2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cok tesekkurler huzun yılı baya bır sey varmıs gozum korktu panık oldum bıraz. ben de fırsat bulup bır sey alamadım henuz ama artık yavas yavas almak lazım

anladım gaydıncım TABİ Kİ İÇİNE HANGİSİ SİNERSE TATLIM...........
Memorial HastanesiDE ÇOK İYİ DUR Bİ BAKİMM SİTESİNE

Ay canım saol evet içimize sinmesi çok önemli
Biz paşamın sünnetinide aksi bir durum olmaz ise tetkiklerinden sonra yapıyolarmış yaptırıcaz orda göbek bağından önce iyileşiyomuş doktorumda kesinlikle yaptırın dedi çok doğru dedi sonra 5-6 yaşında sünnet düğününüde yatırırım kısmetse giydirip gezdirmek ahh ne zevkliiiidelikafadulden

Gaydın baktım Şımdı gerÇekten Çok gÜzel............
SaĞlıkla gelsın bebeklerımız.............
Senın de e bebekten bakarım bebıŞın doĞsun da.........

EVET CANIM YA SAĞLIKLA O İŞİ DE HALLEDİN O ZAMAN..EVET SÜNNET DÜĞÜNÜ GÜZEL Bİ TELAŞŞ..ALLAH O GÜNLERİ NASİP ETSİN DAMATLIĞINI DÜĞÜNÜNÜ GÖRMEYİ NASİP ETSİN CANIM:Saruboceq:

cok tesekkurler huzun yılı baya bır sey varmıs gozum korktu panık oldum bıraz. ben de fırsat bulup bır sey alamadım henuz ama artık yavas yavas almak lazım

aslında en guzelı bırden cıkıp eksıksız almak ama ben cok sabırsızım her hafta sonu azda olsa cıkıp bıseyler almak hoşuma gıdıyo:lepi:

bana düğün telaşını hatırlattı ne tatlı telaş dimi buda bebişimize bişeyler almak maşallah ev diziyo gibiyiz:dance:

ben Çıkıyorum kızlar hepınıze ıyı akŞamlar...................
Yarın bana dua edın kızıma kalp ekosu ÇektıreceĞım sabah saat 9 da
ınŞallah gÜzel haberlerle gelırım canlarım
ÖpÜyorum sızı

Ahh amin canım kız bebekleri olanlarada gelinlikle baba ocağından çıkmayı görmenizi nasip etsin inş. ayy bize bak doğurduk düğünleri hayal ediyoruz çok hızlıyız çokkkk

bu aksam yıne kurtlar vadısı sendromu var bızım evde gamyoncuiremsu
ışıklar kapanır telefonlar kapsama alanı dısına alınır ev telefonunun şarjı cekılır evde cıt cıkmaz-tatlicadiarzu-

Bende alıcam sanırım süt çok fazla gelirsede pompa ile çekmek gerekiyor sancı olmasın diye her durumda da gerekli yani

aslında en guzelı bırden cıkıp eksıksız almak ama ben cok sabırsızım her hafta sonu azda olsa cıkıp bıseyler almak hoşuma gıdıyo:lepi:

İnsan nasıl sabırsızlanıyo dimi :),bende yavaş yavaş alıyorum hepsini birden almaya kalksam kafam durur benim.Teker teker almak daha zevkli hem hiç bitmiyo nasılsa :dance:

Güle güle melekcim allah yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…