2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Zuzu gÖrebİldİn mİİİİİİİİ ÖykÜyÜ bana benzİyor mu

Göremedim kuzuyu melekcim ya cok denedim ama güvenlik duvarı cıktı karsıma :1no2:, resimleri goruyosun yeter bu kadar sana dedi sanırım bilgi işlem departmanı kaydirigubbakcemile3 Haftasonu bakarım artık cnm cok merak ediyorum cidden... Ama anlatılanlardan anladıgım kadarıyla büyük melekle küçük melek şeklinde geziceksinizzz Şeniz

maşallah öykücüğe melekçim..galiba kızlar cok hareketli oluyo bnmkde pat küt girişio:=) artık dısardan bariz belli oluyor, hele akşam yemeği dopinginden sonra başlıoruz güçlü tekmelere.:=)

Evet ya ben hep erkek neneklerı Çok hareketlı bılıdım ama sanırım kızlar daha hareketlı yada bana denk geldı....
Canım kızım benımm maŞallah nazardan korusun rabbım..

günaydın kızlarrr a.s.

sürekli giremiyorum nete o yüzden kaçırıyorum sohbetleriii..Ama Melekcim bu güzel görüntüleri kaçırmadığım çok mutlu oldum çok şeker yaaa maşallah :ecrin_bebek:

merhabalarrr...

yine yoğun bi gün. dün akşam bebeğim biraz kıpırdar gibi oldu ama çok küçük hareketlerdi anlık yanii ... anlamadımmm bebeğim neden böyleee senağlama
çok üzülüyorumm inşallah iyidirrr... bugün aşım var benimnm yinee -tatlicadiarzu- sağlık ocağına gidip 2. dozu vurulacağımm... :ecrin_bebek: bebiş içinn....

maşallahh canım kızınaa

maşallah canımm inşallah hep güzell haberler duyarızz...

canım gözün aydın maşallah kuzuna :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…