2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Olsun cnm ya sora koyarsın ama hep aklında olsun unutma valla nerdeyse doğdugunda görces Öyküyüüü delikafadulden Annesi Öykü duygu sömürüsü yapmıs sana normalde yatsın yuvarlansın, anne babaya göstermeye geldi mi bakın ben sana yatmıyorum burda kordonla ugrasıyorum hayatım zor pozlarıııı kaydirigubbakcemile3 Yirim onu ben cokacimcoook

artik oklavadan kacisin yok klava:klava:klava:klava: oooh canima degsin delikafadulden

Kacarımmm cok hızlı ve atiğimmmm, kaşla göz arası kacarımmm lülülülülülü

Hayırlı olsun cnm kızına allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile3 Babasının havalara bak, tekme atınca bu sana benziyo, boyu uzun olcak diyince bana :dance:

zuzum, canım aslında 8 kilo aldım bu resimde.. bana çok gb gelio yani sanki b 5 kilo daha alsam ok ama fazlasını alırsam yandım diorum:)

gaydin ve ilsucum , göbüş için yorumlarınıza teşekkürler..

O zaman bu kadar kilo aıp bu kadar zayıf gozuktugun icn ayrı bi dayagı hak ettin klava:

Aaaa swethomecummm dün bıdı bıdı ediyodun bana yok oyle yagma, ben geldim sen gidiyosunnn :mymeka:

Bu arada kıslar benimde şeker yüklemem 4 nisanda, 11 nisanda da kontrole gitcem artık ozamana kadar gitmem heralde bilas bebişimi de dinlendiriyim, ben ultrasona girdikce o rahatsız oluyo kaydirigubbakcemile3

hurremcim gozun aydin canim. epey uzun zaman olmus bebisinle gorusmeyeli ama ne kadar da degismis gormussundur. allah tamamina erdirsin canim hepimizinkini saglikla...
karen ben de goreyim beni de ekle lutfen!
yaa bu arada, dilara ruyamda seni gordum. ne alaka bilmem ama, senle birlikte bir arkadasin evine gitmisiz, aldigimiz cicilere falan bakiyoruz. sonra ben cikiyorum. bir bakiyorum arto (sarkici) gelmis, siz resim cekiliyorsunuz evde falan. ne alakaysa.......hayir olsun...

canını sıkma bitanem ya iyi ol iyi düşün....
biyerlere ayrılma bakiiimmm baz azcık uğraşayım öykümün videosunu ekliycem ba:1hug:

hayır olsun canım yaa ama gülmekten öldüm kıss artoo bide kıss başka görcek adam bulamadınmı:roflol::roflol::roflol:ayır

dilaracım,kemik yapım ince oldugu için belki bu kadar ince gözüküorumdur , 8 kilo az bişi deil aslında.

teşekkür ederiz hepinize kızlar:=)

Hürrem canım gözün aydın maşallah pamuk kızına bak ne güsel biz dedik sana kocaman olmuştur dedik süper ya gözün aydın canımcım :ecrin_bebek:

Kıslar nisan anneleride doğurmaya başlamış ayy bizde bayağı bayağı hazirana kayıcaz galiba bu gidişle herkes erkenden doğuruyo sıra bize geliyo yavaş yavaşşşşdelikafaduldendelikafadulden

canım bısey olmaz merak etme aynı agrılar banada oluyo arada bır ama sen yınede doktora bır gorun

gozunaydın canım masallah bebısıne

evet gaydincim benm dr da dogurucagım hafta amerikaya gideceği için belki 30 hazirana cekicek, ne de olsa sezeryan gözüküo .

teşekkür ederiz zuzucum ve babayloncum
swethome benimde geçen akşam oldu öyle bir ağrım ama bebeğim hareketliydi o yüzden çok endişelenmedim seninde bişeyin yoktur annesi geçmiş olsun

evet gaydincim benm dr da dogurucagım hafta amerikaya gideceği için belki 30 hazirana cekicek, ne de olsa sezeryan gözüküo .

Bebişine kocaman bir masallahh Hürremciğim.

sizlerede çok teşekkürler hüzünyılı,karen ve ilsucum ben bugün kaşınmaya başladım göbüşüm kaşınıyo sabahta sürdük kremlerimizi ama doğurana kadar hasiphane duvarı gibi yapacak bu kız beni herhalde hergün yeni bi çizik atacak annesinin göbüşüne :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…