2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sibel 25 eşim adanalı cnm her sene gideriz muhakkak benim yerimede gez tamammı unutma cnm ismini vermek istemiyorum ondanda ye sen anlamışsındır tatlımmm

ben de mıde yanması hala devam edıyor. bıktım artık bu durumdan. kızlar bır de bende son gunlerde soyle bırsey oluyor. yururken yuruyus yaparken karnımın altında agrı oluyor. sıze de oluyor mu

kizlar vallahi bebek kilosu vs takilmayin. gerekli bir sey varsa doktor soyler zaten. o yuzden kendi yaptigimiz arastirmalarla, kuruntu yaratmayin kendinize. bebisler buyuyor, saglikli. hersey yolunda. az da kaldi. yariyi da gectikkkk:)) daha ne olsun:)

ben de mıde yanması hala devam edıyor. bıktım artık bu durumdan. kızlar bır de bende son gunlerde soyle bırsey oluyor. yururken yuruyus yaparken karnımın altında agrı oluyor. sıze de oluyor mu

canim dinlene donlene yuru. bir de kendini cok yormussundur ondan oluyrodur. ben cok yurursem ve yavas yurursem oluyor. gezinti yapar gibi yurume. tempolu yuru az yuru, agrin olursa dinlen arada mola ver.

haklısın canım ya bişeye takıldıkmı
bütündün düşünüyo insan:CüvCüv:
6 aya geldik dha ne olsun
çoğu bitti azı kaldı:lepi:

benım oğlusumunda boyu uzun olucakmıs ee babasının uzun tabıkıde öle olucak:asigim:
iki tane yakısıklı aşkım var benım artık bırı eşim diğeri oğlusum:asigim:

Gamzecim lütfen yanlış anlama ben tedirgin ol diye sormadım sana merakımdan sordum canımcım aksi bişiy olsa mutlaka söylerdi zaten doktorun
maşallah tekrar paşana

slm kızlar bi kestirmeyeki gittim 4 saat uyumuşum yuh dedim ya
neyse heryer beyazlaşım gene burayı bi görseniz güllük gülistanlık bende 2 kıştır kar yüzü görmedim amaaaaa
gamzecm bebişine maşallah aldığın bebeğine gitmiş ne güzel işte
emelcim seninde göbüşüne maşallah
başka hatırlamadığım varsa kusura bakmayın

TATLIMMMMMMMM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÖBÜŞÜN YA ALLAH NAZARDAN SAKINSINNN
AL BAKALIM BU DA ÇİÇEKLERİNa.s.a.s.a.s.

saol canım inşallah yarın sende
benim gibi keyifle gelirsin
sorunsuz sağlıklı

GAMZECİM MAŞALLAH PAŞANA GAYET İYİ ALLAH NAZARDAN KORUSUN NE GÜZEL Bİ DUYGU DİMİ GİDİP ONU İZLEYEBİLMEK:1hug:
BU DA TOMBİŞ OĞLUNA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…