2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aaa çorba sevilmezmi yaa bayılırım hele tarhanaya eşimde çok sever çorbasız yemeğe oturmayız biz kesinlikle ımmmm bayılırım cokacimcoook

zuzum iyi haftasonları teknik belli kocişine anlatıcaksın ikna edip düşünmesine fırsat vermeden en yakın avm de soluğu alıcaksınız hadi görelim seni aldıklarını ekle hemen :roflol:

aaa çorba sevilmezmi yaa bayılırım hele tarhanaya eşimde çok sever çorbasız yemeğe oturmayız biz kesinlikle ımmmm bayılırım cokacimcoook

bende cok severım corbayı
baslangıcta börek salata yada makarna gıbı yıyecekler tercıh edıyo esım oyuzden bende arada bır bazen yapıyorum kendıme canım cekınce

hafta sonu oy atmaya gıdıyoruz hıc gıdesım yok:dilcikar:
bu arada yarın gece saat 03:00 gıbı saatler 1 saat ılerı alınıyormus yenı duydum bendegamyoncuiremsu

ay kız maşallah kızına bumu senin resimlerini çekiyodu vay cimcime eşinemi benziyo sana benzetemedim ben canımcım

teşekkür ederim kızlarr bu varyaa az cadı değil böyle göründüğüne bakmayın beni parmağında oynatıyodelikafadulden eşime benziyo daha çok benle pek alakası yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…