2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar akşam evde bulunan tansiyon aletinin anestophonuyla bebeğimin kalp atışlarını dinledim karnımdan..ondan sonra biraz rahatladım ama yinede çok korkuyorum
artık alet elimden düşmez hep dinlerim bebeğin kalp atışını evde..

beyaz melekcim dün aynısı bana oldu.
ağrdı karnım cok kalcalarıma vurdu hatta
göbeğimin olduğu yere elleyince özellikle nasıl acıdı .bende dün iş yapmıştım ne yapayım ev çok kirlenmişti üstünden aldım biras .
sanirim bebek büyüdüğü için rahmimiz kasılıyor ben öyle düşündüm

sağolun kızlar hayırlısı olur inşallah.allahım ne çok bağlandık kızlar dimi bebişlere.daha 5-6-7 haftadır bizimleler ama tüm hayatımız şimdiden onların üzerine kuruldu.ona bişey olacak diye ölesiye korkuyorum...

evet ilsu bende şaşırdım...
Evet dinleniyo alın gerçekten.zaten sağlık ocaklarında ultrason yok hep o aletle dinliyorlarmış....
Deneyin bak

melekcim dikkat et kendine, iş bitmez canım, yorma kendini, ben bir toz alıyorum gidip sırtüstü yatıyorum biraz, sonra evi süpürüyorum sonra biraz daha yatıyorum, mutfak için de öğle biraz yapıp biraz dinleniyorum, tavsiye ederim iyi oluyor, aman aman ilk 3 ay çok önemli ne olur yormayın kendinizi de bebişi de....

dene canım beyaz melek duymuş
hatta sağlık ocaklarında onunla dinliyolarmuş
benimde dedemlerde var :)

evet kızlar hani şu eski tip tansiyon aletlerinin dinleme cihazı..gerçekten pıt pıt duyuluyor.o kadar güzelki.bi deneyin bak.

bidahaki randevum pazar günü kızlar...
Pazara kadar canım burnumda gezerim sanırım.çünkü çok tedirdinim bu kasık ve bel ağrımdan.gerçi lekelenme veya kanamam yok çok şükür ama içim de bir sıkıntı var.

evet kızlar mutlak alın dinleyin bebişleri ben elimden düşürmüyorum.pıt ğıt atışını duyunca rahatlıyorum

bademcim gözün aydın canım, inşallah bir kız bir erkek olur. çok özendim sana şimdi, maaşallah, allah nazarlardan esirgesin seni ve bebişlerini.

beyazmelek benimde hamileliğimde kasık ve bel ağrı çok olmuştu korkma canım hamileliğinin tadını çıkart

bademcim gözün aydın ne güzel biz bi taneyle uğraşırken sen ikisiyle oda ayrı bi güzel duygu allah bebişlerini sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin sana ve hepimize ne güzel yaa ikiz bi kız bi erkek olur inşallah çok tatlı olurlar yaa yerim ben onları...:icecream:

beyaz melek bel ağrısı olacak normaldir ama işlerden biraz uzak dur şu zor dönemleri atlatana kadar ben evden bile dışarı çıkmıyorum deyebilirim sadece eve yakın markete kadar ihtiyacımı alıyorum lekelenmelerim durmuştu şu 5 gündür dün akşamdan beri yine geliyo ne yapcağımı şaşırdım ilacım bitmişti progestan alayım eczaneden yine devam edeyim bide şu kalp atışarını dinlediğin kulaklıktan kayınvaldemde var bugün çıkayımda alayım onun bahanesine hava almış olurum:)

Sağol dilaracım.biraz hafifledi gibi ama....
Bayram boyu çok önemli bir iki ziyaret haricinde evde yatıp dinlencem zaten...
Bundan sonra temizlik falan yok.hiçbişey bebeğimden önemli değil.
Dinle tabi dilara bak nasıl duyacaksın küçücük kalbin pıt pıt seslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…