bende resimlerini çekip koysam olurda baya bişey almışım bende ama üşeniyorum tek tek bide artık canım isterse bi ara koyarım şu badanayı bi yapsak ev yerleşse sonrada tek tek bebişin kıyafetleri felan yıkanıp ütülenip konulur yerine bide hastane çantası hazırlarım bi kenara ne olur ne olmaz herşey bizim için erken felan olur bide telaşla alacağım şeyleri unutmayım:)
ya ben bebısın kıyafetlerını yıkamaya kıyamıyorum hıc ama temızlık acısından yıkıcam tabıkı:asigim:
bende kıyamıyorumm kutusundan bile çıkamadımm hastane çıkışını falan ama yıkayıp ütülersek daha hijyenik olur mutlaka.. bebekler için deterjanlar satılıyor onlarla yıkayacaksınız dimi kızlarr??
bende kıyamıyorumm kutusundan bile çıkamadımm hastane çıkışını falan ama yıkayıp ütülersek daha hijyenik olur mutlaka.. bebekler için deterjanlar satılıyor onlarla yıkayacaksınız dimi kızlarr??
evet canım tabıkı yıkanıcak bazı arkadaslar sabun toxu dıyo bazıları deterjan ben henuz karar veremedım bıraz arastırıcam bu konuyu
kocamm hala gelmediiii..........senağlama
benım aşkımda hala gelmedısenağlama
:teselli:
neyse allahtan oğluşlarımız var bende ona nınnı dınletıyorum:asigim:
yaa süperr bizde bugün klasik müzik dinledik... hazır babamız da yoktu ona kalsa fenerbahçe marşı dinleticek şimdiden oğluma
bızım babamızda sagopa kajmer dınletıyo:roflol:
ama güzel söylüyo sagopakaydirigubbakcemile2
benim kocişte hep evde....senağlama
bızım babamızda sagopa kajmer dınletıyo:roflol:
dılosum ya hala ıs bulamadımı esın:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?