2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annem rahatsızlanmış haberim yoktu oldu da saat 10 gibiydi arayım dedim akşam babam açtı uyuyo keyfi yok dedi sadece bende önemsemedim kapadım şimdi aradım dün fenalaşmış bayılmış evde 1 saat öyle kalmış yerde babam bulmuş:çok üzgünüm:

rosemcim hamilelikten çok hassaslasıyoruz eminim onun için bukadar üzüldün .baska zaman olsa belki de önemsemezdin. Allahın izniyle bebeişne bişi olmamıştır annesi üzülme .
maaalesef ben gercekten cok hassaslastım canım.ınsallah bırseycıkler olmaz ALLAH ım onu korusun.

canım esım bu aralar bıraz dusuncesız davranıyor maalesef.bırkac gecedır ustuste gece eve gec gelınce sanırım sınırlerım yıprandı.senağlama
benım de zaten en cok korktugum bebegımın hamılelık donemınden etkılenıp dogdugunda sureklı aglayan bır bebek olması.
elımden geldıgı kadar sakın olmaya calısıyorum ama bazen gercekten cok hassaslasıyorum.:çok üzgünüm:

canım bazen bende böyle oluyorum hemen aglamaya baslıyorum asırı derecede sınırlenıyorum zamanla gecıcek bıtanem uzulme sakın bebısınde huzursuz olmasın annesı :teselli:

geçmiş olsun cnm yakını annen sana yanına git bugün

:çok üzgünüm:canım ya geçmiş olsun insan hiç kıyamıyor anneciğinee..
önemli bişey değildir meraklanma tansiyon falandır...
bi doktora götürün bence en kısa zamanda ama içiniz rahat etsin:1hug:

dılos cok gecmıs olsun panık yapma bugun bı ara gıdıp gör annenı ıcın rahatlar bıraz

canım cok gecmıs olsun.doktora felan gıtmıslermı acaba?ınsallah hıcbırseyı yoktur annecıgının.:Saruboceq:

haklısın melekcimde belediye başkanımızı destekliyoruz çok yakınında biri var hırs yaptık işte ya kaybedersek diye eşimden banada geçtiben hergece gitmadim zaten evde yalnız oturdum canım sıkılsada kaşam gitti ama üçbuçukta attım yani
iş yapmıyorum zaten artık badanaya başlıyacağız bir ay sonra canım şimdi gelde çıkma içim kaynıyor hava harika ben kalkayım duşumu alayım çıkayım ağır ağır gezerim artıkŞeniz

rozemcim üzülme tatlım eşinle oturup konuş...eve neden geç geliyormuş,,,nereye gidiyorrmuş...
sen bütün gün evde yalnızsın sonuçta hiç değilse akşamları erkenden eve gelip yanında olmalı...
ben hamileyim ve sana ihtiyacım var de...konuşun tatlıım allah korusunnn sen hamilesin her türlü şey gelebilir ewvde tek başına eşinin sana destek olması lazım

geçmiş olsun cnm yakını annen sana yanına git bugün

dılos cok gecmıs olsun panık yapma bugun bı ara gıdıp gör annenı ıcın rahatlar bıraz

canım cok gecmıs olsun.doktora felan gıtmıslermı acaba?ınsallah hıcbırseyı yoktur annecıgının.:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar bugünlerde üstümde kara bulut dolaşıyo -tatlicadiarzu- gidicem birazdan telefonda konuştum sesi iyi ama içim rahat değil bakıcam gidip

canım bazen bende böyle oluyorum hemen aglamaya baslıyorum asırı derecede sınırlenıyorum zamanla gecıcek bıtanem uzulme sakın bebısınde huzursuz olmasın annesı :teselli:
ınsallh gecer canım.
ALLAH ım tum bebeklerı korusun.:Saruboceq:
rosem üzme kendini tatlım bizde hassas dönemdeyiz herşeye alınıyoruz
sanırım hepımız alıngan olduk ıyıce ama hamıleken herseyden cok cabuk etkılenıyorsun.
ılgın ıcın tesekkurler bu arada canım.

haklısın canım dedıgın gıbı hersey olabılır.:çok üzgünüm:
bu aralar secım varya, esım bıraz onunla ılgılenıyormus ama cok gec gelınce bende cok tedırgın oluyorum kendımı yalnız hıssedıyorum.senağlamagelıncede hemen uyuyor kendımı cok yalnız hıssedınce baslıyorum aglamayasenağlama
keske erkeklerde hamıle kalabılseydı o zaman belkı bıraz bızı anlarlardı.-tatlicadiarzu-

tekvandocu mu olcak acep:)))
benimki de ayaklarını karnım dayıyor resmen elleyince elime geliyor

maşallah kızlarımıza ilsu canlı canlı gümbür gümbürler içimizde...
kız bebekleri daha sakin olur sanırdım yanılmışım galiba...
tam afacan bunlar tamdelikafadulden:lepi::lepi:

bence sen çok haklısın rozemcim...........
ben olsam çok kızardım eşime...
insan gerçekten eşlerin desteğine ilgisine şevkatine çok ihtiyaç duyuyor hamilelikte....
ben de her an yanımda olsun istiyorum...
zaten bütün gün ikimizde işteyiz...akşamları eve gelip birlikte vakit geçirmeye can atıyoruzzz
eşine konuş canım sana ihtiyacım var de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…