anladım canım.masalllah,, ınsallah bende o duyguyu yasarım.
gecen hafta bebek 4 haftalık gozukuyor demıstın de o yuzden sordum.sanırım vajınal bakınca daha ıyı gozukuyor.
Selam kızlar nasılsınız....,
dün bebişime gittim gözlerime inanamadım geçen hafta minicik olan kesesi şimdi kocamannn olmuştu şok oldum.içinde pirinç tanesi kadar bebişimi de gördüm.....
Yolk kesesi de olmuş dedi doktorum onu da gösterdi teyzoşları...
Veeeeeeeeeee orda minicik yanıp sönen bir noktavardı o nokta meleğimin atan kalbiydi....gözlerime inanamadım meleyimin kalbi atıyordu onu gördüm..karanlığın içinde bir ışıktı yanıp sönen...
Allahıma çok şükür....
Haftaya pazar günü gene gidip meleğime bakacağız...bakalım nasıl gelişecek 1 haftada....
çok mutluyum canlarım darısı hepinize
Herkese iyi pazarlar..:1hug:
Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
Kalp atışlarını duyduk..
Evet canım,çok belirgin değillerdi ama minnacık bir şekilleri vardı..hihoyyyt Gelişimleri haftasıyla uyumluymuş ancak kalplari yavaş atıyormuş meleklerimin..birinin 114 birinin112..:çok üzgünüm: doktor progesteronu arttırmamız lazım dedi...Günde 2 iğne 2 jel kullanıcam bir dahaki kontrole dek...gozun aydın olsun canım..tebrıkler..Şeniz
pekı bebeklerını gorebıldınmı?
Sağol canım,ben de seni tebrik ederim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..[color="ındigo"]badem hayırlısı olsun çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin maşallah.
Inşallah biri kız biri erkek olur..[/color]
canım oyle dusunme herkesın durumu aynı olacak dıye bırsey yok.......bu ıs kader kısmet ınan......nasıbınse her durumda bebıs gayet saglıklı bır bıcımde geliyor ınanıyorum kı senınde oyle olacak ... carsamba gunu bızlere hayırlı haberler vereceksın ınsallah...:Saruboceq::1hug:canım senınkı 6+3 ken 10 mm mı cıktı kese boyu.
benım kese boyu 13.6 mm cıktı ama doktorum bana ultrasonda 5+2 gozukuyorsun demıstı.
ben fena sayılmam bıraz kasık agrılarım var.forumdan bıraz arastırma yaptım.cok moralım bozuldu.keske arastırmasaydım.
bırkac kısınınde gebelık haftası 2 hafta gerıden gelmıs ve dusukle sonlanmıs.cok korkuyorum cok tedırgınım.senağlama
carsambaya kadar nasıl beklıcem bılmıyorumsenağlama
Selam kızlar nasılsınız....,
dün bebişime gittim gözlerime inanamadım geçen hafta minicik olan kesesi şimdi kocamannn olmuştu şok oldum.içinde pirinç tanesi kadar bebişimi de gördüm.....
Yolk kesesi de olmuş dedi doktorum onu da gösterdi teyzoşları...
Veeeeeeeeeee orda minicik yanıp sönen bir noktavardı o nokta meleğimin atan kalbiydi....gözlerime inanamadım meleyimin kalbi atıyordu onu gördüm..karanlığın içinde bir ışıktı yanıp sönen...
Allahıma çok şükür....
Haftaya pazar günü gene gidip meleğime bakacağız...bakalım nasıl gelişecek 1 haftada....
çok mutluyum canlarım darısı hepinize
Herkese iyi pazarlar..:1hug:
Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
Kalp atışlarını duyduk..
Merhaba,
Ben de 9 hafta 4 günlük hamileyim. Tam aşılama, tüp bebek yapmaya karar verdiğimizde hamile olduğumu ertesi gün de düşük tehdidi olduğunu öğrendim. 2 kez kanamam olduğundan düşürdüm diye hastaneye gittim. Çok şükür bir sorun yok şimdilik ama tedirginim. Hiç aranızda bu tip sorun yaşayan oldu mu?
Aynen benim de lekelenmeye çevirdi. Progestan zaten kullanıyordum şimdi günde 3 taneye çıkardım. Sabırsızlıkla 12 haftanın bitmesini bekliyorum. İnşallah bir daha o anları yaşamayız. Sen kaç haftalık hamilesin?
İnşalllahhhh. 3 aydan sonra progestanı kesecekmişiz. Çook korkuyorum. Doktor 3 aydan sonra kullanmanın bir anlamı yok zaten diyor. Hakkımızda hayırlısı artık. Sende mide bulantısı var mı Dilara? Bir de karnında belirginleşme başladı mı?
Benim sürekli midem bulanıyor. Yaklaşık 6. haftadayken başladı. Karnım hep aç. Yemek yedikten 45 dk. sonra yine acıkıyorum. Ben de kendi yemeklerimi yiyemiyorum. Hatta her yemeği de yiyemiyorum. Bu yüzden 1 kilo vermişim. İlk 3 ay iştahsızlık normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?