Zuzu gÖrebİldİn mİİİİİİİİ ÖykÜyÜ bana benzİyor mu
günaydın kızlarrr a.s.
sürekli giremiyorum nete o yüzden kaçırıyorum sohbetleriii..Ama Melekcim bu güzel görüntüleri kaçırmadığım çok mutlu oldum çok şeker yaaa maşallah :ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnn meleğiniz geldiiiiiiiiiii
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: çok ama çok mutluyum akşam kızımı gördümmm çok şükür herşey gayet iyiydi kıpır kıpır dı bebişim çok iyi dedi tüm tahlil sonuçlarıma...kızımız da gayet sağlıklıymış...tüm organ gelişimi mükemmelce tamamlanmış dedi doktorumuz...şimdi artık büğümesini kilolanmasını uzamasını bekliyecekmişiz.....delikafaduldendelikafadulden
kızım 571 gram olmuş.........bende 57 kilo olmuşum kızlar...53 ile başladım akşam 57 kiloydum.........yaniiiiitoplamda 4 kilo almış bulunmaktayım.....ee o da normall hatta azzzzzzzzz dediiii doktorumuz...yerimseniben
ama ben akşam kızıma küstüm.........sanırım o da bana küstü ki hep sırtı dönük uyuyordu yavrucummm biraz rahatsız ettik uyandı yine güldü bize yine pozlar verdi ama eski fotojenikliyi yoktu akşam üstünde...nazara geldi benim kızım yaa...
çok şükür herşey yolunda....
4 nisanda şeker yüklemesine gideceğimmma.s
GÜNAYDIN KIZLARR BİZ GELDİKK hihoyyyt
İKİ AY SONRA KUZUMLA HASRET GİDERDİKK KOCAMAN OLMUŞ BENİM KIZIM GELİŞİMİDE GAYET İYİYMİŞ DOĞUMUMUZ 2 TEMMUZDAN 30 HAZİRANA KAYDI KEMİK ÖLÇÜMÜ FALAN YAPTI HERŞEY YOLUNDA DEDİ UZUN Bİ BEBEK OLACAK DEDİ BABAMIZIN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR ŞİMDİ KIZIM BANA BENZEYECEK UZUN OLACAK DİYE şakkıdı ÇOK ŞÜKÜR BEN GÜZEL HABERLER ALDIM DARISI BU HAFTA GİDECEKLERİN BAŞINA
GÜNAYDIN KIZLARR BİZ GELDİKK hihoyyyt
İKİ AY SONRA KUZUMLA HASRET GİDERDİKK KOCAMAN OLMUŞ BENİM KIZIM GELİŞİMİDE GAYET İYİYMİŞ DOĞUMUMUZ 2 TEMMUZDAN 30 HAZİRANA KAYDI KEMİK ÖLÇÜMÜ FALAN YAPTI HERŞEY YOLUNDA DEDİ UZUN Bİ BEBEK OLACAK DEDİ BABAMIZIN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR ŞİMDİ KIZIM BANA BENZEYECEK UZUN OLACAK DİYE şakkıdı ÇOK ŞÜKÜR BEN GÜZEL HABERLER ALDIM DARISI BU HAFTA GİDECEKLERİN BAŞINA
kab değerlerıme bakılmadı hıc. kan fazla olunca mı olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?