2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cnm bizde çok araştırdık alınabilecek en güzel puset bize göre chicconun travel seti. ana kucağını ayrı monte ediyosun ayrıca bebk arabası kısmı var çok güzel

günaydın kızlar hüzün yılı canım sen saraçhaneden mi alacaksın aldıktan sonra fiyatları benimle paylaşabilirsen sevinirim chicconun travel sistemini alacam ama fiyatlar arttı canım şu 1 ay içinde

evet canım sarachaneden alıcaz
bızde chıcconun travel sıstemını alıcaz haber verırım fıyatını

Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördüm öyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım

canım sevindim herşey yolunda bebişin iyi maşallah kocaman olmuş hihoyyyt

canım kocamannn maşallah oğluşuna baya bi büğümüşşş
allah nazardan koruusun kilon da geyet iyi allah nazardan korusun ikinizi de..
ben de 4 nisanda yaptırcam şeker yüklememei iyi çıkar inşallah sonuçlarımızkaydirigubbakcemile5

gozunaydın cıcekcım kocaman olmus oglusun masallah nazar degmesın

nurcum ben bu ay ıcınde gıdecegım ınternete gore fuytlar cok uygun gercekten sarachanede

çiçek gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna ....
hüzün yılı canım ben yakında bi mağazaya bakıyorum 2ay önce 475di şimdi 550 diyor dolar yükseliyormuş

dilaracım geçmiş olsun canım hafta sonu adına bi sorun yok değil mi

sağol canım çok şükür ben iyiyim bende bişey yok sadece bağırmaktan ses gitti işte eşimi aradım avukatı bekliyolarmış savcılığa verilmiş herşey kayıtlarda ele alınmış bakılmış suçlu onlar demişler kayıtlara göre onlar saldırdı çünkü inşallah güzel sonuçlanır bakalım mahkeme kısa zamanda çıkarda oyalanmadan bu iş biter

Çiçek canım gözün aydın ne güsel paşan kocaman olmuş süper ikinizede kocaman
Canım benimde şeker yüklemem bu haftasonu inş. normal çıkar değerlerimiz anlatırız sana gelince :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…