ilsu gelmedi işe heralde ama evden de hiç açmadı umarımm kötü bişey yoktur
canım sevindim herşey yolunda bebişin iyi maşallah kocaman olmuşhihoyyyt
canım kocamannn maşallah oğluşuna baya bi büğümüşşş
allah nazardan koruusun kilon da geyet iyi allah nazardan korusun ikinizi de..
ben de 4 nisanda yaptırcam şeker yüklememei iyi çıkar inşallah sonuçlarımızkaydirigubbakcemile5
gozunaydın cıcekcım kocaman olmus oglusun masallah nazar degmesın
Sağol hüzüncüm bundan sonra hızla büyüyolar sanırım hepsine maşallah
çiçek gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna ....
Sağol canım benim a.s.
Çiçek canım gözün aydın ne güsel paşan kocaman olmuş süper ikinizede kocaman
Canım benimde şeker yüklemem bu haftasonu inş. normal çıkar değerlerimiz anlatırız sana gelince :bbo:
Sağol gaydincim inşallah iyi çıksın bunuda bi atlatalımda :Saruboceq: . Bide ben aynı gün iğne olucamKan uyuşmazlığı için sizin var mıydı kan uyuşmazlığı olan
Sİze yapÇaktımm aklıma bİŞey gelmedİİİİİİİİİİİİİİİİ
hoş geldin canımm nasılsınŞeniz
Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördümöyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım
Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördümöyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım
selamlarrrr... ben geldimm.. sıkıcı bi gün olamaya başladıı oysaki sabah süperdii.. kasıklarımda biraz ağrım var ondan olabilir...
o ağrı bendede oluyo ama kasık değil kasıkların altı özellikle yattığım yerden kalkarken
cnm maşallah gözün aydın
selamlarrrr... ben geldimm.. sıkıcı bi gün olamaya başladıı oysaki sabah süperdii.. kasıklarımda biraz ağrım var ondan olabilir...
maşallahh canımmm oğluşuna
bende özledimm bebeğimii oğlumuu... cumaya az kaldıı artık napalım o kadar dayandık biraz daha dayanıcaz..
o ağrı bendede oluyo ama kasık değil kasıkların altı özellikle yattığım yerden kalkarken
son zamanlarımıza doğrıu daha çok olacak sanırım batmalarım oluyo şimdilik allah tan geçiyoo uzun sürmüyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?