maaalesef ben gercekten cok hassaslastım canım.ınsallah bırseycıkler olmaz ALLAH ım onu korusun.rosemcim hamilelikten çok hassaslasıyoruz eminim onun için bukadar üzüldün .baska zaman olsa belki de önemsemezdin. Allahın izniyle bebeişne bişi olmamıştır annesi üzülme .
canım esım bu aralar bıraz dusuncesız davranıyor maalesef.bırkac gecedır ustuste gece eve gec gelınce sanırım sınırlerım yıprandı.senağlama:çok üzgünüm: canım ya ne oldu neden atıştınızz çok üzüldüm ve eşine çokkk kızdımklava: klava:
sonuçta sen hamilesin aslan gibi bi evlat vereceksin ona ne olursa olsun seni böyle üzmemeli ağlatmamalı....:mymeka:
boşver üzülme canım bebişine bişey olmaz..ama sen nekadar huzursuz bi hamileleik geçirirsen bebeğinde doğduğunda o kadar huzursuz olur...
sakin olmaya çalış ve bebeğin için ağlama...
bizim de pisikolojimiz hassas bu dönemde:bbo:
canım bu aralar en ufak bırseyden etkılenıyorum,alınıyorum.cok sınırlı bır ruh halındeyım ve aglamaya baslıyorum.sızde de sinirlilik varmı?
esımle bıraz atıstık canım. gece cok gec geldı cok sinirlendım aglama krizine gırdım dıyebılırım.senağlama
annem rahatsızlanmış haberim yoktu oldu da saat 10 gibiydi arayım dedim akşam babam açtı uyuyo keyfi yok dedi sadece bende önemsemedim kapadım şimdi aradım dün fenalaşmış bayılmış evde 1 saat öyle kalmış yerde babam bulmuş:çok üzgünüm:
annem rahatsızlanmış haberim yoktu oldu da saat 10 gibiydi arayım dedim akşam babam açtı uyuyo keyfi yok dedi sadece bende önemsemedim kapadım şimdi aradım dün fenalaşmış bayılmış evde 1 saat öyle kalmış yerde babam bulmuş:çok üzgünüm:
canım cok gecmıs olsun.doktora felan gıtmıslermı acaba?ınsallah hıcbırseyı yoktur annecıgının.:Saruboceq:annem rahatsızlanmış haberim yoktu oldu da saat 10 gibiydi arayım dedim akşam babam açtı uyuyo keyfi yok dedi sadece bende önemsemedim kapadım şimdi aradım dün fenalaşmış bayılmış evde 1 saat öyle kalmış yerde babam bulmuş:çok üzgünüm:
klava: klava: klava: bak sen oklavayı hakettin kı ne işin vat senin hamiş hamiş konvoylarda...
dikkat et kendine lütfen canım geçmiş olsun kendini kötü düşünmeye başlama...
veee lütfen evde süreki dinlenerek geçir artık hamileliğini bak kızcam sana ciddi ciddi...sen bu bebeğe kolay sahip olmadın...senağlamasenağlama
yat dinlen gerekmedikçe dışarı çıkma...ağır kaldırma...ve çok fazla nisafir kabul etme..gelecek olurlarsada dışardan hazır bişeyler al kendini yorma...mirmirmirmir
canım kızım maşallah çok hareketli yaa bazen resmen ayy diye çığlık atıyorum evde o kadar güçlü vuruyor kiii kuzum
geçmiş olsun cnm yakını annen sana yanına git bugün
:çok üzgünüm:canım ya geçmiş olsun insan hiç kıyamıyor anneciğinee..
önemli bişey değildir meraklanma tansiyon falandır...
bi doktora götürün bence en kısa zamanda ama içiniz rahat etsin:1hug:
dılos cok gecmıs olsun panık yapma bugun bı ara gıdıp gör annenı ıcın rahatlar bıraz
canım cok gecmıs olsun.doktora felan gıtmıslermı acaba?ınsallah hıcbırseyı yoktur annecıgının.:Saruboceq:
ınsallh gecer canım.canım bazen bende böyle oluyorum hemen aglamaya baslıyorum asırı derecede sınırlenıyorum zamanla gecıcek bıtanem uzulme sakın bebısınde huzursuz olmasın annesı :teselli:
sanırım hepımız alıngan olduk ıyıce ama hamıleken herseyden cok cabuk etkılenıyorsun.rosem üzme kendini tatlım bizde hassas dönemdeyiz herşeye alınıyoruz
haklısın canım dedıgın gıbı hersey olabılır.:çok üzgünüm:rozemcim üzülme tatlım eşinle oturup konuş...eve neden geç geliyormuş,,,nereye gidiyorrmuş...
sen bütün gün evde yalnızsın sonuçta hiç değilse akşamları erkenden eve gelip yanında olmalı...
ben hamileyim ve sana ihtiyacım var de...konuşun tatlıım allah korusunnn sen hamilesin her türlü şey gelebilir ewvde tek başına eşinin sana destek olması lazım
tekvandocu mu olcak acep:)))
benimki de ayaklarını karnım dayıyor resmen elleyince elime geliyor
hormonlar üst seviyede neye sevnip neye üzülceğimizi bile anlayamıyoruz:1shok:
şu erkeklere ibret olsun diye bi kez doğurtmak lazımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?