2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Eyetkinercimmm doktora gitsene güzeliim en azından aklında kalmaz üstelik durdukca düşünüyosun daha kötü, aklına kötü seyler getirme bence hicbişeyi yok bebecigininnn :1hug:

teşekkürler eyetkiner ve sibel25 darısı başınıza
2.aşın bugünse kalp atışlarını dinlerler zaten emelcim duyunca için rahat eder

gunaydın nur ben ıyı sayılırım sen nasılsın

canım bizde iyiyiz sadece gece biraz sancımız oldu idrar yolları enfeksiyonum tekrarlamış drum idrar kültürü istedi ama 4 saat tuvalete gitmeden verirsen daha iyi olur dedi ama ben o kadar dayanamıyorum kikaydirigubbakcemile3

benim kan değerim 11.7 çıktı ..........ama doktorum kan hapını kullansan iyi olur dedi..napsam kiiiiiiiii

melek maşallah öyküye kıpır kıpır annesi içerde okadar hareketli oluyolarki biz hepsini hissedemiyoruz hareketlerininmirmirmirmir ama artık okadar barizki şuan nerdeyse bu hafta bitsin eli kafası nerde anlayabiliyorum çok geriyo karnımı bi dönmesiyle:asigim:

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

günaydına.s.

günaydın kızlarrr a.s.
sürekli giremiyorum nete o yüzden kaçırıyorum sohbetleriii..Ama Melekcim bu güzel görüntüleri kaçırmadığım çok mutlu oldum çok şeker yaaa maşallah :ecrin_bebek:
günaydın cnm bende pek giremiyorum arada bir ancak :1no2:bende kaçırıyorum sohpetleri

Evet ya ben hep erkek neneklerİ Çok hareketlİ bİlİdİm ama sanırım kızlar daha hareketlİ yada bana denk geldİ....
Canım kızım benİmm maŞallah nazardan korusun rabbİm..

canım maşallah kızına

melekcim maşallah öykümüze allah nazardan korusun onu inş...
geçmişi okuyamadım ama hürremcim senin yavrukuşunun resmini göremedim ama((

eyetkinercim ya telaşlanma iyi meleyin sen hissetmiyorsundur sadece...
yoksa eminim içerde kıpır kıpır...
bak benim kızımın içerde tek oyuncağı göbek kordonu kıyamam ben ona ya napsun onunla oynayıp duruyo............
bebeklerin hareketsiz olması imkansızmış öyle dedi doktor..bazıları karnında fazla yağ tabakası olmayanlar daha çok hissedermiş bazıları da hissedemezmiş ama onlar kas gelişimi için sürekli hareket halinde olurlarmış tatlım

diloş ve nur çok teşekkür ederim kızlar..evet kıpır kıpır...daha çokkk videosu var burası sakinleşince eklerim 1-2 tane daha sizler için

eyetkiner canım hiç merak etme kuzucuğun iyidir sadece sen hissetmiyorsundur

Eyetkinercimmm doktora gitsene güzeliim en azından aklında kalmaz üstelik durdukca düşünüyosun daha kötü, aklına kötü seyler getirme bence hicbişeyi yok bebecigininnn :1hug:

canım randevum 3 nisan da.... dr um da uzak bana... kaldım öylecee.... inşallah dediğin gibidir kuuzummm iyidir....

teşekkürler eyetkiner ve sibel25 darısı başınıza
2.aşın bugünse kalp atışlarını dinlerler zaten emelcim duyunca için rahat eder

ahh canımm inşallah dinletirlerr de içim rahat eder.. eşim gelse de gitsem bi an önce...

haklısın cnmm normalde hergün belli saatleri vardı o kadar alıştım kii şimdi 2-3 gün hareket etmeyince merak ettim kuzummıuuu

eyetkiner canımcım iyi düşün iyi olsun bence o çok memnun hayatından ufak dokunuşlar yapıyosa hissedemiyosundur Aksi bir durum olsaydı Allah korusun hemen anlaşılıyo biliyosun hiç kötü düşünme canım o çok iyiiii :teselli:

eyetkiner cnm doktora gıt hemen ıcın rahatlasın. o tur supheler delı edıyor ınsanı. bız ne desek bos. ama gecen 1 gun boyunca ben de hıssetmedım. bır de gun boyunca sureklı hıssetmıyorum. gunde 2-3 kez 1 dakıkalık sureyle falan hıssedıyorum.

bugün sayfa çok durgun çokmu işleriniz var ya hepinizmi muhasebecisiniz vergiler kapamalarlamı uğraşıyosunuz:1no2:

melek sana bır sey sorabılırmıyım. muhtemelen sen bılıyorsundur. gelir beyannamelerını zamanında vermeyıp daha sonra verenler zamanında vermeyenlere yanı ne kadar ceza uygulanıyor cezası nedır bılgın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…