2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bazı arkadaslar hantal oldugunu soyluyo ama bence hıcte öyle degıl cok guzel ve kullanıslı bır model agır oldugunuda dusunmuyorum kalıtesını bellı edıyo gercekten

ılsu hastaydı demekki bugün işe gitmedi dinliyor sayfaya uğramadı hiç
ılsuuu Çok gemiş olsun canım çok dinlen emiiiia.s.

canım sevindim herşey yolunda bebişin iyi maşallah kocaman olmuş hihoyyyt

Sağol canım benim ben daha geçmişi okuyamadım ama sizede çok geçmiş olsun üzücü olaylar atlatmışsınız Allah bi daha göstermesin canım

Sağol melekcim inşallah iyi çıkar bakalım,ne çabuk büyüyolar dimi artık en son gittiğimde 250 gramcık bişeydi kaydirigubbakcemile3 :1hug:

canım kızın birkaç gündür çok hareketli benimmm çok güçlü vuruyor anneciğine...
bazen irkiliyorum resmenn ya o kadar güçlü...
eşime dedim ki akşam bak öykü bi doğsun bende onu tekmelicem canımı çok yakıyor dedim......
inandı canım aşkım benim...
YA NAPSIN AŞKIM KIZIMIN ıÇERDE TEK BAŞINA ÇOK CANI SIKILIYORDUR OYUN OYNUYORDUR KIZMA TAMAM MI DıYOR...
kıyamam yaaa

cnm maşallah gözün aydın

selamlarrrr... ben geldimm.. sıkıcı bi gün olamaya başladıı oysaki sabah süperdii.. kasıklarımda biraz ağrım var ondan olabilir...

maşallahh canımmm oğluşuna

bende özledimm bebeğimii oğlumuu... cumaya az kaldıı artık napalım o kadar dayandık biraz daha dayanıcaz..

cnm maşallah gözün aydın

Sağol canım a.s.

Sağol canım darısı başınaa zuzum ne yapar eder yatar kalkar yatar kalkar yine cumayı getirir sen merak etme kaydirigubbakcemile3 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…