2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

test sonuçlarını göstermek için dr a gittim .neyse kalp atışlarına bakalım dedim daha görünmez 2 hafta sonra gel dedi .okadarda ısrar ettim bakalım diye .6+1 'im görünürdü dimi ?

ASLINDA GÖRÜNÜRDÜ TATLIM..AMA NAPALIM BAKMAMIŞ İŞTE BİRAZ UYUS GALİBA DOKTORUN..(KIZMA AMA)BEN OLSAM ÇOK KIZARDIM DOKTORA ...:jeyyar:

Ah canım içimden neler saydım calışıyorum zaten ikide bir izin alamam ki...ben bu haftasonuna dğoru baska bir dr gidip kalp dinlicem içim rahat etsin .ona görede hepatit toxoplasma falan ypatırırım .kalp duymadan o testleri yaptırmak istemiyorum.

canımm çok teşekkürler
sonunda oldu. ben de sat ı 6 gün önde yazdım öyle çıktı doğru tarihh ohh be buradan takip edicem sonunda. :) umarım tekrar silinmez

Herkese merhaba,
Sabah yazdıklarınızı merakla okudum. Tansiyon aleti siparişi verdim valla. Çok merak ettim. Ben de kalp atışlarını duymak istiyorum. Ekranda görmek yetmiyor.
Badem bu arada seni tebrik ederim. İkiz olması gerçekten çok güzel. Bu da mucizevi bir olay.
Dilara'cım dün konuştuk bişey yoktu. Akşam yine mi lekelenmen olduğunu yazmışsın. Kendimi kötü hissettim. Keşke hiç açmasaydım konuyu.

güzel temmuz anneleri hepinize hayırlı hamilelilk diliyorum allahım hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim çok sevdiğim 3 arkadaşım da temmuz annesi ilsu özgül ve galiba neşe neşe den çok emin değil o ağustos annesi de olabilir hepinizi heyecanını paylaşıyorum inanın
ilsu özgül ve neşe siz bu çok dan hakettiniz güzell annişlerim benim çok çok öpüyorum sizi aman çok iyi bakın meleklerinize kalbim ve dualarım temmuz anneleriyle

midem bulanmaya başladı ne güzel olmayacak sanmıştım ya
allahtan pek yemek yemiyorum hiç iştahım yok.yersem daha kötü bulanıyor çünkü

Canım benim seni burada görmk ne güzel .desteklerini hiç eksik etmedin zaten bizden .inş sende ağustos annesi olacaksın çok umutluyum ve heyecanla bekliyorum bitanem.

Çok mu bulanıyor? Eğer sadece bulantı yüzünden kötü hissediyorsan bunlarında geçeceğini düşün. Benimki de yaklaşık senin kadar. Bu hafta azalması gerekirken daha çok arttı. Artık en azından bebeğimin sağlığı yerinde diyerek kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.

Eğer hiçbirşey yiyemeyecek kadar kötü olursan doktorunu ara canım. Sana ilaç verecektir. Bana 2 kez medpamid'in iğnesini yaptılar. İştahım, gözüm açılmıştı. Biraz yakıyor ama rahatlıyorsun. Hapı da var.

benim sabah yine bulantım vardı ama gündüzleri de olurken bugün daha rahat geçti, bakalım yarın sabah ne olacak? bu arada yarın sabah doktora gidiyorum inşallah bebeğimi görürüm, kalp atışlarını duyarım, gelince de sizinle çığlık çığlığa paylaşırım....

İçini rahat tut canım. İyi düşün herzaman kötü düşünceleri kafana gelir gelmez yok et. Yarın bebişin yaklaşık 1 cm olacak.:teytey:

Yok hayır ilsu kusmadım ama bulanıyo hem midem bomboş ki ne kusçam...
Kasığım çok ağrıyor yalnız.akşamdan beri geçmedi.şimdi dayanamayıp doktorumu aradım.o da gel bakalım içimiz rahat etsin dedi..
Akşama gidip bakçaz iş çıkışı...umarım kötü bişey yoktur

canım mide yanmam ve sancım var bişey yiyincede bulantı ortaya çıkıyor iyice halsizleştim sürekli yatıyorum

mide problemleri oluyor bendede başladı çubukkraker atıştırmak iyi geliyor birde az ve sık yemek evelki hamileliğimde daha kötüydü ağzım paslı gibiydi bu öyle değil leblebi ve çubuk kraker kurtarmıştı beni o zaman nane şekeri de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…