bi anda nüfus patlaması yaşanır hastanelerde delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 canım senın sayende bi çırpıda hepimiz kurtuluruz işte fenamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım herkeze iyi akşamlar....
diloşum kaydettim tatlım sende kaydet öpüyorum
hepsı gununde saglıkla gelırler ınsallah erken gelmesın hıcbırı tam zamanında saglıkla gelsınler :Saruboceq:
kızlar ben mamamı yiyim geliyorum kaçmayın biryere kaydirigubbakcemile
kızlar ben mamamı yiyim geliyorum kaçmayın biryere kaydirigubbakcemile
kizlar ben hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim.kimi oglun olacak kimi kizin olacak diye rivayetlerde bulunuyorlar.cinsiyetini ogrenen arkadaslar bir komsum bebek sol tarafta oynuyorsa kiz,sagda oynuyorsa erkektir dedi sizde tutuyor mu?ben kuzucugumu çok merak ediyorum.
afiyet olsun canım..sağolun kızlar hallettim yeme işimi bulaşıklarıda makineye attım çok tembel oldum ben yaaa:mymeka:
kizlar ben hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim.kimi oglun olacak kimi kizin olacak diye rivayetlerde bulunuyorlar.cinsiyetini ogrenen arkadaslar bir komsum bebek sol tarafta oynuyorsa kiz,sagda oynuyorsa erkektir dedi sizde tutuyor mu?ben kuzucugumu çok merak ediyorum.
Kıslar iyi akşamlar Mart annelerine baktım hepsi nerdeyse şubatta doğurmuş yaww :)
Hadi kaçıyorum ben iyi haftasonları a.s.
bir zamanlar bende o guruptaydim.dusuk yapmasaydim bende bu ay dogum yapacaktim senağlama ama rabbim beni çok bekletmedi sukurler olsun.
afiyet olsun canım..
bende yemeğimi yaptım geldim..kocişim bugun geç gelecekmişş :1no2:
canım benim bebişim erkek..:ecrin_bebek:
benimki ilk zamanlar hep sol taraftaydı..ultrasyon resimlerinde öyleydi ve dr da o tarafta demişti.ama ilk haftalarda..belli bi büyüklüğe gelince rahmin tam ortasına geliyorlarmış zaten..belki ılk başlarda öyle bi ayrım yapılırsa yapılır..ama sanmıyorum öyle bişey olduğunu..şimdi ben bebişimi her yönde hissediyorum..
en iyisi dr.öğrenmen canım..inş en kısa sürede öğrenirsin..
bu arada ne sabır varmış canım sende de bu saate kadar iyi beklemişsin :1hug:
bir zamanlar bende o guruptaydim.dusuk yapmasaydim bende bu ay dogum yapacaktim senağlama ama rabbim beni çok bekletmedi sukurler olsun.
afiyet olsun canım sende aç bekleme madem kociş geç gelcekmiş bebişin acıkır:ecrin_bebek:
oy kıyamam ben ona aç bırakırmıyım hiççç :asigim:
yemeğin tadına baktım koca bi tabakla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım sende aç bekleme madem kociş geç gelcekmiş bebişin acıkır:ecrin_bebek:
oy kıyamam ben ona aç bırakırmıyım hiççç :asigim:
yemeğin tadına baktım koca bi tabakla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bazen bende senin gibi yemeğin tadına bakayım derken yemeğin yarısını yiyorum delikafadulden helede bu aralar doymuyorumson 1 haftadır ipin ucu kaçtıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?