2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldümm :teselli:

canım şimdi çketim camda zilloşumkaydirigubbakcemile2

tabi arada bende ev haliyle gözükmüşüm

allahhhh bu ne tatlılıkkk maallah cnm kızına

hadi ben kaçtım iyi akşamlar kızlar..öptüm sizi

iyi akşamlarr canımmm..
haftasonu geldiii kimse olmaz artık buralarda....
29 unda saatler de alınacakk....

teşekkür ederim eyetkiner hoş geldin bakim nasılsın:)

şaka bi yana cidden enerjileri öyle çokki yorulmamak mümkün değil bazen sızıp kalıyorum olduğum yerde hep inşallah kardeşinnide kendine uydurmaz kaydirigubbakcemile3

hoşbuldumm tatlımm evdeyim ya bugün arada girip bakıyorumm sizede ... dinlendim çok iyi geldi bana...

çok haklısın şimdi cıvıl cıvıllarr ne güzell ama :)))) enerjilerini öyle atıyorlar kuzucuklarr..

annem bebeğim için battaniye örmek istiyoo hala örnek bulamadı acelesi yok desemde durmuyoo.. neyse ki bi iki tane bulmuş şimdi de tercih yapamıyoo ayy bu anneanneler ne komik oluyoo...

eyerkiner örsün boşver canım annane olacaklar ya içleri içine sığmıyo benim annem bile bişey yapmayız diyodun bi gittim kaç parça şey almış dayanamadım görünce diyo heveslendim aldım dedihihoyyyt

bıraktım zaten kendi haline neye özeniyorsa yapsınn... ben bişeycik alamıyorum hala ama annem almış bayağı bişeyy.. bi ara çeker resimlerini koyarım size..

bende resimlerini çekip koysam olurda baya bişey almışım bende ama üşeniyorum tek tek bide artık canım isterse bi ara koyarım şu badanayı bi yapsak ev yerleşse sonrada tek tek bebişin kıyafetleri felan yıkanıp ütülenip konulur yerine bide hastane çantası hazırlarım bi kenara ne olur ne olmaz herşey bizim için erken felan olur bide telaşla alacağım şeyleri unutmayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…