2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kıslar sızın doktorlar usg kagıdına bebegın durusunu yazıyormu?benımkı makat yazmıs.:bbo:
saglık ocagındakı ebeye sordum sımdılık bebek ters duruyor dedı.son aylarda donermıs donmezsede normal dogum yapılmıyormus.
hayırlısı olsun artık.nasıl saglıklı dogucaksa oyle gelsın yavrucum.

Son düzenleme:
Canım aynı sorun bende de vardı. Hamileliğimin ilk günlerinde zaten evde sürekli yalnız kaldım. Eşim evde oturmaktan sıkıldığı için haftasonları bile beni bırakıp gitti. Hem de başım deli gibi dönüyordu o zamanlar. Tuvalete kadar duvarlara tutuna tutuna yürüyordum ve bunu biliyordu. Sonrasında da birşey değişmedi. Ya işten geç geliyor ya işten erken çıksa spora gidiyor. Geçen haftasonu evdeydi göya. teyzesinin arabasına hırsız girmiş. Gitti. Aradan uzun zaman geçti aradım. Banyoya girecem. 20 dk'dan önce gelirmisin dedim. Sen banyonu yap dedi. Oooooo. Ben banyodan çıktım, 1 saat geçti geldi nihayet. Hayatım seni beklemekle geçmeyecek dedim. Bir daha beni evde bu şekilde bırakırsan geldiğinde beni bulamayacaksın dedim. Hatasını biliyor gülüp şirinlik yapmaya çalışıyor. Yok dedim bu blöf falan değil. Zaten her akşam spordu oydu buydu kendine vakit ayırıyorsun hala fazlasını istiyorsun dedim. O günden sonra bana pek düşkün oldu. Sürekli sevdiğini söylüyor. Tabi herkesin yapısı farklı canım. Sen de kocana uygun bişeyler söyle. İş yüzünden geç kalıyorsa birşey diyemem ama seni ihmal ediyorsa konuş. Yine anlamıyorsa senden beklemeyeceği birşey yap. Harbi sen çık git biraz yürüyüş yap. Otur bir arkadaşınla çay iç, sohbet et. Onunla kafayı yemekten iyidir.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tansiyon düşmesidir sadece.

benim usg kağıdımda yazıyodu makat gelişi diye ama dün akşam resmen baş aşağı durdu rahat hissettim çünkü bian normal nefes almaya başladım yarım saat kadar rahattım sonra bi daha bi içimde dalgalandı balon gibi şişti bi tarafım şimdi ne yarafta bilemiyorum ama yine popo üstü oturdu sanırım çünkü kaburgam acıyo kafasını dayadı sanırım :ecrin_bebek:

yok rosem benimkinde yazmıyo öle bişey . bebekler şimdi ters duruyo doktorumda söyledi bunu son ayda dönüyolarmış

Benimki hep sağ tarafımda duruyor. Karnıma boylu boyunca uzanıyor. Ayakları sol taraftaki kemiğimin orada. Kafası tam göbek değiliğimin hemen solunda. Bazen içim bir garip oluyor. Tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum. O zaman dönüyor. Karnımda sızlama ile karışık acı olduğunda da geriniyor. Kafasını iyice karnıma dayıyor ayakları ile kemiklerime basıyor.

bu dünyada erkek olmak varmış(( biz bayanların çilesi hep hizmet başka bişey değil-tatlicadiarzu- erkek sadece çalışsın para getirsin akşam olsun yemeği önüne gelsin hafta sonu olsun keyfi gelene kadar uyusun canı istediğinde ben çıkıyorum dolaşcam ne bulaşık ne temizlik ne çocuk bakma dertleri var biz bayanların ne çok çekeceği çile var-tatlicadiarzu-

evet aynen benım oğlumda böyle ypıyor
en son doktor usg de bas asagı duruyo demıstı
ama daha kucuk oldugu ıcın sureklı donuyo

ipeğimu hoş geldin ne zamandır göremiyoruz buralarda yoksa benmi rastlamadım

Canımmmm. Çok doğru ben de şimdi yazacaktım. Hep birşeyler peşinde koşturuyorum. Akşamları da pek evde olmadığım için yazamıyorum. Ağırlaşmadan hazırlıklara başladım da. Aklımdasınız hep. Umarım yaramazlık yoktur. Artık geçmişi okuyamıyorum.
Bu arada birazdan çıkacağım yine. Stardust İst.'a geldi. Bebeği süpermiş. Size yazabildi mi bilmiyorum ona bile bakamadım. Buluşup biraz gezeceğiz.

