gunaydın nur ben ıyı sayılırım sen nasılsın
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
günaydın cnm bende pek giremiyorum arada bir ancak :1no2:bende kaçırıyorum sohpetlerigünaydın kızlarrr a.s.
sürekli giremiyorum nete o yüzden kaçırıyorum sohbetleriii..Ama Melekcim bu güzel görüntüleri kaçırmadığım çok mutlu oldum çok şeker yaaa maşallah :ecrin_bebek:
Evet ya ben hep erkek neneklerİ Çok hareketlİ bİlİdİm ama sanırım kızlar daha hareketlİ yada bana denk geldİ....
Canım kızım benİmm maŞallah nazardan korusun rabbİm..
diloş ve nur çok teşekkür ederim kızlar..evet kıpır kıpır...daha çokkk videosu var burası sakinleşince eklerim 1-2 tane daha sizler için
Eyetkinercimmm doktora gitsene güzeliim en azından aklında kalmaz üstelik durdukca düşünüyosun daha kötü, aklına kötü seyler getirme bence hicbişeyi yok bebecigininnn :1hug:
teşekkürler eyetkiner ve sibel25 darısı başınıza
2.aşın bugünse kalp atışlarını dinlerler zaten emelcim duyunca için rahat eder
eyetkinercim ya telaşlanma iyi meleyin sen hissetmiyorsundur sadece...
yoksa eminim içerde kıpır kıpır...
bak benim kızımın içerde tek oyuncağı göbek kordonu kıyamam ben ona ya napsun onunla oynayıp duruyo............
bebeklerin hareketsiz olması imkansızmış öyle dedi doktor..bazıları karnında fazla yağ tabakası olmayanlar daha çok hissedermiş bazıları da hissedemezmiş ama onlar kas gelişimi için sürekli hareket halinde olurlarmış tatlım
eyetkiner canım hiç merak etme kuzucuğun iyidir sadece sen hissetmiyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?