2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İLSU cuğum benim dün 6 + 2 ydi ve iki bebeğimin de kalp atışı duyuldu vajinal ultrasonla..
Bu arada bende hala mide bulantısı falan yok..Belki daha sonraki haftalarda başlar kimbilir..Ya da benim kuzucuklar şimdilik çok uslu teyzeleri...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

test sonuçlarını göstermek için dr a gittim .neyse kalp atışlarına bakalım dedim daha görünmez 2 hafta sonra gel dedi .okadarda ısrar ettim bakalım diye .6+1 'im görünürdü dimi ?

Allah herkese yardım etsin arkadaşlar. Hamileyken çalışmak çok zor. Kilo verseniz de moralinizi bozmayın. İlk 3 ay yemek yemenin bebeğe çok etkisi yokmuş.

kızlar çok mutluyum bebişimi gördüm:) resmen 2 hafta içinde gözüme baya bi büyümüş geldi ay gördüm ya içim rahatladı duramadım ilacımı almaya gittim gitmişkende dayanamayıp hastaneye gittim başka bi doktora sorunlarımı anlattım ve olabilir dedi hiç endişe etme pembe ve kırmızıya yakın bi kanama görmediğin sürece hiç telaşlanma dedi kesendede kanama kaybolmbuş dedi arada kahverengi lekelerin olabilir bunlar sorun değil ama dikkat et dedi bebişin kalbi atıyodu çok şükür kendisinide görünce çok şaşırdım 2,73 santim olmuş :) çok şekerdi yaa resmine bakıp bakıp öpüyorumkaydirigubbakcemile3

bademcim bakmadı işte inatla görnümez diyp ,demekki bakılsa görünürdü geç döllenmede değil çünkü benimkisi .

canımmm, tebrik ederim seni, inşallah yarın ben de böyle güzel haberlerle gelirim, yarın ilk kez görücem, çok heyecanlıyım, Rabbim sağlık versin bebeklerimize inşallah,

BEYAZMELEKcim canım benim bir arkadaşım senin gibi oluyordu bacak ağrıları ve kramlar, doktor hamilelikte olur maden suyu iç demişti, doktoruna bir sor istersen sana da maden suyu önerebilir, arkadaşım içti ve faydasını gördü, tabi çok olmamak kaydıyla....

bademcim bakmadı işte inatla görnümez diyp ,demekki bakılsa görünürdü geç döllenmede değil çünkü benimkisi .

ilsucum vajinal ultrasonda görünüyormuş, belki senin doktorun karından görmeyi bekliyordur, vajinal bakmak istemediği için öğle söylemiştir.

canım bende değerler farklı yazıyor

RUBELLA ıgG,,,,,,,,,,,,,,,,,500,0,,,,,,,,,,,,NORMALİ........0,17-500
ANTI HIV........................0,310.............NORMALİ.......0-1

diğer yazdığın testleri kağıtta göremedim ben.. ama normali vardır karşısında karşılaştır iyice.. dr ne dedi peki.

kızlar merhaba
ikizlerimin kalp atışlarını şükürler olsun bugün duydum çok güzeldi muhteşem birşeydi
allahıma şükürler olsun

Içimde bir sıkıntı var.bakalım ne dicek doktorum.inşallah kötü bişey yoktur.
Bidaha da hayatta temizlik falan yok

sağolun kızlar ya iyi ki gitttim başka bi doktora kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı beni tedirgin etti kanamalarımı bile bile beni 1 ay sonraya çağırdı biraz beni üzmüştü bi dahaki muaynem aralığın 20 de gidicem kızlar allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin herşeyin başı sağlık...

bence doktorunu değiştir dilara.lekelenmelerin olduğunu bile bile bir ay sonra gel demesi kusura bakma ama biraz baştan savma gibi bişey.gebelikte doktor çok önemli...hele de böyle zor olan ilk üç aylık dönemde çok sıkı takip gerekir.

Içimde bir sıkıntı var.bakalım ne dicek doktorum.inşallah kötü bişey yoktur.
Bidaha da hayatta temizlik falan yok
İnşallah herşey yolundadır,yorma kendini fazla:teselli: :1hug:
Canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar merhaba
ikizlerimin kalp atışlarını şükürler olsun bugün duydum çok güzeldi muhteşem birşeydi
allahıma şükürler olsun
Pıtpıtları duymak çok güzel insan inanamıyor de mi:asigim:

Canım progesteron vermedi mi doktorun??benneyaptımki

Canım progesteron vermedi mi doktorun??benneyaptımki[/QUOTE]

sağolasın canım verdi canım zaten kulllanıyodum devam etmemi söyledi günde 2 tane alıyodum 3 tane almamı söyledi zaten 2 hafta daha kullancakmışım öyle söyledi...

hayır canım karşılarında referans aralıkları yok,, doktora yarın sabah gidicem inşallah, bu testleri bhcg ye bakacağı zaman başka bir doktor istemişti, artık gideceğim kendi doktorumda yenilememi isterse tekrar baktırıcam, ama değerler normalmiş onu öğrendim, sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…