ay banada 6 temmuz dedi.ben sezeryan istiyorum.gerçi konuşmadık birde bende bant varya.bant olduğunda sezeryan diye duymuştum.bir bakmışsın aynı gün doğum yapmışız.odalar yan yana.görüşürüz artık
Canım maşallah oğluşuna kocaman olmuşşşş
canım yazmak istediğin yazıyı ve sat ını bana ver ben yapayım istersen
selsin eytkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişler herkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten delikafadulden
ya evet daha geçen ay 350 gr dı şimdi 750
inanamadım zaten
ay çok normal canım kıskanması.bu arada çok geçmiş olsun.benim kuzenim 13 yaşındaydı.kardeşi oldu.kocaman çocuktu genede kıskanmıştı
sat 02.10.2008 canım oğlum çağın bera
Kizlar hepinize merhaba, bana gunaydin. bugun de erkenciyim. dun de erken yattim, erken kalktim. ama belim agriyor. acaba belim cok uyumaktan mi agriyor yoksa artik yavas yavas bu bel benim hamilelik problemim olacak mi diye dusunuyorum.
bu arada dilimdeki o beyaz yara gecti. vallahi supersiniz. karbonat birebirmis. girdim ciktim surdum. gecti.
Canım doktorun kilo çok almış bebek dikkat et felan dedimi
Bana dedi bebiş fazla almış bu aydan sonra hep alıcak sen biraz hamur işi tatlı ve şekerli meyveleri azalt dedi seni uyardımı tombik veya normal diye :uhm:
Çok gÜzel olmuŞ demetcİm ellerİne saĞlık
dilara ve ayetkiner kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh göbişlerinize
doğru cnm haklısın çalışınca nerde o keyifçok özledim adanayı ora cafede bici bici yemeyi, baraja karşı manzara izlemeyi , misisde sıkma yemeyi çok özledim yaaaaa [/QUOT
canım sen nerelisin:uhm: tam adanalı olmusun sen CADIARZUnerede ne yenir iyi biliyorsun senin yerinede gezerim ben inşallah h.sonu
Şİmdİ ben bİr sİteden baktım.24 haftada yaklaŞık 640 gr olması lazımmıŞ.ama kıyaslama yapmamak lazım tabİ
selsin eytkiner dilara göbüşleri gördüm maşallah .gamze gözün aydın demek artık hızla kilo alıyorlar bebişler herkes kardan bahsetmiş eklemeden edemiyecm biz 3 aydır böyleydik zaten delikafadulden
dilara ve ayetkiner kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh göbişlerinize
Canım doktorun kilo çok almış bebek dikkat et felan dedimi
Bana dedi bebiş fazla almış bu aydan sonra hep alıcak sen biraz hamur işi tatlı ve şekerli meyveleri azalt dedi seni uyardımı tombik veya normal diye :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?