premaman ve mothercare da cok guzel bebek gıysılerı var o kadar guzeller kı hepsını almak ıstıyor ınsan
Benim özel sağlığım var doğumu karşılıcak hastanemde 3700 civarıymış sanırım normal doğum
Ama özel sağlığım olmasaydı kesinlikle SSK anlaşması bir hastanede yapardım çok ekstralar çıkıyor çünkü
ay bi tek ben değilmişim demekkkk çok sevindim desem laelaelaelaelae kızarmısın cnmmmmm
ıns eyetkıner cnm secımlerımız bızı yanıltmaz. benım doktorumunda soyledıgı cok pahalısına gerek yok nasıl olsa ekıp aynı gerısı otel restoran hızmetı dıyor.
evet emel 5000 çok gerçekten...............
ben de olsam o kadar vermezdim heralde...gerçi doktor çok önemli ama.........
yine de bi araştı r istanbulda seçenek çok..
o kadar para verme tatlım o paraya bebeğinin ihtiyaçlarını alırsın
mother careden şimdilik almayın arkadaşlar bekleyin indirim yok indirimi bekleyelim sonra aynı şeyin yarıya düştüğünü görünce üzülüyo insan
canım ben bu hafta sonu alıcam ama tekstıl urunlerı almıcam
banyo kuvetı ve tarak bakım setı alıcam bunlada ındırım olmuyo sanırımbenneyaptımki
ACIBADEMDE Mİ YAPACAKSIN...........
ÖZEL SAĞLIK SİGORTAN VARSA DEĞERLENDİR BENCE ACIBADEMİ...............
DOKTORUN ORAYA GELİR SONUÇTA...........
:lepi:
inşallahh canımmm seçimlerimizde yanılmayız bu biizm için çok özell... güzell olmasını istiyoruz elbette.. umarımm iyi şartlarda dünyaya gelir bebeğimiz içimizde bişeyler kalmaz...
evet canımmm bende vermiyorumm zatenn... dr um iyi ama o para da çok... tabii bebeğime 1 alacağıma 5 alırımm walla.....
istanbulda seçenek çok tabii.. aslında ben aslen istanbulluyumm annem babam orada doğma büyüme oralıyım ama buradan doğum için oraya gitmek istemiyorumm...
anladım cnm o ürünlerde indirim olmuyomuki. bu tarz ürünleri eşimin tanıdığı var toptancı irem bebeğe veriyomuş hatta ordan alıcam ben toptan
Kizlar hepinize merhaba, bana gunaydin. bugun de erkenciyim. dun de erken yattim, erken kalktim. ama belim agriyor. acaba belim cok uyumaktan mi agriyor yoksa artik yavas yavas bu bel benim hamilelik problemim olacak mi diye dusunuyorum.
Kibele bu bel ağrısı beni bitirdi inan,nasıl oturacağımı şaşırdım ancak yatınca geçiyor benimki yada belimi desteklersem biraz hafifliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?