2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kötü bişi olduğunu snmıyorum canım benimde bgn adet ağrısı gibi bir sancım var hafiften .
Bulantısız bir gebelik gecireceğim ben sanırım kızlar .

canım bi sor bakalım benimde sık sık olmaya başladı ben perşembe gidecem doktora

Kasık ağrısını ben doktoruma sormuştum. Normal dedi. Rahim genişlediği içinmiş. Zaten allah korusun düşük ağrısı çok kötü olurmuş. Yerinde duramazmışsın. Allah korusun hepimizi.

kızlar ağrımı tarif edemiyorum mesela akşam kasığım bacağımı kastı hareket ettiremedim.şimdi de alt karın ağrım var özellikle sok kasığım çok kötü ya....
Doktorum kanaman varmı diye sordu.şükür yok ama ağrım çok dedim. Ne zamandan beri ağrıyor dedi.bende akşam başladı bu gün devam ediyor dedim.
Gel bi bakalım dedi

slm kızlar......yarın ılk ultrason muayenemıze gdecegım.....epey heyecanlıyım ınsallah hersey yolundadır........mıcro hamısıyım ben kac kese oldugunu yarın ogrenecegız........hepımızın bebıslerı hayırla ve saglıkla gelsın ınsallah:Saruboceq:a.s.:1hug:

cenım inş bişey yoktur üşütmüşündür mutlaka

Beyaz Melek doktordan sonra bize de haber ver canım merak ettim. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama için rahatlasın. Hem bebişi de görmüş olursun.

Kusanlar tuzlu kreker yesin arkadaşlar. Bir de yatmak işe yarıyor. Ben ne zaman ayağa kalkıp biraz dolaşsam midem daha çok bulanıyor.

zaten bebişi 2 günde bir görüyorum ya cumartesi görmüştük canım..ama bu günde göreyim içim rahat etsin tabi

mecburen ayaktayım çalışıorumm yatamıorum anca akşam uzanabiliorumm ve sanırım kiloda verdim ne yapcam ben böle bilmem.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…