ay bende hemen uykuy dalıyorum ama oraya buraya donmekten 100 kere uyanıyorum
bende nedense sag tarafıma yatınca daha cok rahat edıyorum sola yatmakta zorlanıyorum ama genelde sol tarafa yatmaya gayret gosterıyorum bebek ıcın daha ıyıymıs oyle duydum
gÜnaydın tatlı annİŞler............
Bende bu sabah kendİmİ erkencİ sanmıŞtım ama sİz benden Önce gelmİŞsİnİz...
Bende akŞam saat 9 da yattım az Önce uyandım maŞallahım var yanİİİİİİİİİ
hoş geldin canım vallahi maşallahın var o uykudan banada gönder yada benim kızım uslu olsa annesi uyucakta izinvermiyo acıkınca tekmeleri öyle bi savuruyoki gelde uyu sonrakaydirigubbakcemile3
ya kızlar bende hiçbir değişiklik olmadı hamileliğimde...
iyi mi kötü mü anlayamadım............
yani saatlerce aç kalsam umrumda değil hiç açlık hissetmiyorum bütün gün aç durabilirm gibi.............
iştahım hiç açılmadı nedense............
benim son 1 haftadır öyle bi acıldıki melek anlatamam bende pek yani rahat 4 5saat aç durabiliyoken şimdi 3 saati bulmuyo bişeyler yemesem hemen tansiyon yerlerde yalan söylemiyorum günde rahat 8 dilim ekmek yiyorum doymamaya başladım ama çok şükür kilo almıyorum okadar yememe rağmen buna çok seviniyorum ben yediklerimi bi saysam şimdi şapbadak bayılırsın-tatlicadiarzu- sen bu yemeğe kilo almıyosun diye çok şükür tahlillerimde temiz çıktı kilomda doktora göre az çıktı hiç bir yasak koymayıncada insan tutamıyo kendini ama sadece akşam 7 den sonra yemeği kesiyorum gece rahat uyuyabilmem için delikafadulden
afiyet olsun yarasın prensesine...
ama sen yine de çok dikkat et tatlım..........birden alabilirsin çünkü son aylarda ..........
acıktıkça meyve atıştır..............
ben bazen hiç ekmek yemiyorum bazen yemek çeşidine göre günde 1-2 ince dilim........
arada sabahları tost yiyorum haftada 1-2.........yediğim tek ekmek o tost oluyor...
ben bu ara çok su içiyorum yalnız.........nerdeyse günde 2 lt su............ eskiden içemezdim ama bu ara susuz yaşayamıyorummma.s
inşallah canım kilo almayım bende ondan korkuyorum tek korkum suyla aram iyi çok içiyorum bende bakalım 28 de doktora gitcem o zamna belli olur banamı yarıyo bebişemidelikafadulden
bugun hava guzel olur ınsallah esımde erken gelırse oğlusuma alısverıse cıkacagız bıraz soguk ama zaten alısverıs merkezının ıcı sıcacık oluyo:lepi:
su çok kilo aldıırır mı acaba ya...............
günde 2 lt su içmek..............2 kiloyu vucuduma almak demek............
hava çok güzel biraz esiyo okadar bizde ikea ya gitcez önceden gitmek dert oluyodu 2 vesaitte anca şimdi bizim buraya yeni hat koymuşlar ikeanın kapısına kadar gidiyo benim kızda alıştı çocukları bıraktığın yer var oyun salonu orda bakıyolar biz bırakıyoruz kızı geziyoruzkaydirigubbakcemile3 kızda çıkmak istemiyo valalhi ikide bir gidelim diyokaydirigubbakcemile3
bıde ben gezerken yoruluyorum nedense hemen karnımın altında bı baskı oluyo sankı sızde de oluyomu kızlar yoksa sadece benmı böleyımfisfisfis
bıde ben gezerken yoruluyorum nedense hemen karnımın altında bı baskı oluyo sankı sızde de oluyomu kızlar yoksa sadece benmı böleyımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?