2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyazmelek ve badem çok güzel haberler vermişsiniz .hayırlı olsun.darısı başıma .bu arada benimde bir kızım var 6 yaşında benimde ikinci gelecek inşallah.

Badem tebrikler iki bebek harika beyaz melek maşallah senin prinç tanesine sakaleynmaster önce soruyım bu nasıl bir isim nerden buldun benimde kızım var şu ana kadar hep kız anneleri ikinciye hamile benn erkek gibi hissediyorum ama tabi bilemem sende kız veya erkek hissedebiliyormusun ben rüyamdada gördüm erkekti kızımıda görmüştüm hemde şimdiki halini gerçekten çook benziyor rüyamdaki kıza üstelik bana ultrasonda erkek demişlerdi süpriz yaptı kızım

beyaz melek ve badem gozunuz aydın arkadaslar ıkınızide kutluyorum :))masallah..
Allah hepimize meleklerımızı saglıkla bır sekılde kucagımıza almayıda nasıp etsın..

nbr kızlar öncelikle teprik ederim ikiz annesini Allahım hepimizede kucagımıza almayı nasip etsin.ben dün gittim dr.a cok sükür Allahıma kalp atıslarını duydum ilk gittigimde cok kücük bi beyazlık olarak gözüküyordu buseferkinde 7.haftamda olmama ragmen daha belirgindi.ama hala kanama olan bi alan var dikkat etmelisin dedi progestan a devam etmeliymisim ve tabii dinlenmeyede.bu arada benimde ilk bebegim erkek 4 bucuk yasında bu ikinci olucak ALLAH nasip ederse.

günaydınalr
tebrikler badem
maşllah maşllah 41 kere
ikiz annesi.
allahım sağlık verisn bebeklerine,
sana hepinize sağlık verisn mutluluk ile hayır ile kucağına alırısn inşallah.
beyaz melek sende duymuşsun kalbini maşallah.
allahbütün hamişlerimize isteidği mululuğu yaşatsın.
kızlar ben imid çıkıyorum.
kendize ve bebeklerinize iyi bakın.
hoşçakalın güzel anneler

günaydın kızlar, bebişleriyle tanışan ve kalp atışlarını duyan herkesi tebrik ediyorum, ben de yarın gidicem inşallah,

bu arada benim eşim iyice kendini kaptırdı, parfüm sıktırmıyor, krem bile sürdürmüyor bana, neymiş zararlıymış, kimyasallar varmış içinde, onun bu hali çok mutlu ediyor beni, Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla ve hayırla kavuşmamızı nasip etsin.

İyi haftalar güzel anneler hepinize...
Beyaz ve Badem dün güzel haberlerle döndüler darısı basımıza:)

kızlar dün biraz temizlik yaptım gerçi öyle ağır bişey yapmadım.biraz ütü falan yaptım giyinme dolabımı düzenledim.
Akşam işlerim bitip koltuğa uzandım ve sol kasığıma çok kötü bir sancı girdi.bu kasık sancım belime ve bacağıma dağıldı...karnımın sol tarafı da çok ağrıyor.
Akşam daha kötüydüm eşim doktora gidelim diye tutturdu.ben daha yeni doktordan gelmiştim tekrar gitmek istemedim.
Bu günde akşamki kadar şiddetli olmasada sol karnım ,kasığım çok ağrıyor...
Karnıma hafifçe dokunamıyorum ağrıdan....
Inşallah kötü bişey değildir.çok korkuyorum ve çok endişelendim kızlar
fikri olan varmı

CANIM ÇOK SAĞOL.. İLACI KULLANMADIM.. AMA BU SABAH KUSTUM . :)) BULANTI NE KELİME KUSMAYLA BAŞLADIK 7.HAFTAYA.. BENCE HER HAFTA YENİ BİE ŞEY İLE KARŞILAŞCAĞIZ... TAHMİN EDERSİNKİ BELİRTİLERİN OLUPTA BİRDEN KESİLMESİ ENDİŞE VERİCİ...

BİR ARKADŞ ÖLE OLMUŞ BELİRTİLERİ KESİLMİŞ VE DR. GİDİNCE MEĞER BEBEĞİN KALBİ DURMUŞ .. ALLAHIM KORUSUN..

BU SABAH KUSTUM YA DÜNYALAR BENİM OLDU....

ALLAHIM MELEKLERİMİZİ KORUSUN... KANIMI CANIMI EMEMEBİLİR ÖMRÜM BENİM..

günaydın beyaz melek çok iş yapınca ağrılar oluyor korkmaya gerek yok sanırım ama sen yinede çok sürerse doktoruna sor cnm

CANIM YORULUNCA İNSAN OLUYOR BÖLE AĞRILAR. BENİMDE GEÇEN MARKETE PAZARA GİTTİM AYAKTA KALDIM YORULDUM VE AĞRI GİRDİ KASIKLARIMA SANKİ KARNIM AŞAĞI DÜŞECEK GİBİYDİ .. DİNLENİNCE AZAR AZAR HAFİFLEDİ... RAHİMDE BÜYÜYOR ONDAN AĞRILAR CANIM .. AMA YORULMAMK GEREK... DİKKATLİ OL CANIM BENİM..:CüvCüv:

kendini yorduğun için olabilir.ç
bedne biraz temizlik yapınca kasığımda ağrı oldu.
hemen sırt üstü yattım.
sonra kalktım öyle temzilğe devam ettim.arada ağrı geldikçe de dinlendim.
sen bir doktorunu ara canım.o telefonda bile anlyacaktır zaten seni yakından tanıyor,eminim önemsiz bir şeydir.dinlenme ile geçer ama sen ara sor ki için rahat etsin.

Badem canım ya ikizlerin olucakmışş çok sevindim tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin...

Beyaz melek tatlım duymuşsun kalp atışını maşallah suphanallah....
Sevgiyle sonsuza dek çarpsın meleğinin kalbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…