2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

anladım canım.masalllah,, ınsallah bende o duyguyu yasarım.
gecen hafta bebek 4 haftalık gozukuyor demıstın de o yuzden sordum.sanırım vajınal bakınca daha ıyı gozukuyor.

EVET BİTANEM GEÇEN HAFTA 4+4 GÖRÜNDÜ KARINDAN ULTRASONDA...,.
BU HAFTA VAJİNAL BAKILDI.DAHA NETTİ.
ZATEN DOKTORUM 1 MM YALNIŞ ÖLÇÜLSE 1 HAFTA GERİ GÖSTERİR DEMİŞTİ...
ÇOK KÜÇÜKKEN 4-5 HAFTALIKKEN ÇOK DOĞRU ÖLÇÜM YAPILAMIYOR DEDİ.:asigim:

[color="ındigo"]badem hayırlısı olsun çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin maşallah.
Inşallah biri kız biri erkek olur..[/color]

ben çıkıyorun kızlar biraz uzanacağım.kendinize iyi bakın..
Hepinizi öpüyorum.sağlıkla kalın...
Bebişlerin kalbi pıtır pıtır atsın inşallah...

Herkese iyi pazarlar..:1hug:

Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
Kalp atışlarını duyduk..

ikiniz için de çok çok sevindim arkadaşlar :dance::dance:

allah sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq::asigim:

gozun aydın olsun canım..tebrıkler..Şeniz
pekı bebeklerını gorebıldınmı?
Evet canım,çok belirgin değillerdi ama minnacık bir şekilleri vardı..hihoyyyt Gelişimleri haftasıyla uyumluymuş ancak kalplari yavaş atıyormuş meleklerimin..birinin 114 birinin112..:çok üzgünüm: doktor progesteronu arttırmamız lazım dedi...Günde 2 iğne 2 jel kullanıcam bir dahaki kontrole dek...
[color="ındigo"]badem hayırlısı olsun çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin maşallah.
Inşallah biri kız biri erkek olur..[/color]
Sağol canım,ben de seni tebrik ederim.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

canım oyle dusunme herkesın durumu aynı olacak dıye bırsey yok.......bu ıs kader kısmet ınan......nasıbınse her durumda bebıs gayet saglıklı bır bıcımde geliyor ınanıyorum kı senınde oyle olacak ... carsamba gunu bızlere hayırlı haberler vereceksın ınsallah...:Saruboceq::1hug:

Herkese iyi pazarlar..:1hug:

Bu sabah doktora gittik..Benim mucizeler ikizmiş....:asigim::hooray:
Kalp atışlarını duyduk..

beyaz melek,badem ALLAH tamamına erdırsın canlar.........darısı hepımızın basına olsun.ayyyyy bu haberler cok heyecanlandırıyor benı.........hepımız hayırlısıyla meleklerımızı kucaklarız ınsallah..........:CüvCüv::Saruboceq:Şeniz

Merhaba,
Ben de 9 hafta 4 günlük hamileyim. Tam aşılama, tüp bebek yapmaya karar verdiğimizde hamile olduğumu ertesi gün de düşük tehdidi olduğunu öğrendim. 2 kez kanamam olduğundan düşürdüm diye hastaneye gittim. Çok şükür bir sorun yok şimdilik ama tedirginim. Hiç aranızda bu tip sorun yaşayan oldu mu?

kızlar vaginal bakılınca çok daha net ve tam boyutu görünüyor. karından yapılan ölçümlerde 1-2 mm oynama olabiliyor.

aramıza hoş geldin bendede kanama olmuştu sonra lekelenmeye çevirdi progestan hap kullandım şimdi iyiyim çok şükür inşalah bir daha yaşamayız yerimseniben

Aynen benim de lekelenmeye çevirdi. Progestan zaten kullanıyordum şimdi günde 3 taneye çıkardım. Sabırsızlıkla 12 haftanın bitmesini bekliyorum. İnşallah bir daha o anları yaşamayız. Sen kaç haftalık hamilesin?

bende 9+1 haftalığım aramızda 3 gün var benim lekelenmelerim 15 gün devam etti ve çok stresli geçti benim için çok zordu heran bişey olacakmış gibi alalhım bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

İnşalllahhhh. 3 aydan sonra progestanı kesecekmişiz. Çook korkuyorum. Doktor 3 aydan sonra kullanmanın bir anlamı yok zaten diyor. Hakkımızda hayırlısı artık. Sende mide bulantısı var mı Dilara? Bir de karnında belirginleşme başladı mı?

benim miyde bulantı bi ara çok oldu halsizlik baş dönmesi çok kısa sürdü 4 gün kadar ama baya bi şiddetliydi yataktan kalkamadım şuan iyiyim ama çabuk acıkıyorumda bi sorun var kendi yaptığımı yemek istemiyorum neden böyle oldum anlamadım açım ama yiyemiyorum(sendede bu varmı birde ben 1 kilo aldım şimdiden way halime :)CADIARZU

Benim sürekli midem bulanıyor. Yaklaşık 6. haftadayken başladı. Karnım hep aç. Yemek yedikten 45 dk. sonra yine acıkıyorum. Ben de kendi yemeklerimi yiyemiyorum. Hatta her yemeği de yiyemiyorum. Bu yüzden 1 kilo vermişim. İlk 3 ay iştahsızlık normalmiş.

tebrık ederım bademcım gozun aydın ınsallah saglıkla gelır bebışler
ben hala ıstanbuldayım kızlar 1 ay ıcerısınde tasınıcam ınsallah suan annemın yanındayız
salı gunu kontrolum var bakalım bebişim ne kadar buyumus

benim içimi bir tek ekmek ve tuzlu gıdalar bastırıyo şekerli tatlı yediğim zaman daha çok miydem fena oluyo herhalde bende ekmekten kilo almış olacağım zaten göbişim vardı biraz şimdi tam oldu:)sırnaşık şey

Olsun 1 kilodan bişey olmaz. Daha önümüzde uzun zaman var. Şu kritik dönemleri atlatınca yürüyüşlere başlarsın. Hamur işlerinden uzak durursun dengelersin.
Konusu açılmışken benim yine karnım acıktı. Kendine ve bebişine iyi bak. Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…