2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ahh canım ya ben hala ilk aşımı bile olmadımmmÇok üzgünüm çoook
biri beni kolumdan sürükleyip götürsünnnn sağlık ocağınakaydirigubbakcemile

valla bende kaytardım hep en sonunda doktor ol artık dedi bende dün zor zoruna attım kendimi nereye kadar kaçıcam diye ilk bişey hissetmedim ama akşamı bi ağrı başladı

nur canım evet soğuktu akşam ama son konvoy diye birde bizim partinin başkanı önde gidiyor o çoşkuyla heyecanla gitmek istedim bugün konvoya katılmayacağım artık

Melekcim git asını ol , ben 18. haftamda ilkini oldum 22. haftamda 2. ci oldum işte .
internette de okudum ilk trimesterden sonra yapıılyormuş o ası beklemene gerek yok yani

klava:klava:klava: bak sen oklavayı hakettin kı ne işin vat senin hamiş hamiş konvoylarda...
dikkat et kendine lütfen canım geçmiş olsun kendini kötü düşünmeye başlama...
veee lütfen evde süreki dinlenerek geçir artık hamileliğini bak kızcam sana ciddi ciddi...sen bu bebeğe kolay sahip olmadın...senağlamasenağlama
yat dinlen gerekmedikçe dışarı çıkma...ağır kaldırma...ve çok fazla nisafir kabul etme..gelecek olurlarsada dışardan hazır bişeyler al kendini yorma...mirmirmirmir

merhaba kıslar.nasılsınız?bugun hıc keyfım yok.senağlama
gece kocısle bıraz atıstık cok agladım.hamılelıkten mı bılmem ama sureklı hıckırıklar ıcınde aglamak geldı ıcımden.senağlamasenağlama
bebegıme bırsey olmamıstır ınsallah.cok uzuluyorum agladıgımda onun bundan etkılenmesınden.
ALLAH ım tum bebeklerı korusun.

Melekcim git asını ol , ben 18. haftamda ilkini oldum 22. haftamda 2. ci oldum işte .
internette de okudum ilk trimesterden sonra yapıılyormuş o ası beklemene gerek yok yani

olcam tatlım kaçışım yok..ama tek doz bile yeteermiş öyle dediler bana...
o yüzden biraz geç ve tek doz yaptırcam zaten lise sonda tetanoz yapılıyormuş öyle dedi bana doktorum.........
belki aşıyı özel alıp kendi hastanemde yaptırabilirim..çünkü sağlık ocağındakiler karmaymışşş öyle dedi bana dr.:sm_confused:

rosem ne oldu tatlım neden aglıyosun uzulme bıtanem arada sırada olur boyle seyler merak etme bebegın gayet ıyıdır ama sen uzulme kı oda uzulmesın annesı:teselli:

bende esımı beklıyorum hava cok guzel taksım istiklalde guzel bır yuruyus yapmak ıstıyorum ıkı yakısıklı aşklarım ile:asigim:

çok güzel bir fikir gezin 3 aşık:))
cadde de yürümek çok güzel oluyor cesit cesit insan var

rosemcim hamilelikten çok hassaslasıyoruz eminim onun için bukadar üzüldün .baska zaman olsa belki de önemsemezdin. Allahın izniyle bebeişne bişi olmamıştır annesi üzülme .

:çok üzgünüm: canım ya ne oldu neden atıştınızz çok üzüldüm ve eşine çokkk kızdımklava:klava:
sonuçta sen hamilesin aslan gibi bi evlat vereceksin ona ne olursa olsun seni böyle üzmemeli ağlatmamalı....:mymeka:
boşver üzülme canım bebişine bişey olmaz..ama sen nekadar huzursuz bi hamileleik geçirirsen bebeğinde doğduğunda o kadar huzursuz olur...
sakin olmaya çalış ve bebeğin için ağlama...
bizim de pisikolojimiz hassas bu dönemde:bbo:

günaydın fıstık anneler
diloş kızın çok güzel ve tatlı
inş simdikide ona benzer

teşekkür ederim tatlımmŞeniz

DİloŞŞŞ napıyon..........
Kİmseden ses Çıkmıyor bu gÜn

burdayım canım geldim kahvaltı ettim karnımı doyurdum kızımla şimdi çok uyku bastırdı sabah 6 da kalktımmirmirmirmir ama uyuyamıyorum hep böyleyim akşam kaçta yatarsam yatayım sabah 7 6 gibi kalkıyorum-tatlicadiarzu-

ahhh benim güzel öyküm de fıldır fıldır dönüyor içimde onuuu çok iyi hissediyorum bu muhteşem bişey ya...
canım kızım içerde güm güm sanfoni orkestrası gibi maşallah...

rosem ne oldu tatlım neden aglıyosun uzulme bıtanem arada sırada olur boyle seyler merak etme bebegın gayet ıyıdır ama sen uzulme kı oda uzulmesın annesı:teselli:

canım bu aralar en ufak bırseyden etkılenıyorum,alınıyorum.cok sınırlı bır ruh halındeyım ve aglamaya baslıyorum.sızde de sinirlilik varmı?
esımle bıraz atıstık canım. gece cok gec geldı cok sinirlendım aglama krizine gırdım dıyebılırım.senağlama

canım kızım maşallah çok hareketli yaa bazen resmen ayy diye çığlık atıyorum evde o kadar güçlü vuruyor kiii kuzum

hüzün cnm çok iyi düşünmüşsün bende erken gelirse eşim bağdat caddeye çıkmayı düşünüyorum mağazalara falan bakarım

hüzün cnm çok iyi düşünmüşsün bende erken gelirse eşim bağdat caddeye çıkmayı düşünüyorum mağazalara falan bakarım

evet canım ama gecenlerde bı ögrencının basına yukardan cam dusmustu belkı hatırlarsınız ondan sonra cok korkmaya basladım
ıstıklalın tam ortasında yuruyorum artıkbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…