvCüv:

Şımdı ben bır sıteden baktım.24 haftada yaklaŞık 640 gr olması lazımmıŞ.ama kıyaslama yapmamak lazım tabı

selsin eytkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişlerherkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten
delikafadulden

dilara ve ayetkiner kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh göbişlerinize

teşekkür ederim kızlarŞeniz

canım bide erkek bebekle kız bebekler daha farklı gelişiyo erke bebekler genelde kızlara göre biraz kilolu doğar doktorum söylemişti bana aklınızda olsun ee tosuncuk onlar varsın kilo alsın anneleri büyütmesi kolay olur:1rolleyes: ben tam 23+2 de gitmiştim 570 gram gelmişti şimdi bilmiyorumkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…