ahh canım ya ben hala ilk aşımı bile olmadımmmÇok üzgünüm çoook
biri beni kolumdan sürükleyip götürsünnnn sağlık ocağınakaydirigubbakcemile
günaydın bayanlar nasılsınız biz çok iyiyiz kızımla ama dün akşam yine konvoya katıldım sonra seçim konuşması dinledik biraz ayakta kaldım ve üşüdüm eve gelincede bir sancı mahvetti beni sayıyorum artık kaç dakikada bir diye üç buçuk attım meğersem gaz sancısıymış öldürdü beni neyse geçti ama bu sefer beni aldı bir titreme bütün vücudum ağzım bacaklarım zangır zangır titriyor 15 dak. geçti korkudan oldu heralde titremekten konuşamıyordum bile eşimde kızıyor gelme dedim sana geldin diye uykusunun arasında oda üşümekten zannetti neyse çok şükür nasıl yenicem bu erken doğum korkusunu bilmiyorum bu ay tehlikeliymiş yaa başta düşükj tehlikesinden korkuyordum ya düşerse diye şimdide bu
Melekcim git asını ol , ben 18. haftamda ilkini oldum 22. haftamda 2. ci oldum işte .
internette de okudum ilk trimesterden sonra yapıılyormuş o ası beklemene gerek yok yani
merhaba kıslar.nasılsınız?bugun hıc keyfım yok.senağlama
gece kocısle bıraz atıstık cok agladım.hamılelıkten mı bılmem ama sureklı hıckırıklar ıcınde aglamak geldı ıcımden.senağlamasenağlama
bebegıme bırsey olmamıstır ınsallah.cok uzuluyorum agladıgımda onun bundan etkılenmesınden.
ALLAH ım tum bebeklerı korusun.
bende esımı beklıyorum hava cok guzel taksım istiklalde guzel bır yuruyus yapmak ıstıyorum ıkı yakısıklı aşklarım ile:asigim:
gece kocısle bıraz atıstık cok agladım.hamılelıkten mı bılmem ama sureklı hıckırıklar ıcınde aglamak geldı ıcımden.senağlamasenağlama
bebegıme bırsey olmamıstır ınsallah.cok uzuluyorum agladıgımda onun bundan etkılenmesınden.
günaydın fıstık anneler
diloş kızın çok güzel ve tatlı
inş simdikide ona benzer
DİloŞŞŞ napıyon..........
Kİmseden ses Çıkmıyor bu gÜn
rosem ne oldu tatlım neden aglıyosun uzulme bıtanem arada sırada olur boyle seyler merak etme bebegın gayet ıyıdır ama sen uzulme kı oda uzulmesın annesı:teselli:
çok güzel bir fikir gezin 3 aşık:))
cadde de yürümek çok güzel oluyor cesit cesit insan var
hüzün cnm çok iyi düşünmüşsün bende erken gelirse eşim bağdat caddeye çıkmayı düşünüyorum mağazalara falan bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?