sağol biriciğim ya maşallah kızım iyiydi ama doktorumuz nazara geldi artis dedi..çünküü çok tembeldi akşam bide omzuna göbek kordonunu vurmuş yavrum çok üzüldüm almış eline sımsıkı tutmuş kordonu allahtan sonra kurtuldu da...rahatladım...
yaa sorma çok üzgünüm şarj biti sarj aletini bulamadım akşam ablamda unuutum sanırımmmmmmmmm
artik oklavadan kacisin yokklava: klava: klava: klava: oooh canima degsin delikafadulden
GÜNAYDIN KIZLARR BİZ GELDİKK hihoyyyt
İKİ AY SONRA KUZUMLA HASRET GİDERDİKK KOCAMAN OLMUŞ BENİM KIZIM GELİŞİMİDE GAYET İYİYMİŞ DOĞUMUMUZ 2 TEMMUZDAN 30 HAZİRANA KAYDI KEMİK ÖLÇÜMÜ FALAN YAPTI HERŞEY YOLUNDA DEDİ UZUN Bİ BEBEK OLACAK DEDİ BABAMIZIN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR ŞİMDİ KIZIM BANA BENZEYECEK UZUN OLACAK DİYE şakkıdı ÇOK ŞÜKÜR BEN GÜZEL HABERLER ALDIM DARISI BU HAFTA GİDECEKLERİN BAŞINA
zuzum, canım aslında 8 kilo aldım bu resimde.. bana çok gb gelio yani sanki b 5 kilo daha alsam ok ama fazlasını alırsam yandım diorum:)
gaydin ve ilsucum , göbüş için yorumlarınıza teşekkürler..
teşekkürler arkdaşalar,
normal oalbilir ama üşüttüm mü yoksa rahim kasılmasını mı diye bir sürü soru kafama üşüştü.
azıcık daha bekleyeceğim.doktorumu arayacağım.inşallah.
bir şey çıkmaz.
bu arada doktora gidip kuzuzukalrını gören mutlu haber alan anneler gözünüz aydın.
çok sevindim.
bu sabah hem moral oalrak hemde fiziksel keyfim yok.
hepinzi kendiznize iyi bakın.
buralardayım ,görüşüzrz
teşekkürler arkdaşalar,
normal oalbilir ama üşüttüm mü yoksa rahim kasılmasını mı diye bir sürü soru kafama üşüştü.
azıcık daha bekleyeceğim.doktorumu arayacağım.inşallah.
bir şey çıkmaz.
bu arada doktora gidip kuzuzukalrını gören mutlu haber alan anneler gözünüz aydın.
çok sevindim.
bu sabah hem moral oalrak hemde fiziksel keyfim yok.
hepinzi kendiznize iyi bakın.
buralardayım ,görüşüzrz
hurremcim gozun aydin canim. epey uzun zaman olmus bebisinle gorusmeyeli ama ne kadar da degismis gormussundur. allah tamamina erdirsin canim hepimizinkini saglikla...
karen ben de goreyim beni de ekle lutfen!
yaa bu arada, dilara ruyamda seni gordum. ne alaka bilmem ama, senle birlikte bir arkadasin evine gitmisiz, aldigimiz cicilere falan bakiyoruz. sonra ben cikiyorum. bir bakiyorum arto (sarkici) gelmis, siz resim cekiliyorsunuz evde falan. ne alakaysa.......hayir olsun...
dün geceden bu yana adet sancısı şeklinde bir ağrı ile kıvranıyrum şu an yine var.kimse de böyle bir şey oldu mu?
korkuyorum.doktoru aramaktan bile korkuyorum.
bir de vaginada şişlik var.
yan nasıl anlatsam bilmiyorum ama rahatsız ediyor yani.
ama kızım hareket ediyor onuda hissediyorum.
dua edin bir şey çıkmasın
İKİ AY SONRA KUZUMLA HASRET GİDERDİKK KOCAMAN OLMUŞ BENİM KIZIM GELİŞİMİDE GAYET İYİYMİŞ DOĞUMUMUZ 2 TEMMUZDAN 30 HAZİRANA KAYDI KEMİK ÖLÇÜMÜ FALAN YAPTI HERŞEY YOLUNDA DEDİ UZUN Bİ BEBEK OLACAK DEDİ BABAMIZIN HAVASINDAN GEÇİLMİYOR ŞİMDİ KIZIM BANA BENZEYECEK UZUN OLACAK DİYE şakkıdı ÇOK ŞÜKÜR BEN GÜZEL HABERLER ALDIM DARISI BU HAFTA GİDECEKLERİN BAŞINA
hayır olsun canım yaaama gülmekten öldüm kıss artoo bide kıss başka görcek adam bulamadınmı:roflol::roflol::roflol:ayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?