bazen bende senin gibi yemeğin tadına bakayım derken yemeğin yarısını yiyorum delikafadulden helede bu aralar doymuyorumson 1 haftadır ipin ucu kaçtıkaydirigubbakcemile3
aynen canım nedense benimde bu aralar bi iştahım açıkki sorma kaydirigubbakcemile3ilk defa iştahla yemek yiyorum..önceleri yemek denmese aklıma gelmezdi ama şimdiiii çok iştahlıyım maşallah cokacimcoook
kızlar gece yatmadan bişeyler atıştırıp yatıyomusunuz :ecrin_bebek:
ben kesin süt içiyorum canım ıkı bardak onun harıcınde bişey yiyip içmiyorum..tabi kocişimin canı bişey çekip yaparsak arada yiyorum..cokacimcoook
ama her geç yiyişimde rahatsız oluyorum..o yüzden yesemde çok az yiyorum artık canım..
bende süt içip yatıyorum yada kahvaltılık gevrek yiyorum bir kase süt ile birlikte yatıyorum ama sabah karnımda acayip bi açlıkla uyanıyorum erkenden gözümü açıyorum acıktığım için
herkese günaydın bu sabah ben erkencıyım galıba sabah ezanıyla uyandım cok Acıkmısım bıseyler atıştırdım tv ızledım esımı ıse yolladım hemen damladımhihoyyyt
dılosum ya ben esımı hıc uyutmuyorum butun gece dönuyorum oda benımle dönuyo zavallı
cok susuyorum gece sureklı kalkıp bana su verıyo ben uyanıyorum televızyon ızlıyorum oda sesten uyuyamıyo
canımın ıcı sabah uykusuz uykusuz kalkıp ıse gıdıyo sabahtan aksama kadar araba kullanıyo zatı napıcam hıc bılmıyorumsenağlama
canım az zaman kaldı bi vakit ayrı yatsanız:) iyi değil ama adamcağız işe gidiyo haliyle uykusuz araba kullanmakta kötü
günaydın hanımlar iyi hafta sonları
hayatta yatamam onsuz oda bensız:asigim:
küs oldugumuz zamanlarda bıle kıyamam hemen kedi gibi gider yanına girerim :asigim:
bu sabah dedı aşkım benım hıc uyutmuyosun gunlerdır senağlama
bende dedım çınar sabah erkenden uyanıcak aglayarak ozamana hazırlık oluyo ıste fenamıkaydirigubbakcemile3
hayır dılos normalde sureklı dönuyorum hep aynı tarafa yatınca artık baskıdan dolayı agrı oluyo bende
ama aksam aç yatarsam sabah bıtkın bı sekılde uyanıyorum bıde benım oğlusum açken oynamıyo oda halsız dusuyo galıba yemek yemeye baslayınca oynuyo canım benım yaasenağlama
benimkide tam tersi canım açken iyi tekmeliyo karnı doyunca hanımefendinin heemn uykuya geçiyokaydirigubbakcemile3 kayfine düşkün olcak boğazınada ben hiç artık sağ veya sol diye yatmıyorum canım nasıl rahatsam öyle doktorda öyle dedi sen nasıl rahat hissedersen öyle yat dedi bende şimdi hiç kendimi zorlamıyorum vallahi bi kafamı koyuyorum hemen horlamaya başlıyomuşum eşimde bundan şikayetçi dün akşam tv seyrediyodu ben tam 12 de yattım bana diyo daha kafanı koydun dakkasına korultun geldi maşallah diyo bidekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?