2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ahh cnm daha badana var .. allah yardımcınız olsun.. hiç düşünmedim hastane çantası hazırlamayıı.. aslında haklısın inşallah zamanında gelir kuzularımız..

ya ben bebısın kıyafetlerını yıkamaya kıyamıyorum hıc ama temızlık acısından yıkıcam tabıkı:asigim:

bende kıyamıyorumm kutusundan bile çıkamadımm hastane çıkışını falan ama yıkayıp ütülersek daha hijyenik olur mutlaka.. bebekler için deterjanlar satılıyor onlarla yıkayacaksınız dimi kızlarr??

evet canım tabıkı yıkanıcak bazı arkadaslar sabun toxu dıyo bazıları deterjan ben henuz karar veremedım bıraz arastırıcam bu konuyu

canım satılıyo yumuşatıcıda var bebekler için matik detarjanda var ama ben sabuntozu alıcam onla yıkıcam bebek kıyafetlerini sabun tozu matikleride var onların daha önceden kullanıyodum mis gibi kokuyokaydirigubbakcemile5

evet canım tabıkı yıkanıcak bazı arkadaslar sabun toxu dıyo bazıları deterjan ben henuz karar veremedım bıraz arastırıcam bu konuyu

bende sabun tozunu duydum hatta dalin in sabun tozunu görmüştüm çok güzell bebek kokuyoo...ben onlarla yıkamayı düşünüyorm

oğlum beni teselli için telmeliyoo ama çook güzelll maşallahh benimm oğlumaa..hihoyyyt

bızım babamızda sagopa kajmer dınletıyo:roflol:

oo süperrr ama bebişini düşünemiyorummmdelikafadulden
ben klasik müzik bebeği sakinleştirir falan diye duymuştum doğum sonrası için cd de aldımm zaten hep aynı şeyi dinlerse kendini güvende hissediyormuşş.. ne kadar doğruysa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…