ayrıntılı usg yaptıranlar sizin ayrıntılı sonucunda neler yazıyo
Herkese hayırlı cumalar , umarım herkes iyidir.Sabahtan savcılıklarda gezdim :)şu adresimi çalan kişiyi bildirdim :1closedeyes: . Gözü korksun bulunsun inşallahta adreste gözüm yok zaten.
cnm inş. şeker çıkmaz fiyet yapmak zorunda kalmazsın zaten sanırım çok kilo alan bebek ve hamilelerde çıkıyomuş şeker sıkıntı yapma :1hug:hayırlı cumalar
dün 100 grlık şeker yüklemeisne gittim.
sabah 9 da gitim.10 da şlk kanı verdim.
ve saat 13,45 de de son kanı.
o saate kadar aç olunca biraz sarsıldım.
sonra ablama gitik.yemek yedim.
ama artık tahlilin sonucunu merak edecek halim kalmamıştı.
bende eve geldim.
bugüğn işyerindeyim.kısmet olursa ablam gidip tahlilileri alacak.
ya normal yaşantıma döneceğim.
yada diyet yapmaya başlayacğaım.
inşallah diyer stresine girmeden ,normal hamilleiğimi sürdürebilim.
ama diyet olursa da bebeğim için seve seve yaparım değil mi:)
çok zor ya büyüyünce ayrı ufakken ayrı bi dert bazen peygamber sünneti derler sünnetli doğar bebekler keşke öle olsa da uğraştırmasa bide askerliği var büyüyünce benneyaptımkiKızlarrr oğluşu olacak arkadaşlar doğumdan hemen sonra sünnetle ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben doğumdan hemen sonra yaptırmayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorumm.
AMİİİİİN HAYIRLI CUMALARgünaydın kızlarrrrrŞeniz
hayırlı cumalarrrrrrrrr
Rabbim bu mübarek cumanın hürmetine kuzucuklarımıza sağlıklı bir şekilde kavuşabilmemizi nasib etsinnnnnnnnnnn:Saruboceq:
Borcu olanlara eda nasib etsinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
Hasta olanlara şifa nasib etsinnnnnnnnnn:Saruboceq:
Derdi olanlara deva nasib etsinnnnnnnnnnn:Saruboceq:
Evlat hasretiyle yananlara sağlıklı evlatlar nasib etsinnnnnnnn:Saruboceq:
Rabbim evlat tadını herkese tattırsınnnnnnnnnn:Saruboceq:
Hepimizin evlerine huzur, sağlık, mutluluk ve bereket nasib etsinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı cumalar
dün 100 grlık şeker yüklemeisne gittim.
sabah 9 da gitim.10 da şlk kanı verdim.
ve saat 13,45 de de son kanı.
o saate kadar aç olunca biraz sarsıldım.
sonra ablama gitik.yemek yedim.
ama artık tahlilin sonucunu merak edecek halim kalmamıştı.
bende eve geldim.
bugüğn işyerindeyim.kısmet olursa ablam gidip tahlilileri alacak.
ya normal yaşantıma döneceğim.
yada diyet yapmaya başlayacğaım.
inşallah diyer stresine girmeden ,normal hamilleiğimi sürdürebilim.
ama diyet olursa da bebeğim için seve seve yaparım değil mi:)
hosgeldın canım hayırdır ne savcılıgı bu
geçmiş olsun farlı bi doktora daha sorsan ilacı kullanmaklı kullanmamkmı daha iyi öle karar versen inş. Sorun çıkarmaz şeker bebğe ve sanacanım ben de çarşamba günü 100 gr.lık şeker yüklemesi yaptırdım.aynen aç karna o kadar şekerden sonra 3 saat bişey yemeden beklemek beni de sarstı.
ama asıl sarsıcı olan şekerim sınırların üstünde çıktı ve doktorum o değerleri görünce kesin konuşamamakla birlikte bunun hamileliğe bağlı şeker olmayabileceğini söyledi.
ama benim ailemde şeker hastası yok.bende zaten hayatım boyunca kilo alamama problemiyle uğraştım ve yemeğe ve tatlıya hiç düşkünlüğüm olmadı.ama evlendikten sonra çok hızlı ve çok kilo aldım ve o kiloyla hamile kaldım.eşimde de şeker var.kayınvalidemde de vardı.
moralim öyle bozuldu ki anlatamam...
