2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok yoruldum bugün evi sildim süpürdüm şimdide yemek yapıcamkaydirigubbakcemile

hepinizi öpüyorum şekerler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın zuzu gelmedi inşallah iyidir gece bakarım geldimi diye inşallah iyidir

hoşçakalın.....

bu gün öylen de sadece çok az çorba yedim ekmeksiz............
şimdi de acıktım .............cokacimcoook

parasını ben de cok onemsemıyorum nerdeyse 1 aylık maasım ama hangısı karar veremıyorum malesef. neyse zaman var daha arastıracagım bıraz daha.

ben kızıma hep bu şarkıyı söylüyorum

Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine

Bugün hala kulağımda
Çınlıyor tatlı sesin
Benim annem kalbimin sen
En güzel yerindesin

Benim annem güzel annem
Beni al kollarına
Kucağında uyut beni
Ninniler söyle yine

2000-3000 bence de çok değill ama 5000 diyolarr bana.. + masraf da çıkar eminimm.. tüp bebeğe 7000-8000 dedilerr ben 11000 harcadım onun için bu sefer o kadar vermek istemiyırumm ama iyi bi hastane olsun istiyorumm....

ıns eyetkıner cnm secımlerımız bızı yanıltmaz. benım doktorumunda soyledıgı cok pahalısına gerek yok nasıl olsa ekıp aynı gerısı otel restoran hızmetı dıyor.

evet emel 5000 çok gerçekten...............
ben de olsam o kadar vermezdim heralde...gerçi doktor çok önemli ama.........
yine de bi araştı r istanbulda seçenek çok..
o kadar para verme tatlım o paraya bebeğinin ihtiyaçlarını alırsın

ben dogum konusunu konusmadım henuz doktorumla daha erken oldugunu dusunuyor galıba 1 ay sonra randevum var ozaman netlestırırız sanırım
gecen sene özel medıcıne hospıtal de 1000 tl cıvarı tuttu normal dogum masrafım sıgortalı ayrıca
bu sene özel ikitellı batıbahat ta yapıcam kısmetse bakalım normalmı sezeryanmı ona gore fıyat verır nasılsa doktorum
batı bahatın cok pahalı oldugunu soyluyolardı muayene uygun ama testler tahlıller gercekten tuzlu
sanırım dogum ucretıde bayagı yuksekmıs bakalım anlasıcaz bı sekılde

Son düzenleme:
2000-3000 bence de çok değill ama 5000 diyolarr bana.. + masraf da çıkar eminimm.. tüp bebeğe 7000-8000 dedilerr ben 11000 harcadım onun için bu sefer o kadar vermek istemiyırumm ama iyi bi hastane olsun istiyorumm....

canım bencede çok
bende bugün sordum doktora bikaç hastane söyledi
ikitaneside ssk anlaşmalı 1000-1500 arası diğerleri 3000-5000arası
hiç fark yok dedi sonuçta doğumu ben yapıcam diyo
hastaneleri görmedim ama daha erken zaten:CüvCüv:

Benim özel sağlığım var doğumu karşılıcak hastanemde 3700 civarıymış sanırım normal doğum
Ama özel sağlığım olmasaydı kesinlikle SSK anlaşması bir hastanede yapardım çok ekstralar çıkıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…