test sonuçlarını göstermek için dr a gittim .neyse kalp atışlarına bakalım dedim daha görünmez 2 hafta sonra gel dedi .okadarda ısrar ettim bakalım diye .6+1 'im görünürdü dimi ?
Kusanlar tuzlu kreker yesin arkadaşlar. Bir de yatmak işe yarıyor. Ben ne zaman ayağa kalkıp biraz dolaşsam midem daha çok bulanıyor.
kızlar çok mutluyum bebişimi gördüm:) resmen 2 hafta içinde gözüme baya bi büyümüş geldi ay gördüm ya içim rahatladı duramadım ilacımı almaya gittim gitmişkende dayanamayıp hastaneye gittim başka bi doktora sorunlarımı anlattım ve olabilir dedi hiç endişe etme pembe ve kırmızıya yakın bi kanama görmediğin sürece hiç telaşlanma dedi kesendede kanama kaybolmbuş dedi arada kahverengi lekelerin olabilir bunlar sorun değil ama dikkat et dedi bebişin kalbi atıyodu çok şükür kendisinide görünce çok şaşırdım 2,73 santim olmuş :) çok şekerdi yaa resmine bakıp bakıp öpüyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar çok mutluyum bebişimi gördüm:) resmen 2 hafta içinde gözüme baya bi büyümüş geldi ay gördüm ya içim rahatladı duramadım ilacımı almaya gittim gitmişkende dayanamayıp hastaneye gittim başka bi doktora sorunlarımı anlattım ve olabilir dedi hiç endişe etme pembe ve kırmızıya yakın bi kanama görmediğin sürece hiç telaşlanma dedi kesendede kanama kaybolmbuş dedi arada kahverengi lekelerin olabilir bunlar sorun değil ama dikkat et dedi bebişin kalbi atıyodu çok şükür kendisinide görünce çok şaşırdım 2,73 santim olmuş :) çok şekerdi yaa resmine bakıp bakıp öpüyorumkaydirigubbakcemile3[/QU
canim doktorun dedigi gibi sen yinede dikkat et.
bebislerimiz cok cabuk buyuyo:ecrin_bebek:
bademcim bakmadı işte inatla görnümez diyp ,demekki bakılsa görünürdü geç döllenmede değil çünkü benimkisi .
KIZLAR LÜTFEN TEST SONUÇLARIMA BAKIN
Anti CMV ıgG 124.72 pozitif
Anti Rubella ıgG 113.98 pozitif
Anti HAV ıgG 3.00 negatif
daha bir sürü var ama bunlar nedense beni korkuttu, fikri olan var mı? bu testlerden yaptırdınız mı? acil cevap bekliyorum
İnşallah herşey yolundadır,yorma kendini fazla:teselli: :1hug:Içimde bir sıkıntı var.bakalım ne dicek doktorum.inşallah kötü bişey yoktur.
Bidaha da hayatta temizlik falan yok
Canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar çok mutluyum bebişimi gördüm:) resmen 2 hafta içinde gözüme baya bi büyümüş geldi ay gördüm ya içim rahatladı duramadım ilacımı almaya gittim gitmişkende dayanamayıp hastaneye gittim başka bi doktora sorunlarımı anlattım ve olabilir dedi hiç endişe etme pembe ve kırmızıya yakın bi kanama görmediğin sürece hiç telaşlanma dedi kesendede kanama kaybolmbuş dedi arada kahverengi lekelerin olabilir bunlar sorun değil ama dikkat et dedi bebişin kalbi atıyodu çok şükür kendisinide görünce çok şaşırdım 2,73 santim olmuş :) çok şekerdi yaa resmine bakıp bakıp öpüyorumkaydirigubbakcemile3
Pıtpıtları duymak çok güzel insan inanamıyor de mi:asigim:kızlar merhaba
ikizlerimin kalp atışlarını şükürler olsun bugün duydum çok güzeldi muhteşem birşeydi
allahıma şükürler olsun
sağolun kızlar ya iyi ki gitttim başka bi doktora kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı beni tedirgin etti kanamalarımı bile bile beni 1 ay sonraya çağırdı biraz beni üzmüştü bi dahaki muaynem aralığın 20 de gidicem kızlar allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin herşeyin başı sağlık...
Dilara çoookkk sevindim. Gözün aydın.
canım bende değerler farklı yazıyor
RUBELLA ıgG,,,,,,,,,,,,,,,,,500,0,,,,,,,,,,,,NORMALİ........0,17-500
ANTI HIV........................0,310.............NORMALİ.......0-1
diğer yazdığın testleri kağıtta göremedim ben.. ama normali vardır karşısında karşılaştır iyice.. dr ne dedi peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?