2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım üzme kendini takmamaya çalış patronunu kızını düşün sonra oda üzülür annesi bak kızın kıpır kıpırmış annecim sinirlenme diyor sana...

herkeze hayırlı günler...
misafirlerle uğraşmaktan bi fırsat bulup giremedim :1no2: inş hepiniz çoook iyisinizdir :1hug:

kızlar ya ben hamile kotu alıcam ama bizim burda pek yok olanda hep aynı model ve paçaları bol kesim bende sevmiyorum nerden alabilirim bi fikri olan varmı hatta bugün gidip almam lazım 2 pantolunum var devamlı dışarıda onları giymekten gına geldi yarım hem doktor hem oturmaya gitcem değişiklik olsun istiyorum bugünde gidip alıcam bana yardımcı olun:ecrin_bebek:

Ay naptınız kızlar.öyle yoğundumki bakamadım hiç.şimdi okim bakim geçmişi neler olmuş.

nilayy nasılsın canım nasıl gidiyo 3ayımız kaldı sıkcaz dişimizi sonra meleklerimizi alcaz kucağımıza:1hug::asigim:

iyiyim canımcım...evet gülüm az kaldı senin kesin belli oldumu tarih benim 24 haziran dedi doktor bakalım hayırlısı....
ben kotu seçen giyimden aldım canım üsküdarda,kadıköyde var subesi çok güzel kalıbı sadece orada beğendim ben istersen int yaz bak diğer şubelerin adresleride yazıyor...
fiyatlarda iyi uçuk değil...

sağol tatlımm :1hug:bakayım bi netten benimde bebiş her gittiğimde 2gün önde gidiyo 26 haziran dedi bakalım bi aksilik olmazssa o gün kavuşcaz:)

canım bu hamile kotlarını berbat yapıyoralr malesef
bende uzun zamandan beri aradaım
ama bulammaışıtm kafama göre
geçen gün mavinin ürünlerini satan bri yer buldum küçück bir mağaza sornardan yapmış belli.belki de hatalı pantolunu yapmışalr.ama kaliteli ve hoş bir kesim
normal kotun belini çıkarmış, esnek kalın bir lastik koymuş.45 tl.
onu aldım .karnım büyüüyene kadar onunla idare edecğim.o sırada yeni sezon jenas gelir de alırım diye düşünüyorum.
ama doğumdan sorna rahatlıkla giyebilceğim bir şey bu.
pendikten aldım.
fakat .gebbe mağazası ...yakınında varsa ben orada ki kotları da beğenmiştim ama o zaman çok erkendi almamıştım.
oraya bir bak.
sen istanbulun neresidne sin canım

sağol tatlımm :1hug:bakayım bi netten benimde bebiş her gittiğimde 2gün önde gidiyo 26 haziran dedi bakalım bi aksilik olmazssa o gün kavuşcaz:)

bak bakalım tatlım.. inşallah canım benimde 26sıydı ama bu sefer 24 dedi hayırlısıyla gelsinde bebeklerimiz farketmez günler...benim bebişde 2 hafta önden gidiyormuş 25+0 da 900 gramdı senin bebişinin gramını yarınmı öğreniceksin canım...

iki yerde bana uzak karşıda üfff yaaa nilayın dediği yerde karşıda burda 2 maazası var onlarda ters yerde-tatlicadiarzu-

çiçeks hoşgeldinn cnmmm

a.s. Ya bikaç gündür benim oğlumda sessiz çok nadir arada pıt yapıp kaçıyo bende endişelendim aslında ama sonra yorgunluğuma vurdum.Bikaç gündür sırtım ve sağ boşluk tarafım çok ağrıyor özellikle akşamları gece yatakta dönerken bile uflayarak dönüyorum.Eşim sormuş bugün bebiş büyüdüğü için bu ağrılar normal demişler.Şimdi ufaktan vuruyo yine ama 2 gün öncesinin hareketi yok kesin nazar değdirdik kesinnnnnn

Çok canım çekerse bende yiyorum arada bir ama patatese hayır diyemiyorumki :1rolleyes:

ben 26 haftalığım ama valla bende bilmiyorum anlayamadım şu ay hesaplarından hala...

CANIM BEN ŞÖYLE YAPIYORUM
:26 . haftadayım
40-26=14
14/4 =3,5
9-3,5=5,5
5,5 aylığım diyorum
uzun yoldn belki ama
birde 3 temmuza kaç ay var sayıyorum 9 dan çıkıyorum:)))))))))
matemetik dahisi oalcğaım bu giidşledelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…