Benım bebıŞ te ne zaman gÖrsem ya ayakta ya baĞdaŞ kurmuŞ oturuyor....
Bı elındede hep kordonu var ya elıne geÇırmıŞ ya omuzuna almıŞ kordonunu kıyamadıĞım.....
Ben zaten sezeryan olacaĞım ıÇın nasıl durursa dursun farketmez

benım aşkım böle degıl dlısum yaa:asigim:
bana her konuda yardımcı olur hafta sonları asla evde durmak ıstemez bensız bı yere gıtmez
ay bıde oğlusumuz olunca onunla ılgılenır bol bol daha ne ısterım alahtan:asigim:

Aynen düşündüklerimi yazdın. Geçen eşimin teyzesi ile bu konuda hafiften atıştık sayılır. Hayat müşterek diyor. Valla o lafta dedim. Yine ev işleri, çocuk kadından bekleniyor. Bir de kadın çalışıyor üstüne. Erkek bacaklarını uzatıp TV seyrediyor. Canı isterse yardım ediyor dedim. Bu yüzden para kazanmak da birincil olarak erkeğin işi ben öyle düşünüyorum. Kadın bu konuda opsiyonlu olmalı dedim. Sustu kaldı.

evet aynen benım oğlumda böyle ypıyor
en son doktor usg de bas asagı duruyo demıstı
ama daha kucuk oldugu ıcın sureklı donuyo

He valla. Bundan öncekinde sağ taraftaydı başı ve aşağıdaydı. Şimdi sol tarafımı pek sevdi. Daha çok yer değişecekmiş.

cnm iyi olmana sevindim arada yaz özletme kendini. karın yastığını sen tavsiye etmiştin bana cnm aldım inanılmaz rahat ettim. ay ne güzel buluşmalar başladı star dustle buluşuyosunuz demek bizim yerimizede gezin size iyi eğlenceler cnm

ALLAH razı olsun benim kocamda çok şükür çok düşünceli...benden önce geliyor akşamları eve..ben gelene kadar süpürgeyi açıyor...sağoı solu toparlıyor...
akşam eve gittim bişeyler yemiş bulaşıkları makinaya koymamışşş bende en kızdığım şeydir mutfak tezgahında tek bi bardağa bile tahammülüm yok...
görünce sinirlendim bu ne diye o da tamam canım sen merak etme sen geç uzan ben şimdi toparlıycam dedi...
hiç üzmedi beni allah razı olsun hakkını ödeyemem
bir saatliğine bile beni bırakıp biyere gitmedii ben git dersem çıkıyor bazen o da 1 saate kalmadan geliyor aklım evde diye...
allah razı olsun aşkım benim:asigim:

inşallah canım hep öyle kalır kocişin kızımda bende çalışıyodum ben genelde hamile halimle mesai kalırdım eve geldiğimde bulaşıklarım yıkanmış işte ev süpürülmüş silinmiş büyük işim varsa cam silerdi ama şimdi bunlardan eser kalmadı:çok üzgünüm: neden acaba yıprandıkmı 8 sene oldu evleneli temmuzda 9. yıldan gün alcaz şimdi işide yok evde akşama kadar çocuğa bile tahammülü yok mesela şimdi hava güzel güzel temzilendi giyindi ben dışarı çıkabilirmiyim dedi abimle gezicem gitme deyemedim git dedim gittim hatta banada dedi sen bir yere gitcekmisin bende mahsuz ağzını aradım bakırköy pazarına gitcem dedim demedi saat erken daha ben gelirim birazdan beraber gideriz demedi senağlama sonrada dedim anneme gidicem oraya gelirsin dedim öyle deyince ben anca akşam 5 gibi gelirim dediÇok üzgünüm çoook iyi dedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…