melek yeğenlerine bayıldım maşallah çok tatlılar yerim ben onların yanaklarını ben ısırırım dayanamam vallahdelikafadulden
gerçekten sıkıcıymış bugün burası slm veren bile olmadı selamıma laelaelaelaelae
cnm bizde çok araştırdık alınabilecek en güzel puset bize göre chicconun travel seti. ana kucağını ayrı monte ediyosun ayrıca bebk arabası kısmı var çok güzel
günaydın kızlar hüzün yılı canım sen saraçhaneden mi alacaksın aldıktan sonra fiyatları benimle paylaşabilirsen sevinirim chicconun travel sistemini alacam ama fiyatlar arttı canım şu 1 ay içinde
evet canım sarachaneden alıcaz
bızde chıcconun travel sıstemını alıcaz haber verırım fıyatını
Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördümöyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım
Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördümöyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım
dilaracım geçmiş olsun canım hafta sonu adına bi sorun yok değil mi
çiçek gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna ....
hüzün yılı canım ben yakında bi mağazaya bakıyorum 2ay önce 475di şimdi 550 diyor dolar yükseliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?