bana en uzak ihtimal gibi gelirdi şeker...
bebeğim için çok endişelendim.
o günden sonra sanki herşey anlamını yitirdi ve sanki kötü şeyler olucak gibi hissetmeye başladım.
doktor tablet verdi( glucophage) ama araştırdığıma göre hamilelikte şeker hapı kullanılmıyor.ben de içmiyorum hapı.doktoruma sorsam internet kafa karıştırıyor sadece ama riske atamam.
diyetisyene yönlendirmişti bide beni...gittim...diyet listesi verdi 2 gündür onu uygulamaya çalışıyorum ama bakalım...
kafam çok karışık ve üzgünüm...:çok üzgünüm:
Canım geçen akşam msn adresim hacklendi benim,herkesten kontör isteyip küfür etmiş benim adıma yazıyo tabi.Bende bildirdim bakalım emniyet bulunur dedi. :Saruboceq:
günaydın anneler
ben geldim ama morelim çok bozuk malesef kalp ekosu işini gene halledemedik...........
sadece muayne ettiler..kaRdiyolojiye sevk ediler..
o da malesef bu gün tüm gün ameliyat günüymüş...........
pazartesine kaldı gene benim eko işi...........
bu gidişle bu iş hallolmayacak sanırım ya iyice stres yaptımmmmm
Canım ben de Çarşamba günü 100 gr.lık şeker yüklemesi yaptırdım.Aynen aç karna o kadar şekerden sonra 3 saat bişey yemeden beklemek beni de sarstı.
Ama asıl sarsıcı olan şekerim sınırların üstünde çıktı ve doktorum o değerleri görünce kesin konuşamamakla birlikte bunun hamileliğe bağlı şeker olmayabileceğini söyledi.
Ama benim ailemde şeker hastası yok.Bende zaten hayatım boyunca kilo alamama problemiyle uğraştım ve yemeğe ve tatlıya hiç düşkünlüğüm olmadı.Ama evlendikten sonra çok hızlı ve çok kilo aldım ve o kiloyla hamile kaldım.Eşimde de şeker var.Kayınvalidemde de vardı.
Moralim öyle bozuldu ki anlatamam...
Bana en uzak ihtimal gibi gelirdi şeker...
Bebeğim için çok endişelendim.
O günden sonra sanki herşey anlamını yitirdi ve sanki kötü şeyler olucak gibi hissetmeye başladım.
Doktor tablet verdi( Glucophage) ama araştırdığıma göre hamilelikte şeker hapı kullanılmıyor.Ben de içmiyorum hapı.Doktoruma sorsam internet kafa karıştırıyor sadece ama riske atamam.
Diyetisyene yönlendirmişti bide beni...Gittim...Diyet listesi verdi 2 gündür onu uygulamaya çalışıyorum ama bakalım...
Kafam çok karışık ve üzgünüm...:çok üzgünüm:
Canım ben de Çarşamba günü 100 gr.lık şeker yüklemesi yaptırdım.Aynen aç karna o kadar şekerden sonra 3 saat bişey yemeden beklemek beni de sarstı.
Ama asıl sarsıcı olan şekerim sınırların üstünde çıktı ve doktorum o değerleri görünce kesin konuşamamakla birlikte bunun hamileliğe bağlı şeker olmayabileceğini söyledi.
Ama benim ailemde şeker hastası yok.Bende zaten hayatım boyunca kilo alamama problemiyle uğraştım ve yemeğe ve tatlıya hiç düşkünlüğüm olmadı.Ama evlendikten sonra çok hızlı ve çok kilo aldım ve o kiloyla hamile kaldım.Eşimde de şeker var.Kayınvalidemde de vardı.
Moralim öyle bozuldu ki anlatamam...
Bana en uzak ihtimal gibi gelirdi şeker...
Bebeğim için çok endişelendim.
O günden sonra sanki herşey anlamını yitirdi ve sanki kötü şeyler olucak gibi hissetmeye başladım.
Doktor tablet verdi( Glucophage) ama araştırdığıma göre hamilelikte şeker hapı kullanılmıyor.Ben de içmiyorum hapı.Doktoruma sorsam internet kafa karıştırıyor sadece ama riske atamam.
Diyetisyene yönlendirmişti bide beni...Gittim...Diyet listesi verdi 2 gündür onu uygulamaya çalışıyorum ama bakalım...
Kafam çok karışık ve üzgünüm...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?