bende arada ne kaçamaklar yapıyorum ama hamburgerle kalsam iyidelikafadulden
of
ne yapıyorusnuz
ağrılarım azaldı gibi ama
uzun zamandır işyeri stresine takılmıyorudm artık bugün canıma tak dedi.
galiab bu patronu ben öldüreceğim ellerim ile
keisn
biraz dilim ile dövdüm ama yetmedi.hala siniliyim.
halbu kizımı düşünüp de hep gülüp geçiyorudm
ya
içimden bu adamın kafasına bir şey atmak geliyor.ç
gerçi sinirleninc eağrıalrımı hisstmiyorum şu an
sadece kızım kıpı kıpır
bende arada ne kaçamaklar yapıyorum ama hamburgerle kalsam iyidelikafadulden
nilayy nasılsın canım nasıl gidiyo 3ayımız kaldı sıkcaz dişimizi sonra meleklerimizi alcaz kucağımıza:1hug::asigim:
iyiyim canımcım...evet gülüm az kaldı senin kesin belli oldumu tarih benim 24 haziran dedi doktor bakalım hayırlısı....
ben kotu seçen giyimden aldım canım üsküdarda,kadıköyde var subesi çok güzel kalıbı sadece orada beğendim ben istersen int yaz bak diğer şubelerin adresleride yazıyor...
fiyatlarda iyi uçuk değil...
Ay naptınız kızlar.öyle yoğundumki bakamadım hiç.şimdi okim bakim geçmişi neler olmuş.
kızlar ya ben hamile kotu alıcam ama bizim burda pek yok olanda hep aynı model ve paçaları bol kesim bende sevmiyorum nerden alabilirim bi fikri olan varmı hatta bugün gidip almam lazım 2 pantolunum var devamlı dışarıda onları giymekten gına geldi yarım hem doktor hem oturmaya gitcem değişiklik olsun istiyorum bugünde gidip alıcam bana yardımcı olun:ecrin_bebek:
sağol tatlımm :1hug:bakayım bi netten benimde bebiş her gittiğimde 2gün önde gidiyo 26 haziran dedi bakalım bi aksilik olmazssa o gün kavuşcaz:)
ya kızlar ben 6. aya giriyorum değil mi 25 haftalık biri olarak su hesaplama beni deli edio
canım üzme kendini takmamaya çalış patronunu kızını düşün sonra oda üzülür annesi bak kızın kıpır kıpırmış annecim sinirlenme diyor sana...
ya kızlar ben 6. aya giriyorum değil mi 25 haftalık biri olarak su hesaplama beni deli edio
canım bu hamile kotlarını berbat yapıyoralr malesef
bende uzun zamandan beri aradaım
ama bulammaışıtm kafama göre
geçen gün mavinin ürünlerini satan bri yer buldum küçück bir mağaza sornardan yapmış belli.belki de hatalı pantolunu yapmışalr.ama kaliteli ve hoş bir kesim
normal kotun belini çıkarmış, esnek kalın bir lastik koymuş.45 tl.
onu aldım .karnım büyüüyene kadar onunla idare edecğim.o sırada yeni sezon jenas gelir de alırım diye düşünüyorum.
ama doğumdan sorna rahatlıkla giyebilceğim bir şey bu.
pendikten aldım.
fakat .gebbe mağazası ...yakınında varsa ben orada ki kotları da beğenmiştim ama o zaman çok erkendi almamıştım.
oraya bir bak.
sen istanbulun neresidne sin canım
çiçeks hoşgeldinn cnmmm
Hosgeldin çiçekcimmmmm...
a.s. zuzummm bugün formda görünüyosun süper,bende tüm gün bi aranızda olabilsem başka bişey istemiyorum.Sayfa açık oluyo ama ben işlerden bakamıyorum bi türlü arada kaçamak yapıyorum işte
Bende bigmac yiyorum arada ama patatesi yasakkk :1no2: Bak benimde canım cekti....
ben 26 haftalığım ama valla bende bilmiyorum anlayamadım şu ay hesaplarından hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?