2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sola yatmak daha iyi tabikide bende yatamıyorum yatsamda derin uykuya dalamıyorum bende gece uykumda dönüyorum tekrar sağıma ne yapayım yatamayınca denedim doktorada anlattım dedi zorlama kendini dedi bende şimdi öyle yapıyorum şimdi baya rahatladım elimden gelse zaten yatarım soluma ama olmuyo ben yatıyorum uyandığımda bi bakmışım sağ taraftayım yine-tatlicadiarzu-

gÜnaydın tatlı annıŞler............
Bende bu sabah kendımı erkencı sanmıŞtım ama sız benden Önce gelmıŞsınız...
Bende akŞam saat 9 da yattım az Önce uyandım maŞallahım var yanııııııııı

hoş geldin canım vallahi maşallahın var o uykudan banada gönder yada benim kızım uslu olsa annesi uyucakta izinvermiyo acıkınca tekmeleri öyle bi savuruyoki gelde uyu sonrakaydirigubbakcemile3

ya kızlar bende hiçbir değişiklik olmadı hamileliğimde...
iyi mi kötü mü anlayamadım............
yani saatlerce aç kalsam umrumda değil hiç açlık hissetmiyorum bütün gün aç durabilirm gibi.............
iştahım hiç açılmadı nedense............

hoş geldin canım vallahi maşallahın var o uykudan banada gönder yada benim kızım uslu olsa annesi uyucakta izinvermiyo acıkınca tekmeleri öyle bi savuruyoki gelde uyu sonrakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3valla ya öyle uykucuyum ki kızımın tekmeleri bile beni uyandırmaya yetmiyor...
bakalım doğunca nasıl dayancam uykusuzluğa.............delikafadulden

benim son 1 haftadır öyle bi acıldıki melek anlatamam bende pek yani rahat 4 5saat aç durabiliyoken şimdi 3 saati bulmuyo bişeyler yemesem hemen tansiyon yerlerde yalan söylemiyorum günde rahat 8 dilim ekmek yiyorum doymamaya başladım ama çok şükür kilo almıyorum okadar yememe rağmen buna çok seviniyorum ben yediklerimi bi saysam şimdi şapbadak bayılırsın-tatlicadiarzu- sen bu yemeğe kilo almıyosun diye çok şükür tahlillerimde temiz çıktı kilomda doktora göre az çıktı hiç bir yasak koymayıncada insan tutamıyo kendini ama sadece akşam 7 den sonra yemeği kesiyorum gece rahat uyuyabilmem için delikafadulden

afiyet olsun yarasın prensesine...
ama sen yine de çok dikkat et tatlım..........birden alabilirsin çünkü son aylarda ..........
acıktıkça meyve atıştır..............
ben bazen hiç ekmek yemiyorum bazen yemek çeşidine göre günde 1-2 ince dilim........
arada sabahları tost yiyorum haftada 1-2.........yediğim tek ekmek o tost oluyor...
ben bu ara çok su içiyorum yalnız.........nerdeyse günde 2 lt su............ eskiden içemezdim ama bu ara susuz yaşayamıyorummma.s

su çok kilo aldıırır mı acaba ya...............
günde 2 lt su içmek..............2 kiloyu vucuduma almak demek............

bugun hava guzel olur ınsallah esımde erken gelırse oğlusuma alısverıse cıkacagız bıraz soguk ama zaten alısverıs merkezının ıcı sıcacık oluyo:lepi:

inşallah canım kilo almayım bende ondan korkuyorum tek korkum suyla aram iyi çok içiyorum bende bakalım 28 de doktora gitcem o zamna belli olur banamı yarıyo bebişemidelikafadulden

bugun hava guzel olur ınsallah esımde erken gelırse oğlusuma alısverıse cıkacagız bıraz soguk ama zaten alısverıs merkezının ıcı sıcacık oluyo:lepi:

hava çok güzel biraz esiyo okadar bizde ikea ya gitcez önceden gitmek dert oluyodu 2 vesaitte anca şimdi bizim buraya yeni hat koymuşlar ikeanın kapısına kadar gidiyo benim kızda alıştı çocukları bıraktığın yer var oyun salonu orda bakıyolar biz bırakıyoruz kızı geziyoruzkaydirigubbakcemile3 kızda çıkmak istemiyo valalhi ikide bir gidelim diyokaydirigubbakcemile3

su çok kilo aldıırır mı acaba ya...............
günde 2 lt su içmek..............2 kiloyu vucuduma almak demek............

günaydın kızlar:CüvCüv:

canım su kilo aldırırmı hiç tab tersi tok tutuyo
ben 3 öğün yiyodum bu yüzden kilo alıyomuşum
günde 5 öğün en az dedi doktor az az ama çok sık arayla
yemek gerekiyomuşcokacimcoook

bızde cok gezıcez bugun
önce bakırköy ordan fatih ordan taksim beyoğlu ama esım erken gelırse gec gelırse yarın gıdıcez artık kısıtlı zamanda gezmeyı hıc sevmem
kaydirigubbakcemile

bıde ben gezerken yoruluyorum nedense hemen karnımın altında bı baskı oluyo sankı sızde de oluyomu kızlar yoksa sadece benmı böleyımfisfisfis

haklısın canım gercı ben ılk hamılelıgımde kuş gıbıydım sankı hamıle degıl gıbıydım ama bunda cok agırlastım
yeterkı bebısım saglıklı gellsınde ben sıkıntı cekmeye razıyım

günaydın kızlara.s.
hepinize teşekkür ederim ..:1hug:.
kızım iyiymiş çok şükür 580 gr olmuş bi problemimiz yok çok şükür :Saruboceq:
demir hapı -magnezyum- fitile devammm:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…