2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

saol demet senden başka hoşgeldiniz diyende çıkmadı zaten.... ben arada uğruyorum ama bakıorum mrk eden yok yazmadan çıkıorumm....senağlamasenağlama

günaydın anneler
ben geldim ama morelim çok bozuk malesef kalp ekosu işini gene halledemedik...........
sadece muayne ettiler..kaRdiyolojiye sevk ediler..
o da malesef bu gün tüm gün ameliyat günüymüş...........
pazartesine kaldı gene benim eko işi...........
bu gidişle bu iş hallolmayacak sanırım ya iyice stres yaptımmmmm

evet bugün hava çok güzel gerçektende bahar kendini göstermeye başladı. Bide bugün cuma ohhh 2 gün tatile giricez..hihoyyyt

Gamze bana pek gercekcı gelmedı ya da ınanmak ıstemıyorum :))) ben cunku 8 9 kılo aldım sımdıye kadar dusunemıyorum bı 18 kılo daha aldıgımı

CANIM İKİ KATI DEDİYSEM TOPLAMDA
BEN YANLIŞ ANLATTIM SANIRIMa.s
YANİ 7 KİLO ALDIK YA 14- 15 ARASI
OLUYOMUŞ BANA HERKES BÖYLE SÖYLÜYO BİLMİYORUM
NEKADAR DOĞRU:CüvCüv:

canım herşeyde vardır bi hayır er yada geç çekilir ekosu geliyo oklava kendine stres yapma boşuna klava:burda bir çoğumuz bu işlemi yaptırmadık bile bence sende üzerinde durma öykü gayet sağlıklıdır maşallah

maşallah oğluşuna canımmmmmmŞeniz
[/COLOR][/FONT][/B]

teşekkürler demet teyzesiii :1hug:

maşallah kolay gelsinnn
evet bugun hava çook güzell hihoyyyt
dünden eser yok..
bugun benim içinde çook güzell ve mutlu bi günn inş böyle devam eder hihoyyythihoyyyt

saol demet senden başka hoşgeldiniz diyende çıkmadı zaten.... ben arada uğruyorum ama bakıorum mrk eden yok yazmadan çıkıorumm....senağlamasenağlama
bende uzun süre buralarda olmayınca kımler var kimler yok bihaberim burada..
hoş geldinn canım üzme kendini ve tatlı bebişini a.s.a.s.

hoş geldin canımm a.s. sakın arayı fazla açma uğra herzaman arada uğrarsan unurlursun vallahi:) sakın alınma hee okadar sayfalar çabuk ilerliyoki yazıları yakalamak mümkün olmuyo sen takıl bize :içelim:yerimseniben

bence çok üstüne düşme eninde sonunda çekilcek boşuna stress yapıosunn ben ayrıntılıya bile girmedimm sakınan göze çöp batarmışşş unutma rahat ol gayet sağlıklı bebeğinnn...:lepi::lepi:

bende uzun süre buralarda olmayınca kımler var kimler yok bihaberim burada..
hoş geldinn canım üzme kendini ve tatlı bebişini a.s.a.s.
[/QUOTE]

a.s.a.s.

hayırlı cumalar
dün 100 grlık şeker yüklemeisne gittim.
sabah 9 da gitim.10 da şlk kanı verdim.
ve saat 13,45 de de son kanı.
o saate kadar aç olunca biraz sarsıldım.
sonra ablama gitik.yemek yedim.
ama artık tahlilin sonucunu merak edecek halim kalmamıştı.
bende eve geldim.
bugüğn işyerindeyim.kısmet olursa ablam gidip tahlilileri alacak.
ya normal yaşantıma döneceğim.
yada diyet yapmaya başlayacğaım.
inşallah diyer stresine girmeden ,normal hamilleiğimi sürdürebilim.
ama diyet olursa da bebeğim için seve seve yaparım değil mi:)

teşekkür ederim kızlar.........
canım kızım çok iyi biliyorum stres yapmıyorumda insan gitmişken halletmek istiyor...
neyse sağlık olsun bakalım ya

canım ınsallah temız cıkar tahlıllerın dıyet falan yapmaya gerek kalmaz:Saruboceq:

canım inşallah iyi çıkarda :Saruboceq:bide diyet stresine girme hergün ne yesem diye düşünmekte kötü-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…