2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BEND KAFAMA GÖRE TAKILIYOM CANIM NE İSTERSE YİYİOM SONRA PİŞMAN OLUYOM ÜZÜLÜYOM ŞİŞTİM DİYE .. SONRA YİNE UNUTUYOM SONRA YİNE YİYOM YİYOM YİYOM YANİ cokacimcoook sırnaşık şey

kızlar hepinize teker teker tşk ederim
bende sadece göbüşten aldım
vee çok büyüdü göbüşüm gerçekten de

melekcim nazar değmesin sana da çok güzel çıkmış .seninki kibar çok büyük değil :roflol:
seninde sıf göbiş var

BEND KAFAMA GÖRE TAKILIYOM CANIM NE İSTERSE YİYİOM SONRA PİŞMAN OLUYOM ÜZÜLÜYOM ŞİŞTİM DİYE .. SONRA YİNE UNUTUYOM SONRA YİNE YİYOM YİYOM YİYOM YANİ cokacimcoook sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ayyy canım ya çok tatlısın ye gitsin tatlım boşver canın çekiyorsa ye........
bende çok canım çekerse yiyorum....
ama malesef kiii canım pek bişeyler çekmiyor....cokacimcoook
hepimiz yaramazlar gelince incecik kalacağız yine bunlar gelip geçici kilolar dert değil sağlık olsun:lepi:

melekcim nazar değmesin sana da çok güzel çıkmış .seninki kibar çok büyük değil :roflol:
seninde sıf göbiş var

Şenizteşekkürler ttaatlım..........
aslında biranönce büğüsün herkez hamiş olduğumu anlasın istiyorum............
bekliyoruz bakalım büğüyecek elbettt:CüvCüv:
yine de çok küçük değil ama dimi baya belli........
gerçi 6 aya göre biraz küçük ama ne bileyim ya:uhm:

günaydfın tatlı anni,şler ve dünyanın en güzel varlıkları bebekleri
ilsu beyaz melek maşallah göbüşlerinize beyaz melek bende canım biran önce büyüse diyorum karnım iç karnım genişmiş heralde zten göbeğim vardı şimdi çok az belli dfün misafirler hiç belli değil hamile olduğun diyorlar gerçi benim boytumda çok uzun bizim heralde bir ay sonra tam olarak belli olacak
ilsu maşallah senin göbüş yerinde senin avatardaki o kızı yerim ben yaaaaa gözlerinin güzelliği mahvediyo beni benim gözlerim yeşil eşiminkide mavi inş gözleri renkli olur kızımın çok hoşuma giiyor

günaydınnnnnnnnn :teytey::teytey:
maşallah yine erkencisiniz Şeniz
bende kahvemi aldım geldimm
tam dışarı çıkılacak bi gün ama kocişim çalışıyoooooo :1no2::1no2:

günaydın kızlara.s.
hepinize teşekkür ederim ..:1hug:.
kızım iyiymiş çok şükür 580 gr olmuş bi problemimiz yok çok şükür :Saruboceq:
demir hapı -magnezyum- fitile devammm:1shok:
gözün aydın canım..maşallah prensesine :asigim:
inş hep böyle güzel haberlerle gelirsin canımm:1hug:

burada tam yaz havası var
güneş yakıyorrr 2 gündür.......
ah adana..yaz gitmezki kış gelsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım şimdi cekindim ev halim:)))

maşallah kızlar ıkınızde çok tatlı çıkmışsınız..Şeniz
kocabi maşallah

teşekkür ederiz teyzeleri hepinize....:1hug:
inşallah hepimiz doğuma kadar problemsiz tadını çıkara çıkara geçiririz bu dönemi,, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza.....

Ben Çıkıyorum Şımdı kızlar hava gÜzelll gezelım haftasonu bol bol hafta ıÇı Çok sıkılıyorum ÇÜnkÜÜÜ
ıyı haftasonları

günaydın everybody hihoyyyt

bugün öğleden sonra yine kontrolümüz var bizim , başka bir dr. bakıcak oğluşuma ..
haftaya cuma da detaylı için gidiyoruz İst.a ve oradaki dr.umuzla görüşücez yeniden ..
inşallah güzel haberlerle döner tüm kontrole giden koca göbüşlü anneler kaydirigubbakcemile2

çgulistan hangi dagda kurt öldü , nerelerdeydin uzuuuuun zamandır sen bakiiiim klava:

göbekler süper yine
ilsu seninkini ilk defa görüyoruz galiba , çok şirinnnnnnnnn

melkcim bende sizleri özledim hakikatten giremiyorum muhabbete aslında sayfa hep açık ama başında değilim gelen giden kayınvalidem alt katta ona iniyorum anca gece yazılanları okuyorum tabii kimse kalmıyor o zamanda

kızlar herkese güzel muhabbetler diliyorum ben anca akşam geç saatte gelirim kimse bulursam tabi muhabbete:)hava güzel tadını çıkarmak gerek şurda 3 ay daha gezcez sonra bi zaman evdeyiz zati:) öpüyorum hepinizi...

günaydın star dustcanım iyi haberlerini bekliyoruz oğluşun turp gibi çıkacak detaylıdanda inş rabbim bize bu mucizeleri verdi sağlam verdi hiç merak etme canım ben arttık epeyce rahatladım fazla stres yapmıyorum ama bazen erken doğum stresim oluyor allah korusun zamanında gelsin yavrucuklarımız

görusuruz dılosum bende esımı beklıyorrum saat 2 de evde olcakmıs zaten bende ozamana kadar hazır olur cıkarım ay hava cok guzellllllllllllllllldelikafadulden

güle güle dilaracım gez bol bol bende biraz sonra güne gideceğim hazırlandım eşimi bekliyorum
haklısın şurda 3 ay gezeceğiz bende yazı düşünüyorum herkez denize giderken o sıcaklşarda ben evde bebişimi büyüteceğim ama olsun 11 sene girdimde ne oldu bu senede girmem ölmem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…