2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cgulistan maşallah kuzucuğuma canım emine hanıma devam ediyorsun değil mi?

Kızlarrr oğluşu olacak arkadaşlar doğumdan hemen sonra sünnetle ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben doğumdan hemen sonra yaptırmayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorumm.

aynı şeyi bende düşünüyorum
büyüdüğü zaman dayanamam
eşimde aynı fikirde
sünneti ilerde yaparız hem daha rahat olur

Kızlarrr oğluşu olacak arkadaşlar doğumdan hemen sonra sünnetle ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben doğumdan hemen sonra yaptırmayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorumm.

dr.lar nekadar erken olursa bebek için iyi olur diyorlarmış..ama daha dr.umla konuşmadım bu konuyu..
şubat annelerinden birisi hastaneden çıkmadan yaptırmıştı.
ve bi zorluk yaşamadığını söylemişti.ve normalden daha hızlı iyileşiyormuş erken olursa.
bende kararsızım daha kendini toplamadan bide onn ağrısını çekmesin yavrum..
dr.umla bi konuşayım ona göre karar verecem artık..

aynı şeyi bende düşünüyorum
büyüdüğü zaman dayanamam
eşimde aynı fikirde
sünneti ilerde yaparız hem daha rahat olur

evet cnm en doğrusu bu gibi.. bir arkadaşımda doğumdan 1 ay sonra yaptırdı uyuyormuş zaten bebek hemen 10 dakikada yapıyolarmış sonrasındada pek ağlamamış.:ecrin_bebek:

ben cok hızlı kılo alıyorum kronometre gıbı nerdeyse her ay . sanırım bu bunye ıle alakalı. buna karsılık cok cabuk verecegımı dusunuyorum

cgulistan maşallah kuzucuğuma canım emine hanıma devam ediyorsun değil mi?
teşekkürler teyzesi :1hug:
evet canım ama dun recep beye gittim detaylıya..
hafta içi emine hanıma gidecem inş.

cgulistan maşallah canım bebısın gayet ıyıymıs

çook teşekkürler teyzesi :1hug:
Rabbim tüm bebeişleri nazardan koruşun :Saruboceq::Saruboceq:

590 gr mış kuzumm oyyyy maşallah :sm_cool::sm_cool:

ben doğumdan hemen sonra düşünmüyorummmm.....

birazcık kendine gelsin ayaklansın yaa hem kıyamammmm ben oğluşumun pipisinee...:)))

maşallah oğluşuna canımmmmmmŞeniz

canım 7 aya kadar kaç kilo aldıysan
iki katı diyolar genelde
nekadar doğrudur bilmem
yaşayıp görücez bakalım:CüvCüv:

yok canım öyle bişey merak etmeyin tecrübe konuşuyor:lepi:

herkese kocaman günaydınlarrrr...

hayırlı cumalar

hoşgeldiniz kızlarr nerelerdesiniz siz bakalım özlettiniz vallaŞeniz

kızlarrrrrrrrrr o kadar uğraştım tekk tekkk image de 2 resim kalmıştı ki elektrik gitti:mymeka:klava: bana yapılırmı bu yaa senağlama
neyse artık annemle çarşıya çıkıcaz gelince eklerim vaktim kalmadı.

hepinizi öpüyorummmm bu arada zuzu yine yok ya çok merak ettimmmm:1no2:
melekte kaybolduuuuuklava:

kızlar maşallah muhabbetler açılmış oğluşlarını sünnet bile ettirdiniz yahu durun hele:) ben de içerde bi iş güç telaşı kıyı köşede ne varsa topluyorum atılcakları atıyorum bugün bu hamaratlığım üzerindekaydirigubbakcemile3 bugün hava bahar gelcek sinyalini verdi herhalde içimde onun coşkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…